|
| Sport365.ro | Fotbal intern | Fotbal international | Handbal | Tenis | Motorsport | Pariuri | Volei | Sporturi de iarna | Altele |
|
|||||||
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
DIVIZIA A. Etapa 2
Besiktas Chişinău - Rapid-2 Ghidighici 3-0 Eikomena Sărata Galbenă - Dacia-2 Goliador Chişinău 4-1 Moldova-03 Ungheni - Intersport-Aroma Cobusca Nouă 4-0 Dinamo-2 Bender - Olimpia-2 Bălţi 2-0 Locomotiva Bălţi - Viitorul Orhei 2-2 FC Cahul-2005 - Academia Chişinău 0-1 Sheriff-2 Tiraspol - USC Găgăuzia 2-0 FC Floreni - Petrocub Sărata Galbenă 2-0 Izvoraş Drăslicenu - Zimbru-2 amβnat Deocamdata Besiktas e pe locul 2,la egalitate de puncte cu liderul Dinamo-2. Orhei a luat primul punct in acest sezon
|
Prima partida a etapei a 7-a, vineri, 10.08.2007 :
Tiligul Tiraspol - FC Tiraspol 0:2 (0:2) Autorii golurilor : min. 17_ 0:1 , Andrey Porfireanu si min.45 _ 0:2, Igor Picusciac Clasament : 1. Nistru Otaci __________6 4 2 0 7:2 5 14 2. FC Rapid Ghidighici (N) _5 4 0 1 10:3 7 12 3. FC Tiraspol ___________7 4 0 3 10:6 4 12 4. Tiligul Tiraspol _________6 3 1 2 6:6 0 10 |
|
||||
|
Divizia "A" - Etapa III - 11(12).08.2007
Gagauzia – FC Floreni 1-1 Petrocub – Izvoras-67 0-0 FC Academia – Sheriff-2 1-1 Olimpia-2 – FC Cahul-2005 2-1 Rapid-2 – Locomotiva 1-1 Intersport-Aroma – FC Besiktas 1-2 Dacia-2 Goliador – FCM Ungheni 0-0 Zimbru-2 – Eikomena P.A. 1-1 FC Viitorul – Dinamo-2 /13.08.2007/ ora 18-00 |
|
||||
|
Mi-ar placea sa vad in DN vreo echipa de la sud, Cahul sau Gagauzia de preferinta... alte echipe de acolo nu prea cunosc
FC Cahul ar stimula fotbalul in capitala de sud, iar Gagauzia ar intensifica dezvoltarea fotbalului prin crearea unei concurente bazate pe principii nationaliste, care ar da roade, ma gandesc. |
|
||||
|
poate cineva sa-mi explice ce-i cu denumirea asta: EIKOMENA P.A. si de unde s-a luat echipa asta, anul trecut nu am vazut-o nici in divizia A nici in B.
si inca o intrebare, interesant cu ce ocazie Besiktas(Chisinau, god damn it) joaca in Divizia A si nu in "B Nord", inteleg daca aceasta echipa ar fi inlocuit Izvoras-67 insa observ ca nici Izvoras nu a disparut, ci joaca mai departe. Bizar. |
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Quote:
|
|
||||
|
Alejandro, FC Viitorul chiar este echipa orheiana acum? Sau mai are legaturi cu Step-Soci? Odata cu deschiderea noului stadion Orheiul s-a transformat intr-un centru al fotbalului moldovenesc!
|
|
||||
|
Vad ca noul sezon a inceput si in Divizia B. Iata echipele si primele rezultate, luate de pe site-ul Federatiei (nu stiu daca merita sa incepem un thread nou pentru subiectul asta):
Divizia B Nord Cricova Podis Inesti Volna FC Floresti Flacara Falesti Telenesti FC Glodeni Sculeni Speranta Volna isi disputa meciurile de acasa la Soroca, oare asta inseamna ca si Soroca are echipa din nou? Ar fi bine sa fie asa. FC Speranta joaca la Pirlita (o fi Parlita de langa Ungheni?) Etapa I 1 12.08.07 Cricova - Volna 1-1 Cricova 18-00 2 12.08.07 Podis - Speranta 9-0 Inesti 18-00 3 12.08.07 FC Floresti - Telenesti 3-1 Floresti 18-00 4 12.08.07 Flacara - Sculeni 4-0 Falesti 18-00 5 FC Glodeni - libera Divizia B Sud FC Cahul-2 Kolos Copceac Victoria Bardar Sinteza Causeni Locomotiva Basarabeasca Maiak Chirsova Viisoara Milestii Mici Congaz FC Cantemir Iata ca Locomotiva Basarabeasca a reinviat!!! Si oare faptul ca FC Cahul isi permite o echipe satelit inseamna ca echipa are ambitii serioase? Etapa I 1 11.08.07 Locomotiva - FC Cahul-2005-2 3-0 Basarabeasca 18-00 2 12.08.07 Maiak - Kolos 2-1 Chirsova 18-00 3 12.08.07 Sinteza - Victoria 2-1 Causeni 18-00 4 12.08.07 Viisoara- Congaz 8-0 Milestii Mici 18-00 5 FC Cantemir - libera |
|
||||
|
Cam slaba divizia B anul acesta la capitolul echipe. Imi pare bine ca a aparut Locomotiv Basarabeasca, incep sa renasca vechile echipe si sincer m-as bucura sa apara Bugeac Comrat, totusi are o istorie (Cupa Moldovei,1992) si nu s-ar crea pe loc gol. Ma gandesc ca gagauzii ar merita sa aiba cel putin cate o echipa in cele 3 ligi moldovenesti (DN,A,B sud). Vom vedea cat de iubitor de fotbal e actualul bashkan.
Referitor la FC Cahul, cred ca va sta ceva timp in divizia A fiindca debutul nu-i chiar victorios 2 infrangeri din 3 meciuri disputate. Nu prea se vede prea mare succes nici la echipa a 2-a din B sud. Totusi voi ramane suporter FC Cahul, poate FCM Ungheni(da nu-i prea stiu istoria...) in Divizia A chiar daca sunt sigur ca va promova in DN Beshiktash. Am senzatia ca DN va deveni o structura din ce in ce mai ne-moldoveneasca cu echipe din Transnistria sau finantate de turci care vor pleca la cupele europene. Tare jalnic vom parea cand Besiktas Chisinau va reprezenta Moldova la CL sau Uefa Cup. |
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|