Bet365 este una dintre agențiile de pariuri din România care se bucură de cea mai mare popularitate pe piață. Atât cât aceasta a fost deschisă pentru noii utilizatori domiciliați în România, Bet365 s-a aflat pe locul 1 în topul agențiilor din țară și pe locul 3 atunci când a închis ușile noilor jucători români.

Din păcate, astăzi activitatea agenției a fost în totalitate scoasă în afara legii, dovadă fiind mesajul oficial ONJN de pe site-ul dezactivat al Bet365. Problemele pe care le-a avut compania străină cu autoritățile române datează de mai mulți ani, ajungând în această perioadă la apogeu. Deși activitatea Bet365 este sistată, piața din România prezintă numeroase posibilități alternative. Mai multe despre acestea, în cele ce urmează.

Legislația din România privind jocurile de noroc

Analizată comparativ cu alte țări, legislația din România care reglementează activitatea agențiilor de pariuri este una destul de permisivă. Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc supraveghează evoluția pieței, precum și procesul de legalizare a fiecărei noi agenții, impunând însă reguli nu foarte dificil de îndeplinit pentru marile companii străine.

Poate din acest motiv, România s-a transformat într-un adevărat rai al marilor companii pentru jocuri de noroc. Giganți precum Fortuna, Winmasters sau Betano au intrat pe această piață și se mențin în topul preferințelor publicului.

Ce s-a întâmplat cu Bet365?

Din păcate, serviciile Bet365 au fost sistate pe teritoriul României, fiind invocate, de către autoritatea responsabilă, violarea reglementările privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc. Conform mesajului oficial al ONJN ce este afișat pe pagina site-ului Bet365, compania a fost introdusă pe „lista neagră” a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate în România a site-urilor de jocuri de noroc neautorizate în România. Printre motivele invocate se numără neachitarea taxelor de licență și de autorizare.

Pentru tine, ca utilizator fidel cu domiciliul în România, este important să știi că, în aceste condiții, accesarea site-urilor de pariuri care activează la distanță este strict interzisă. Încălcarea acestei legi determină aplicarea unor sancțiuni economice în valoare de până la 10000 de RON.

Bet365 și istoricul problemelor cu legislația din România

Încă din momentul în care a încercat să pătrundă pe piața din România, Bet365 a întâmpinat anumite dificultăți. Procesul de licențiere a început înainte de 2015 și, la sfârșitul acelui an, nu era încheiat încă. În acea perioadă jucătorii români puteau să se înregistreze oficial și legal pe site-ul acestui furnizor doar dacă erau rezidenți într-o țară în care Bet365 obținuse deja licența.

Ulterior, licența site-ului a fost aprobată și el a funcționat în deplină legalitate câțiva ani. Datorită ofertelor pe care le propunea și a varietății mari de servicii, Bet365 a câștigat rapid teren pe piață, devenind agenția de pariuri cu cele mai mari încasări anuale în țară.

Alternative pentru Bet365 – Fortuna

Regulament agenția fortuna

Chiar dacă acest gigant pare a se fi retras de pe piața românească, aceasta din urmă rămâne a fi destul de ofertantă încă. Foștii jucători Bet365 pot beneficia de bonusuri comparabile și promoții avantajoase și pe site-ul altor platforme.

Un exemplu în acest sens este Fortuna. Există o serie de motive pentru care din ce în ce mai mulți jucători aleg să joace pe Fortuna și, de asemenea, motive pentru care alte case de pariuri consideră Fortuna o concurență serioasă. În primul rând, Fortuna nu face economie de bonusuri. Fie că e vorba despre bonusul de bun venit, de pariurile sau rotirile gratis în cazinou, toate vin cu regularitate și cu generozitate ieșită din comun. Află mai mult despre cum intri în posesia acestora pe pagina dedicată Fortunei de pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.