De câțiva ani, agenția Baumbet crește și se dezvoltă treptat și armonios pe piața de pariuri din România, fiind apreciată de din ce în ce mai mulți oameni. Aceasta a fost inițial doar un cazino online, dar din 2016 a început să investească și în departamentul de pariuri, iar rezultatele sunt vizibile astăzi.

Recenzie Baumbet

Elementele care cu siguranță determină valoarea unei case de pariuri sunt, pe de o parte, varietatea ofertelor și serviciilor pe care le propune și, pe de altă parte, nivelul cotelor. Baumbet are valori pozitive și înalte la ambele. Cu un furnizor de cote ca Kambi este de înţeles cum de acestea sunt așa avantajoase. Baumbet nu este, bineînțeles, lider pe acest segment, dar reușește să-și mulțumească clienții.

Oferta serviciilor oferite de Baumbet este și ea una atrăgătoare. Începând de la pariuri pe o mulțime de sporturi, campionate și categorii, atât live cât și pre-meci și terminând cu cazinoul și sloturile de joc, totul se află nonstop la dispoziția clientului, la calitate superioară.

Bonus bun venit Baumbetbonus bun venit baumbet

Baumbet își respectă toți clienții, dar pe ei noi îi tratează cu și mai multă atenție. Prin urmare, toți jucătorii care dețin un cont nou pe această platformă își pot dubla cu ușurință prima sumă depusă în cont, în limita a 250 RON. Pentru a intra în posesia acestui bonus de bun venit trebuie să urmaţi trei pași simpli:

  1. Înregistraţi-vă pe site-ul acestei agenții, prin completarea corectă a datelor cerute.
  2. Accesați butonul „Vreau Bonus” din secțiunea „Contul meu”.
  3. Depune primii tăi bani în contul Baumbet prin una din metodele disponibile.

După efectuarea acestor pași, bonusul va fi automat virat în contul tău de joc. Pentru a putea retrage banii proveniți din bonus aceștia trebuie să fie rulați de 35 de ori în jocurile din cazino sau de nouă ori pe site în pariuri cu cota minimă de minim 1.9. Nu uitați că primul bonus are o valoare maximă de 250 de lei.Inregistrare Baumbet

Cazino Bonus

În ceea ce ține de bonusul de bun venit pentru jucătorii de cazino, aici dezvoltatorii sunt și mai generoși. Un prim bonus substanţial pe care îl poți încasa este în valoare de 50 de lei, disponibil fără a efectua vreo depunere de bani în cont. Tot ce trebuie să faci este să folosești codul promoțional SUPER50 la înregistrare.

Ulterior, jucătorii pot beneficia și de clasicul bonus tip ramburs la prima depunere. Pentru cazinoul Baumbet acesta este de 100% în limita a 500 de lei. Dar pentru a putea retrage banii, limita minimă de rulare a sumei este de 40 de ori.

Din istoricul Baumbet

Această platformă a fost înființată în 2007, fiind doar un cazino online la acea vreme. Câștigase însă destulă notorietate pe piață sub această formă. Din acest motiv, contractorii ce au înființat platforma au decis să o ducă la un alt nivel și au dezvoltat și sectorul de pariuri și cote. Astăzi acesta din urmă este administrat de Kambi și se ridică cu ușurință la nivelul agențiilor de top. Baumbet funcţionează sub forma ei actuală din 2016 și are sediul în Malta. De-a lungul timpului a fost premiată internațional atât pentru cazino, cât și pentru casa de pariuri.

Astăzi această platformă promite o ofertă largă de pariuri și servicii, cote înalte și promoții pe măsură. Întotdeauna există campanii de premiere în derulare, mai ales în secțiunea de cazino.

Baumbet – pariuri live și live streamingPariuri live baumbet

Printre funcțiile și serviciile oferite de acest site se numără, bineînţeles, și posibilitatea de a plasa pariuri live. Accesați sub-secțiunea „Pariuri live” de pe banda orizontală a paginii principale și bucuraţi-vă de experiență. În realitate, aceasta nu va fi cu mult deosebită față de ce oferă și alte agenții, design-ul și interfața Baumbet fiind una aproape clasică. Deocamdată, această platformă nu dispune de servere de transmisie live a meciurilor.

Oferta de meciuri Baumbet

Vizibilă încă de la prima accesare, oferta de sporturi, campionate și meciuri propusă de Baumbet nu este una de neglijat. Fotbal, baschet, tenis, handbal, badminton, box și hochei sunt doar câteva dintre sporturile disponibile pe această platformă. Tot aici puteți accesa rezultatele meciurilor mai recente sau mai puțin recent terminate, statistici care să vă ajute în determinarea valorii unui pariu, precum și cele mai noi știri din lumea betting-ului. Cu această ofertă, Baumbet poate reprezenta o concurență pentru oricare dintre marile agenții.

Baumbet Casino livebaumbet cazino

Baza întregii platforme, cazinoul Baumbet este foarte cunoscut în această industrie a jocurilor de noroc. Gama de jocuri este una foarte largă și calitatea serviciilor destul de înaltă. Aici găsiţi atât clasicele sloturi, Ruletă, Blackjack-ul, cât și jocuri noi, provocatoare precum Fruitshop, Strolling Staxx sau Temple of Nudges. Toate vin cu o poveste interesantă care cere să fie descoperită.

Baumbet app pe mobil

Site-ul baumbet este construit și sub versiunea de mobil, ceea ce determină o bună încadrare și o funcţionalitate ridicată a tuturor opțiunilor de pe site chiar și pe un dispozitiv mobil sau tabletă. Mai mult decât atât, acum puteți folosi platforma și prin intermediul aplicației special concepute. Aceasta rulează fără erori și cu o viteză bună, motiv pentru care vă puteți încrede în ea atunci când efectuați pariurile.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.