Forum Sport365
#

Mergi inapoi   Forum Sport365 > In afara sportului > Arhiva
Inregistreaza-te Intrebari frecvente Lista de membri Calendar Arcade Marcheaza Forumurile citite


Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
  #1 (permalink)  
Vechi 25-12-2007, 14:22
alejandro's Avatar
zimbrisor
 
Data inscrierii: May 2006
Echipa preferata: Galben-Verde
Locatia: Moldova ocupata
Mesaje: 20,022
Implicit Gala Fotbalului Moldovenesc 2007

Gala Laureatilor Fotbalului Moldovenesc – 2007 s-a desfasurat la Teatrul de Opera si Balet si a inceput cu intonarea imnului Federatiei Moldovenesti de Fotbal (FMF).

Au fost anuntati laureatii anului fotbalistic 2007, care au fost desemnati in urma unui sondaj petrecut in randul a peste 200 de specialisti, membri ai Comitetului Executiv a FMF, antrenori, presedinti de cluburi, presedinti ai Comisiilor centrale ale FMF, conducatori ai asociatiilor afiliate.

Cel mai bun jucator al anului 2007 a fost desemnat Alexandru EPUREANU, fundasul selectionatei Moldovei si al clubului FC Moscova, Rusia. El a totalizat 185 de puncte. Pe locul doi, cu 167 p., s-a plasat Radu REBEJA, capitanul selectionatei Moldovei si al clubului FC Moscova, Rusia, iar pe trei – atacantul Viorel Frunza (selectionata Moldovei si Ceahlaul Piatra Neamt, Romania), 79 p.

Nicolae CALANCEA (selectionata Moldovei si Zimbru Chisinau, 219 puncte) a fost desemnat cel mai bun portar din campionatul Moldovei. El i-a devansat pe Serghei Pascenco (selectionata Moldovei si Sheriff Tiraspol), 127 p., si Stanislav Namasco (selectionata Moldovei si FC Tiraspol), 109 p.

Vaja TARHNISVILI (Sheriff Tiraspol, 113 p.) a fost ales cel mai bun fundas, iar pe locurile 2-3 s-au plasat Alexei Savinov (selectionata Moldovei si Zimbru Chisinau), 98 p., si Nicolae Mincev (Dacia Chisinau), 50 p.

Nicolae JOSAN (Iskra-Stal Rabnita, 184 p.) a devenit cel mai bun mijlocas, intrecandu-i pe Maxim Frantuz (selectionata de tineret a Moldovei si Zimbru Chisinau), 67 p., si Andrei Corneencov (selectionata Moldovei si Sheriff Tiraspol), 59 p.

Igor PICUSCIAC (FC Tiraspol, 171 p.) a fost votat cel mai bun atacant, fiind urmat de rusul Alexei Jdanov (Zimbru Chisinau), 103 p., si Ghenadie Orbu (Dacia Chisinau), 75 p.

Premiul pentru cel mai bun golgheter i-a revenit, al doilea an consecutiv, belorusului Aleksei KUCIUK (Sheriff Tiraspol, 17 goluri). El i-a intrecut pe Vladimir Taranu (Nistru Otaci, 16 goluri) si rusul Alexei Jdanov (Zimbru Chisinau, 14 goluri).

Antrenorul selectionatei Moldovei, Igor DOBROVOLSKIY, a devenit cel mai bun antrenor al anului 2007 (300 p.), iar pe locurile 2-3 s-au plasat tehnicianul echipei Dacia Chisinau, Emil Caras, 156 p., si belorusul Leonid Kuciuk (Sheriff Tiraspol), 50 p.

Cea mai buna echipa a anului a fost desemnata formatia DACIA Chisinau (presedinte – Gabriel Stati).

Echipa SHERIFF Tiraspol (8,11 puncte) s-a ales cu premiul Fair Play, devansandu-le in lupta pentru acest trofeu pe Iskra-Stal Rabnita (8,09 p.) si Dinamo Bender (7,96 p.).

Cel mai bun arbitru al anului 2007 a fost desemnat Veaceslav BANARI (nota medie – 8,11). Pe locurile 2 si 3 s-au plasat Igor Satchi (8,10) si Valeriu Sorochin (8,10).

Viorel FRUNZA a intrat in posesia premiului instituit de ziarul „Sport curier” („Simpatia publicului”), iar Serghei STROENCO (Tiligul-Tiras Tiraspol) – al publicatiei „Meridian Sport” („Pentru fidelitate fotbalului”), in timp ce Igor BUGAIOV (selectionata Moldovei si Cernomoret Odesa, Ucraina) a luat de la publicatia „Vremea” premiul pentru cel mai important gol al anului 2007 (marcat in poarta selectionatei Bosniei si Hertegovinei).

