Rate this post

În pariurile de pariuri BetStars, jucătorii noi primesc un pariu gratuit de 20 € atunci când fac un pariu de cel puțin 10 €. Jocurile gratuite sunt împărțite în 2 x 10 €.

BONUSURILE BETSTAR

BONUSURILE BETSTAR

Dacă sunteți mai interesat de poker, ați găsit-o corect, BetStars este site-ul sora al PokerStars – cea mai mare sală de poker din lume. La PokerStars, jucătorii noi primesc un bonus de depozit de 100% până la 600 $.

BONUS PENTRU BONUSUL BETSTARS

În momentul de față, clienții noi din casele de pariuri PokerStars primesc gratuit jocul BetStars de 20 € atunci când depun un joc de pre-meci de cel puțin 10 €. După ce ați terminat primul dvs. joc, primiți 2 x 10 € jocuri gratuite pentru a utiliza la pariuri cu cote de cel puțin 2,00 în cote.

Pentru a lua parte la bonus, urmați acești pași simpli

  1. Faceți clic pe “Obțineți bonus” de mai sus
  2. Creați un cont la BetStars
  3. Adăugați primul joc de pre-meci pentru 10 € (cotele cele mai mici de 2,00)

Termenii și condițiile bonusului BetStars

  • Bonusul dvs. de € 20 în jocuri gratuite este împărțit în 2 jocuri single în valoare de € 10 fiecare.
  • Cotele minime pentru jocurile gratuite sunt de 2,00
  • Cele două jocuri gratuite vor fi creditate în 48 de ore
  • Jocurile gratuite se datorează după șapte (7) zile

OFERTELE ȘI OFERTELE BETSTAR

OFERTELE ȘI OFERTELE BETSTARBetStars are de multe ori diverse campanii. Cum arată acestea pot diferi destul de puțin, dar există aproape întotdeauna cel puțin una sau câteva campanii care rulează. Se pare că BetStars are o pledoarie pentru distribuirea pariurilor gratuite. La momentul scrisului puteți obține un joc gratuit atunci când jucați hochei nordici. Există o ofertă similară pentru meciurile din NBA, meciurile din NHL și meciurile de handbal.

În prezent, au și o campanie numită Fotbal Bad Beat. Înseamnă că puteți obține bani înapoi pe bani pierduți cel puțin șaisprezece ani. Un fel de asigurare, prin urmare.

Verificați gama de promoții, pe măsură ce BetStars îți place în mod evident să elibereze cele noi și proaspete. Este o modalitate bună de a atrage noi clienți, dar și de a le menține pe cei actuali.

SCURT DESPRE BETSTARS

BetStars este un site nou care reușește să atragă noi clienți. Un motiv important pentru aceasta este selecția lor mare și că fac parte din cel mai mare site de poker din lume, PokerStars. O altă parte importantă a motivului pentru care BetStars a devenit atât de popular este că ei sunt extrem de buni pentru a-și face jucătorii mulțumiți de diverse campanii. Ei au îndrăznit să încerce noi căi pe o piață în care se pare că majoritatea concurenților fac același lucru.

Toate acestea înseamnă că BetStars se simte ca o alternativă proaspătă, cu o gamă largă de jocuri și un aspect serios.

BETSTARS PARIAZĂ

 BETSTARS PARIAZĂCând intri în BetStars, este într-adevăr o pariu care se aplică. În partea de sus a meniului puteți alege între trei opțiuni: POKER, CASINO și ODDS. Când selectați cote, veți intra direct în pagina principală din care puteți plăti. Acolo puteți alege rapid dintre cele mai populare sporturi, cum ar fi fotbal, tenis, hochei pe gheață, fotbal american, baschet și handbal.

De asemenea, aveți cea mai mare selecție de jocuri atunci când vine vorba de aceste sporturi foarte bune. Cu toate acestea, nu poate fi trecut cu vederea faptul că BetStars are o gamă largă de sporturi mai mici. La BetStars puteți paria pe toate, de la snooker la darts și e-sport. Există, de asemenea, o gamă largă de jocuri în cadrul acestor sporturi puțin mai înguste. În plus, BetStars scrie că își extind oferta sportivă în continuare, cu siguranță va fi interesant să vedem ce sporturi suplimentare reușesc să le găsească pentru casele de pariuri sportive.

