View Single Post
  #14 (permalink)  
Vechi 24-11-2006, 16:23
desdemona's Avatar
desdemona desdemona is online now
babă

Data inscrierii: May 2006

Implicit

Sa mai punem cateva

Quote:
Publicat prima data de desdemona
Apropo de ce zice Emilian mai sus. Sincer acum si fara pic de subiectivism... mie chiar nu mi se pare ca fac politica! Ca pomenesc din cand in cand de prezentele din tribuna sau de pe banca tehnica sau din spatele portilor.....e chiar o prostie sa reprosezi acest lucru!! Respectivii sunt persoane publice! Sunt oficialitati din orasul in cauza si nu numai... Cum spunea si leo, si de presedintele Basescu se aminteste cand vine vorba, si de Geoana, si de Mitrea si de alti prezenti sau absenti (desi erau anuntati). Au spus si de sportivii prezenti in sala, indiferent ca sunt din tot din handbal sau din alte sporturi (gimnastica, inot etc.) Au spus si de oficialitatile din sport (Gatu etc.)

Dar deh, asa e cand te uiti la un singur meci sau la o parte a lui, n-ai de unde sa faci o comparatie si, pe langa atatea plusuri, cauti nod in papura unor minusuri imaginare.

Nu intentionam mai sus sa nominalizez doar pe unii prezenti in turul meciului cu Valladolid. Multi din cei amintiti sau doar sugerati au fost si-n alte meciuri, ca sustinatori (fara a avea alte legaturi cu clubul). Si atunci le-au fost aduse numele la cunostinta publicului, nu au pomenit numai de primarul CT si fratii lui, de presedintele CJ si HCM etc. Si asa fac si la meciurile din deplasare, nu numai la meciurile de acasa. Asta inseamna ca se documenteaza si au si o oarecare cultura extra sportiva, ceea ce merita apreciat. Nu conteaza ca e primarul Moinescu din Medgidia (care... BTW Emilian, e PD-ist, nu PSD-ist "de-al lui Mazare") sau alta oficialitate din alt oras.
Publicul vrea sa stie si ce interes a suscitat partida in randul persoanelor publice, pentru ca - uneori - cand te duci la sala nu te uiti prin tribune sa vezi cine a mai venit si langa cine sta. Te duci sa vezi meciul! Si acest lucru se intampla cu atat mai mult la TV, cand nu ai de unde sa stii cine a acordat atentie "evenimentului" daca nu iti spune "bietul comentator care-si face mila de cei de acasa", fara posibilitatea de a avea ochi pentru tot ce se intampla in sala si poate ca ar dori sa stie. Este foarte bine ca unii comentatori se gandesc sa raspunda tuturor nevoilor publicului tinta! Pe unii ii intereseaza si aceste aspecte, asa ca de ce sa nu le amestece in comentariul sportiv? Mai ales in conditiile in care mentiunile nu afecteaza cu nimic calitatea acestui comentariu sportiv! Si asta conteaza, la urma urmei..
Ca o comparatie, sa luam doar un exemplu, al fotbalului, sportul... rege. Mentiunile extra sportive se regasesc si in comentarul fotbalistic, e adevarat ca uneori in exces (nu mai pomenesc de importanta care li se da in unele cazuri, ca as avea si eu nemultumiri si nu isi au locul aici). Si e valabil atat in campionatul intern, cat si in cele externe.

N-are rost sa continui... dar treaba e ca cei de la TV Neptun chiar se abtin sa faca prea mult abateri de la comentariul sportiv si e chiar jenant sa le pui in carca niste lucruri pe care de fapt ei se chinuie sa le "practice" cat mai putin cu putinta.

P.S. tin sa mai precizez doar ca, cel putin in ceea ce ma priveste, justificarile si scuzele gasite de Emilian nu ma fac sa privesc cu alti ochi prestatia lui/lor. Ba din contra, modul de a pune problema ma face sa-i privesc cu alti ochi... si nu in sensul dorit de el. Singurul lucru pe care ar trebui sa-l faca e - am mai spus - corijarea propriilor greseli, fara a arunca pisica in ograda altora sau a-si spune foarte subiectiv, doar pentru ridicarea propriului moral: "relax, altii sunt si mai rau". Asta nu o sa-i ajute in nici un caz sa se perfectioneze. Lasati invidia, carcoteala si incercati sa va faceti bine treaba! Comentati ce aveti de comentat cu profesionalism si... mai usor cu ...comentariile la adresa altora, ca nu despre ei vorbim aici. Cand vrei sa fii cat mai bun, trebuie sa fii motivat sa iti depasesti conditia, sa ii depasesti pe altii (carora sa le recunosti meritele cu fair-play). In nici un caz nu trebuie sa te amagesti/consolezi cu niste chestii pe care ti le spui la ceas de seara, inainte sa pui capul pe perna. Nu faptul ca te crezi cel mai bun te si face bun! Lasati-i pe altii sa judece si incercati sa va multumiti telespectatorii (pe noi, care avem tot dreptul sa criticam, sa fim nemultumiti atunci cand avem motive), ca pentru noi sunteti pusi acolo!

Nu am vrut sa fiu rautacioasa
Quote:
Publicat prima data de Emilian
Am spus eu ca nu cunosc regulamentele? Cat despre capii PSD prezenti la sala la meciul HCM-ului cu Valladolid, am amintit intr-adevar. AM AMINTIT. Eu, cand spuneam despre cei de la TV Neptun ca fac prea multa politica, ma refeream la faptul ca, in 10 minute, au spus cred ca de vreo 3 ori despre conditiile excelente oferite de capii judetului si mai multe lucruri de acest gen. Imi pare rau ca nu retin despre ce meci e vorba.

Mai putin conteaza insa lucrul asta. Ma intreb ce vrei sa zici despre conditiile in care am transmis meciul din Danemarca? Adica? Te referi cumva la calitatea imaginii sau a productiei propriu-zise a meciului? Daca da, atunci sa stii ca nu TV Sport a filmat meciul, ci televiziunea daneza.

Mi se tot reproseaza ca nu accept criticile si ca doar incerc sa gasesc scuze. Chiar nu este asa.

Cat despre factura pe care o platiti lunar: TV Sport, ca si Pro TV, sunt canale free-to-air. Gratis. Factura o platiti catre furnizorul de cablu. Cu o antena normala, daca vreti, puteti prinde lejer aceste posturi. Fara nici un ban.
Quote:
Publicat prima data de andreiush
Emiliane... ma asteptam la mai mult din partea ta.

Cu ultimul paragraf m-ai lamurit cat de mult apreciati voi, televiziunile, oamenii de rand.
Pai mai... (sa nu zic ceva), daca noi nu ne-am uita la voi, din ce dracu ati trai? Eu zic ca ar trebui sa aveti mai multa grjia de telespectatorii vostri, si nu sa ne dai replici din acestea...
Quote:
Publicat prima data de andreiush
Emiliane, de cand portarul de rezerva al HCM-ului e Mihai Timofte?
Lucruri elementare... de cunoastere a handbalistilor romani...
Quote:
Publicat prima data de Emilian
Sorry, ma gandeam la Timofte si i-am pronuntat numele. Era Popescu, bineinteles.
Challenge desdemona in the Arcade!