|
| Sport365.ro | Fotbal intern | Fotbal international | Handbal | Tenis | Motorsport | Pariuri | Volei | Sporturi de iarna | Altele |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
Quote:
Aceeasi "manie proletara" o simt si eu cand cineva se leaga de aceeasi "cantare" in timp ce ai lor se comporta in mod identic! De la Cimi (no offence, este doar un exemplu) ma asteptam sa fie indignat de acea cantare dar de la cineva care, REPET, merge la meciuri si stie ce se intampla pe stadioane nu ma asteptam sa ignore partea lor "de vina"! Scandarea "**** Timisoara" tot unui ORAS se adreseaza si cantarea respectiva este un raspuns, nu sunteti obisnuiti sa vi se raspunda in mod cel putin identic?
|
acu' facem analiza pe text sau...trebe sa infieram cu manie proletara aceste derapaje care, nu'i asa, dupa cum s'a constatat si cu alte ocazii ...nu ne face cinste???
||||
|
bre...acum serios...si noi si dinamovistii ne-am dat in petec....nu mai este ce a fost in peluza noastra, corect....nu mai suntem aia care ignoram injuraturile si doar ne mai scapa cate una....dar nu noi am inceput cu acuzele!!!!!.....
.....cam toate peluzele(alea care totusi doresc sa semene a gealerii) injura la greu.....cam asta este civilizatia tribunei.....ce naiba....
INTERZIS Last edited by chinna tm; 24-11-2009 at 13:24. |
|
||||
|
E bine ca atunci cand citim sa citim bine. Repet, ii stiu pe ai mei, stiu ce striga si cand, nu sunt de acord cu multe dintre scandari, dar asta nu inseamna ca sunt diferiti de ai vostri(nu zic de...voi).
|
|
|||
|
Dar nu ar putea sa nu mai strige m..e si alte prostii
|
|
||||
|
no, ca au luat clujenii o amenda de 20.000 de euro
||||
|
"Iar eu vad in fiecare weekend cate un penalty ca ala a lu Moti la Costea !!!
Problema mea ii alta, ca m-am cam saturat sa tot aud parerile voastre de mari cunoscatori ai feonomenului, respectos te intreb : Cand pastele matii saptamana trecuta ?? ca doar 2 portari au luat sezonul asta rosu in Germania : Unul in SEPTEMBRIE si unul in DECEMBRIE !!!!!!!!!!!!!!!!! DACA vreounu din cele doua iti seamana cu interventia lui Taborda inseamna ca esti un bou !!" din ciclul civilizatie si respect ,un citat din snoop,marele ultras bragadirean...
|
daca aduci aici si postarea lu' kiddo, esti de nota 10
din pacate, nu ai sa faci treaba asta ![]() si mai este o diferenta in momentul in care am vazut postarea, l-am avertizat vis-a-vis de limbaj cand a postat 11, voi ati aplaudat si ati ajuns la concluzia ca tot chinezul este de vina, ptr ca provoaca asemenea discutii am crezut ca esti doar "o tzara" mai corect
| Display Modes | |
|
|