De asemenea, puteți juca live pe BetStars. Mulți oameni consideră că printre lucrurile cele mai distractive se adaugă jocuri live și este ușor de înțeles de ce. Apoi puteți sta și verifica un meci și în timpul jocului decideți să aruncați un joc ori de câte ori doriți.

BetStars și-a colectat toate jocurile live în categoria LIVE din meniul de mijloc. Acolo puteți să verificați cu ușurință opțiunile și să vedeți dacă există ceva care vă interesează.

BetStars Livebetting

Posibilitatea de a adăuga cote în direct a devenit din ce în ce mai importantă. Desigur, puteți juca jocuri live pe BetStars, ce altceva ar fi pentru unele pariuri? Puteți verifica întotdeauna cu ușurință ce meciuri puteți juca în direct. Apoi, de multe ori există multe jocuri distractive pe același meci.

BetStars Live Streaming

În prezent, nu este posibil să trăim în flux pe BetStars, dar se spune că este o chestiune de timp înainte de a fi posibil. BetStars vrea cu adevărat să se alăture și să lupte pentru clienți și este foarte probabil ca în viitorul apropiat să oferiți streaming live.

BETSTARS CAZINOU

Dacă vă place jocurile de cazino, nu veți fi dezamăgiți de BetStars. În secțiunea cazinou puteți juca castele, jocuri de masă, jocuri de cărți și jocuri multiplayer. Puțin popular în departamentul de cazinouri sunt castelele. Puteți alege între cele mai mari titluri lansate în industrie. De exemplu, puteți juca o mare varietate de castele NetEnt.

Când vine vorba de jocuri de masă la departamentul cazinoului, este în principal blackjack și ruleta care sunt populare.

BETSTARS POKER

O mare parte din cel mai mare site de poker din lume este de așteptat, pentru că așa este site-ul BetStars surori PokerStars. Puteți să îl accesați cu ușurință făcând clic pe simbolul Poker din mijlocul paginii dvs. BetStars. Puteți conta pe cel mai mare site de poker din lume având o mare varietate de jocuri de poker. Cu alte cuvinte, există o mulțime de distracție și, sperăm, și bani pentru voi, care sunt buni la poker.

BETSTARS MOBILE

BETSTARS MOBILEBetStars funcționează excelent pentru cei care doresc să se joace pe telefonul dvs. smartphone sau pe tabletă. De asemenea, puteți face tot ce puteți face pe telefonul dvs. mobil în fața computerului. Platforma mobilă funcționează foarte bine, aceasta face din BetStars una dintre cele mai fierbinți opțiuni dacă sunteți în căutarea unui bun site de pariuri mobile.

BetStars iPhone

Puteți accesa cu ușurință aplicația BetStars de pe iPhone. Pur și simplu intrați în AppStore și căutați pe BetStars, astfel încât opțiunea potrivită va apărea. Aplicația are un rating foarte mare în aplicația AppStore, care este o dovadă că este de înaltă clasă.

BetStars Android

La fel ca la iPhone, este minunat să folosiți serviciile BetStars cu telefonul Android. Puteți să descărcați cu ușurință aplicația pentru a începe.

Aplicația BetStars

BetStars a ales să utilizeze opțiunea pentru aplicații. Unele dintre site-urile de jocuri fac astfel încât să dezvolte pagini web adaptate pentru mobil pe care le puteți accesa direct în browserul lor mobil. Cu toate acestea, ar putea exista avantaje pentru dezvoltarea unei aplicații în schimb. Apoi, este mai ușor să adunați toate informațiile și, de asemenea, devine mai ușor să accesați contul lor. Odată ce ați descărcat aplicația, există numai avantaje pe care BetStars le-a concentrat asupra aplicației sale atunci când vine vorba de utilizarea telefonului mobil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.