În cazul în care îți sună cunoscut și nu îți dai seama ce este BetStars, trebuie să știi că aceasta este platformă soră a site-ului PokerStars și vine cu aceeași generozitate și disponibilitate pentru clienții săi, oferindu-le numeroase bonusuri, o gamă largă de sporturi și jocuri și multe campanii ce pot fi câștigătoare chiar pentru tine.

Ce este BetStars?

Deși nu este de foarte mult timp pe piață, BetStars reușește să atragă în continuare clienți noi și să îi mențină pe cei care s-au instalat comod aici. Acest lucru se datorează în mare parte legăturii pe care o are cu PokerStars, care are o notorietate destul de mare, fiind unul dintre liderii pe piața mondială de poker. Pe lângă acest aspect, cei de la BetStars știu din interior cum să-ți gestioneze fluxul de clienți. În acest sens, ei întreprind numeroase campanii, cu premii atrăgătoare, menite să aducă în continuu noi clienți pe platformă. Au, de asemenea, o gamă largă de servicii și produce în interiorul site-ului care, la rândul lui, e bine construit și ușor de utilizat. În definitiv, BetStars este o alternativă originală și ceva nou pe o piață a pariurilor care părea deja a fi suprapopulată.

BetStars Bonus

Unul dintre cele mai atrăgătoare bonusuri de pe BetStars este Bonusul de bun-venit. Pentru noii jucători, site-ul oferă două pariuri a câte 10€ cadou la primul pariul efectuat în valoare de minim 10€. Tot ce trebuie să faceți pentru a intra în posesia acestui bonus este să vă faceți un cont pe BetStars, proces care durează un minut. Următorul pas este să faceți un depozit de minim 10€ și să plasați primul dvs. pariu. Termenii și condițiile de valabilitate ale acestui bonus sunt și ele destul de simple:

  • Bonusul de 20€ se împarte în două a câte 10€ pentru a fi folosit în două jocuri single.
  • Fiecare dintre jocurile în care se plasează bonusurile trebuie să aibă minim 2.00 cotă.
  • Jocurile trebuie să fie plasate în termen de 48 h.
  • Rambursarea se face după 7 zile.

creare cont - betstars

 

BetStars promoțiiDepozit Betstars

Dacă scurta poveste cu bonusul de bun venit nu te-a convins, află că pe BetStars rulează în continuu și o mulțime de alte campanii de premiere pentru jucători. Pe lângă pariul gratuit pe care îl are jucătorul pentru fotbalul american, site-ul oferă posibilitatea de „Retragere anticipată”. Conform regulamentului de funcționare a acestei promoții, jucătorul se poate retrage din pariu în orice moment al meciului, profitând de circumstanțele care îi aduc câștigul. Mai mult decât atât, el primește o anumită compensație dacă meciul se încheie nu înfavoarea  biletului pus. Cei care pun un pariu mai mare de 10$ luni, într-un anumit interval orar, primesc automat 100$ în cont. Și lista campaniilor de acest tip continuă.

Ce posibilități de pariere oferă BetStars?

După cum menționam anterior, site-ul BetStarts este o subdiviziune a unei platforme mai mari. Astfel că puteți să treceți la PokerStars sau la PokerStars Casino în orice moment utilizând banda orizontală din partea de sus a site-ului.BetStars opțiuni

Dacă alegeți BetStars veți observa că gama de sporturi și pariuri pe care o oferă BetStars este una foarte largă. Bineînțeles că este nelipsit cel mai popular sport – fotbalul – dar de o atenție deosebită se bucură și sporturi mai puțin frecventate, cum sunt handbalul, MMA și chiar snooker. Contrar așteptărilor, și la acestea din urmă există diverse campionate și meciuri pe care poți paria. Pe pagina de home a site-ului veți putea observa mențiuni referitoare la promoții, dar și meciurile în desfășurare, cotele și topuri de popularitate. Una dintre promisiunile BetStars este de a-și extinde și mai mult paleta de sporturi și meciuri și noi așteptăm cu nerăbdare ca acest lucru să se întâmple.

BetStars live și live streaming

Una dintre opțiunile care îi atrage cel mai mult pe jucători este cea de a juca live, pe care o puteți accesa din subsecțiunea „In-play”. Aceasta oferă posibilitatea de a paria în direct, în timpul desfășurării meciurilor. Astfel nu sunteți nevoit să așteptați foarte mult rezultatele pariurilor și puteți să introduceți oricând un bilet nou, dacă aveți inspirație pe moment.

În legătură cu transmisiunea live, Betstars promite că va fi în scurt timp introdusă. Momentan jucătorii trebuie să urmărească meciurile pe o altă platformă, întrucât această facilitate nu există pe BetStars.

Cazinoul BetStars

Să nu neglijăm nici secțiunea de cazinou a platformei. Cu un design plăcut și sobru, secțiunea de cazinou îți pune la dispoziție o multitudine de jocuri clasice și noi deopotrivă. Fii cu ochii pe jocul săptămânii, întrucât acesta are câștiguri sporite. Sunt de asemenea și multe sloturi în care poți juca, dar și o sub-secțiune de cazinou live. Din seria jocurilor de masă la PokerStars sunt nelipsite blackjack și ruletă.BetStars cazino

Joacă Poker cu Betstars

Cea de-a treia secțiune și, poate cea mai valoroasă, este secțiunea de PokerStars. Îl accesați la fel din partea de sus a site-ului și în câteva secunde vă aflați pe unul dintre cele mai mari site-uri de Poker din lume. Bucurați-vă de varietatea de jocuri, multitudinea de participanți cu care vă puteți duela și posibilitățile prin care puteți să câștigați bani și să vă distrați în același timp.

BetStars pe telefonul mobil

Cu o ușurință deosebită puteți folosi platforma BetStars și de pe telefonul mobil sau tabletă, folosind un browser. Pentru că platformă mobilă funcționează foarte bine, având aceeași facilități și dotări că versiunea de desktop a site-ului, BetStars reușește să se menţină în topul agențiilor de pariuri.

Aplicația BetStar – Android și iPhone

Preocupați de accesibilitatea platformei lor, cei de la BetStars au creat și au dezvoltat continuu o aplicație specială pentru pariuri. Aceasta poate fi descărcată de pe AppStore sau GooglePlay atât pentru iPhone, cât și pentru telefoanele ce rulează pe Android. Aceasta s-a dovedit o metodă eficientă de a condensa toate informațiile oferite de site, de a facilita procesul de depunere și retragere și plasare a pariurilor. Acum utilizatorii au mereu la îndemână aplicația pentru a paria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.