|
|
|||||||
| View Poll Results: Voi fi prezent la FM special Timisoara - decembrie 2009 | |||
| Da |
|
7 | 36.84% |
| Nu |
|
12 | 63.16% |
| Voters: 19. You may not vote on this poll | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Nu pot sa particip.
||||
|
turism electoral????....
....vreau asa ca sa votez: casa, masina,....masina cu piscina ....
|
Chinezule ai dreptate .... Tudose o fost in primul tur la Cluj si acuma in turul II vine la Timisoara
![]() Ciudat ...
|
Poli - Pandurii se joaca duminica
||||
|
Dai si tu ceva pe acolo?
Nu de alta, dar dupa voturi, ma scoti in oras Sau ma rog, in comuna...
And should we fall down by the wayside in this ever-changing world ... we can look back to these heroes of our past! Nitu - Ghisan, Popovici, M.Dinu, Carabas - Butoiu, D. Serban, Gh.Barbu, Ciurea - Cornateanu, B. Oprea. Antr: Fl. Marin Curca - Lingurar, I. Barbu, Cr. Petcu, C. Mocanu, Senin - Chirea, Abaluta, I. Badescu - L. Mihai, Cr. Negru. Antr: P. Grigoras Curca - Farmache, I. Barbu, Schiopu, Pascovici - Todoran, Lungu, Usurelu, Cristocea - Gurita, L. Mihai. Antr: P. Grigoras |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|