FMF a instituit in acest an cateva premii noi. Iata cine sunt laureatii: clubul de fotbal Gloria Edinet (presedinte Igor Spaniora) – premiul „Cel mai valoros eveniment al fotbalului in mase”, echipa nationala Special Olympics, care a cucerit medaliile de bronz la Jocurile Mondiale de la Shanghai, China - premiul „Cel mai bun eveniment al fotbalului pentru persoanele cu handicap”, clubul de fotbal Maiak Chirsova – premiul „Cel mai bun eveniment in fotbalul de veterani”, FC Camelot Chisinau – premiul „Cel mai bun eveniment in fotbalul de sala”, Igor Spaniora (Gloria Edinet) – premiul „Cea mai mare contributie la dezvoltarea fotbalului feminin”.

La randul sau, sponsorul FMF – compania „Rusnac” (conducator – Eugen Balaban) a instituit 3 premii speciale cu care au fost mentionate Radu REBEJA, capitanul echipei nationale, Igor DOBROVOLSKIY, tehnicianul Nationalei Moldovei, si Pavel CEBANU, presedintele FMF.

Forul de specialitate i-a premiat si pe veteranii fotbalului moldovenesc: Iurie PONOMARIOV, Igor MARCHEVICI, Nicolae ESIN, Vladimir SAVITCHI, Vladimir CARPISCENCO, Vladimir TINCLER, Valeriu COLBASIUC, Mihail AFONIN, Anatol MIRONOV, Vladimir GOSPERSCHI, Veaceslav CATCOV, Anatol RABAC, Gheorghe SAJIN, Anatol TESLEV, Gheorghe TEGLEATOV, Iurie CONUSEVICI, Ian MOLCIANSCHI, Victor BOTAN, Gheorghe NEDBALIUC, Leonid ULANOV Victor LAMBOV, Nicolae ADAMOV si Eugen LIPCEANSCHI.

In fotbalul feminin, Sanda GUTU (selectionata de junioare a Moldovei si Roma Puhaceni) a fost aleasa cea mai buna jucatoare. Ea a totalizat 23 de puncte. Pe locurile 2-3 s-au plasat Eugenia Popusoi (selectionata de junioare a Moldovei si Moldova Mandresti), 7 p., si Ludmila Andone (selectionata de junioare a Moldovei si Narta Chisinau), 6 p.

Cel mai bun antrenor in fotbalul de copii si juniori a fost desemnat Sergiu CARAMAN de la echipa Sfantul Gheorghe Suruceni.

Alexei MUNTEAN (selectionata Moldovei de futsal si Dinamo Chisinau) a fost votat cel mai bun jucator in futsal. El a totalizat 17 puncte. Pe locurile 2 si 3 s-au plasat Valeriu Baiesu (Tornado Chisinau), 14 p., si Evgheni Frolov (Aset Chisinau), 13 p.

Ucrainenaul Oleksandr DERIK de la echipa Dinamo Chisinau a fost desemnat cel mai bun antrenor la futsal, iar Vladimir COLBASIUC – cel mai bun arbitru.
__________________
Quote:
Trebuie sa fac marturisirea de credinta ca poporul este parintele meu literar, ca trecutul pulseaza in mine ca un singe al celor disparuti: ca ma simt ca un stejar de la Orhei, cu mii si mii de radacini infipte in pamintul neamului meu
Mihail Sadoveanu.
Reply With Quote
  #2 (permalink)  
Vechi 25-12-2007, 14:26
Darius's Avatar
Int. Explorer
 
Data inscrierii: Jun 2006
Echipa preferata: Poli
Locatia: Timişoara
Mesaje: 21,050
Implicit

Şi Artur unde e?
__________________
Cine caută cu disperare melodia oficială a Cupei României Timişoreana să-mi trimită PM.
Reply With Quote
  #3 (permalink)  
Vechi 25-12-2007, 14:29
alejandro's Avatar
zimbrisor
 
Data inscrierii: May 2006
Echipa preferata: Galben-Verde
Locatia: Moldova ocupata
Mesaje: 20,022
Implicit

Artur nu este
Sunt sigur ca va fi la anul,asta daca va juca bine la Poli!
__________________
Quote:
Trebuie sa fac marturisirea de credinta ca poporul este parintele meu literar, ca trecutul pulseaza in mine ca un singe al celor disparuti: ca ma simt ca un stejar de la Orhei, cu mii si mii de radacini infipte in pamintul neamului meu
Mihail Sadoveanu.
Reply With Quote
  #
Vechi
 
Reply


Thread Tools
Display Modes

Reguli de publicare
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] codul este On
Codul HTML este Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are OnTimpul este setat GMT +2. Ora este acum 03:15.

Licenta vBulletin Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Inactive Reminders By Mished.co.uk