Povestea noastră

De ce a apărut sport365.ro?

Industria pariurilor sportive în România a cunoscut o creștere rapidă în ultimii ani, creștere care a determinat, pe de o parte bucuria dezvoltatorilor, dar, pe de altă parte, și confuzia jucătorilor. Tehnicile, regulile și promoțiile evoluează incredibil de repede pe această piață, iar pariori se văd puși în fața unor întrebări cel puțin deranjante:

  • Să pariez online sau tradițional la agențiile stradale?
  • Unde pariez pentru a avea cele mai bune cote?
  • Cine mă surprinde cu cele mai generoase promoții?
  • Dar când s-a desfășurat acest eveniment promoțional și de ce l-am ratat?

Acestea sunt doar câteva dintre nelămuririle pariorilor din ziua de azi, care singuri nu mai fac față unei oferte atât de variate pe piață, iar platforma noastră a apărut tocmai din dorința de a le sări în ajutor și a le răspunde tuturor la întrebări. În acest sens, echipa noastră, compusă din oameni profesioniști și pasionați deopotrivă, muncește zilnic pentru a vă livra într-o formă cât mai concisă și clară cele mai importante noutăți din lumea pariurilor sportive.

Scopurile noastre

Sport365.ro este mai mult decât un ghid online ce îți arată pașii și descrie contextul. Este prietenul tuturor oamenilor care au intrat sau își doresc să intre în lumea pariurilor și se simt copleșiți. Ceea ce ne propunem, în definitiv, prin intermediul acestui site este:

  • să arătăm că oricine, indiferent de preocupări, studii sau pregătire poate să parieze și să fie câștigător, singura cerință în acest fiind aceea de A FI INFORMAT.
  • să contribuim decisiv la procesul de construcție a tehnicilor personale ale fiecărui jucător prin sfaturile și explicațiile pe care le oferim.
  • să ne asigurăm de siguranța fiecărui jucător care alege să parieze online prin promovarea pe platforma noastră doar a agențiilor licențiate și care respectă regulamentul de funcționare al instituțiilor de acest tip.
  • să îi ghidăm pe pariori spre câștiguri valoroase, arătându-le cele mai avantajoase agenții și cote, dar și promoții și bonusuri active.

Ce oferim?

Cu un design minimalist, orientat total spre asigurarea confortului utilizatorului pe parcursul citirii articolelor, site-ul oferă răspunsuri la întrebările de bază, sfaturi utile jucătorilor noi, dar și celor deja experimentați, precum și explicații ale celor mai utilizare tehnici și principii în pariere pentru asigurarea unui câștig cât mai mare. De-a lungul timpului ne-am câștigat locul printre cele mai bune site-uri despre betting din România datorită spectrului mare de produse pe care le oferim. De la recenzii detaliate și exhaustive despre agențiile de pariuri din România și până la articole-telegramă care te anunță despre un nou bonus pe care nu trebuie să-l ratezi, pasionații de pariuri pot descoperi și studia orice aspect al acestui domeniu fără a ieși de pe platforma noastră.

Ce promovăm?

Principiul fundamental pe care îl promovăm prin activitatea noastră zilnică este acela de a PARIA RESPONSABIL. Pentru noi este important ca, dincolo de a vedea în pariuri un hobby sau o formă mai antrenantă de a-și ocupa timpul liber, jucătorii să realizeze că există niște riscuri și să și le asume. Mai mult decât atât, încurajăm efectuarea analizelor obiective și serioase înaintea oricărui joc. E peremptoriu să menționăm că nu colaboram decât cu utilizatori peste 18 ani și cu dezvoltatori care împărtășesc aceleași principii.

Echipa noastră

Pe lângă tehnicienii și editorii grafici care fac o treabă impresionabilă în a oferi site-ului o interfață plăcută și eficientă, dispunem de o echipă foarte bună de content writers. Ei sunt cei care realizează articole de calitate cu tot ce presupune acest proces – informare, analiză, comparație, structurare a ideilor și, în final, scriere. Cunoștințele lor în acest domeniu sunt eficient completate de capacitatea impresionantă de înțelegere și de sortare a informațiilor, ceea ce ne asigură că doar informații valabile și veridice se găsesc în cadrul articolelor noastre.

Contactați-ne azi!

Echipa noastră

luca raceanu sport365.ro

Luca Raceanu

scriitor sportiv

Luca Racenau (n. 21 mai 1980) este șeful operațiunilor de scriere. El este responsabil pentru dezvoltarea, proiectarea, operarea și îmbunătățirea companiei.

Glad Sandulescu

WEBMASTER

Glad Sandulescu (născut la 8 martie 1970) este un webmaster al site-ului de pariuri online Sport365, pe care l-a fondat în 2013. Ulterior a fost președinte al unei companii de afaceri mici din România și consilier strategic până a plecat în 2008.

Aboneaza-te la Newsletter

Dacă doriți să primiți cele mai noi știri și actualizări cu privire la pariurile sportive online.