Fiecare casă de pariuri are un element care o diferențiază de multitudinea de alte agenții de pe piață. În cazul Mozzart acest element este accentul deosebit pus pe sporturile nordice. Dacă ești jucător înrăit în faimoasa ligă de Betsson hochei SHL, Mozzart te invită să joci cu unele dintre cele mai bune cote de pe piață și să te bucuri de pariurile puse.

Scurt istoric Mozzart

Înființată în 2002, dar într-un aproape anonimat timp de peste 10 ani, compania a fost cumpărată în 2013 de către grupul Betsson de la fondator. De atunci aceasta s-a aflat într-o continuă dezvoltare, atât la nivel de concept, cât şi la nivel de platforma, funcționalitate şi accesibilitate. S-au angajat cu un deosebit spirit de responsabilitate în a fi promotori ai sportului nordic peste tot în lume. Ca urmare, ei au devenit sponsori oficiali şi ligii SHL și întreprind cu regularitate campanii și promovări prin bonusuri ale ligilor nordice. Licența de joc a companiei este din Malta, emisă de autoritatea jocurilor de noroc de acolo.

De ce aleg jucătorii Mozzartbet?

Din recenziile jucătorilor pasionați de pariere prin Mozzartbet se desprinde o pasiune comună a acestora pentru sporturile de iarnă, nordice. De altfel, una dintre cele mai profitabile secțiuni pe care le are această platformă de pariuri este cea de hochei, unde cotele sunt destul de avantajoase. Dincolo de acest aspect, jucătorii mai sunt atrași și de numeroasele bonusuri pe care le pot primi și campaniile de premiere la care pot participa. Jocul pe Mozzartbet este, în definitiv, unul plăcut, întrucât oferă posibilitatea pariorului să își regleze riscurile, să-și aleagă depozitul potrivit pentru strategia să și, în final, să se bucure de eventualele sporuri primite. Există chiar și posibilitatea de a paria aproape fără riscuri, aceste momente întâlnindu-se cel mai des în preajma unor meciuri internaționale foarte importate sau în cadrul Ligii Suedeze de Hochei.

Și la capitolul accesibilitate Mozzartbet stă destul de bine. Acesta poate fi accesat atât de pe desktop cât și de pe telefon, păstrându-și deja emblematica interfață alb-albastră pe toate dispozitivele. Astfel ei reușesc să creeze un brand recognoscibil, care, împreună cu toate facilitățile pe care le oferă este și unul de luat în calcul.

Bonusuri de bun venit la Mozzartbet(cote)bonus bun venit Mozzartbet

Fie că ne referim la bonusurile de bun venit sau la cele care te fac să rămâi ani buni pe această platformă în detrimentul multor altora, în ambele cazuri o atenție deosebită este acordată jucătorilor suedezi. Ei primesc, spre exemplu, la o primă depunere un bonus de 100% în limita a 100 €, la care se adaugă 100 de turnee gratis în cazul în care depunerea e mai mare sau egală cu 50 €. În mod similar, același bonus funcționează și în România. La 500 RON depozitați, pariorul primește încă pe atât bonus.

Pentru a intra în posesia acestui bonus, tot ce trebuie să faceți este să vă deschideți un cont pe Mozzartbet, să plasezi primul tău depozit și pariurile corespondente și să te bucuri de experiență. Termenii și condițiile de valabilitate ale bonusurilor sunt asemănător de simple. Bonusul se oferă după rularea de patru ori a depozitului inițial, într-un interval nu mai mare de 90 de zile. Depășirea aceste limite determină anularea posibilității de primire a bonusului. Pariurile plasate din banii respectivi trebuie să fie compuse din minim patru evenimente, fiecare având cota minimă de 1,35.

Alte bonusuri și promoții la Mozzart

Este peste posibilităţile noastre de a enumera aici toate promoțiile pe care Mozzart le desfășoară, cu atât mai mult cu cât ele sunt distincte și personalizate de la o categorie de joc la alta. Acestea pot fi văzute și analizate în secțiunea „Promo”. Cu siguranță nu vom ezita, însă, să menţionăm câteva care ni s-au părut mai atrăgătoare de la secțiunea Pariuri, Super Lucky 6 și Mozzart App. În ceea ce ține de Mozzartbet, Biletul Zilei este o promoție care mărește semnificativ cotele biletelor compuse (între 2 și 4 evenimente), plasate în orice zi, de luni până vineri. O cotă obișnuită de 15,00 poate ajunge la valoarea de 20,00 instant.bonusuri live mozzart

Funcții Mozzart

Mozzart propune o gamă largă de funcții și posibilități de investiție a banilor. Baza platformei o constituie secțiunea de pariuri.Cu o pondere deosebită a sporturilor nordice, dar cu o atenție deosebită și față de sporturile și meciurile arhi căutate la nivel internațional, această agenție satisface nevoile și cerințele clienţilor de cele mai distincte și diferite tipuri. În completarea funcțiilor vin și secțiunile de Live – transmisiune live și pariuri live.

Live – streaming și pariere

În ciuda dificultăților, Mozzart a reușit să facă transmisiunile live din ce în ce mai accesibile. Acum utilizatorii pot să urmărească meciurile lor preferate din fotbal, dar și cele mai puțin urmărite în ligile inferioare atât de pe calculator, cât și de pe telefonul mobil. Sunt disponibile o varietate largă de meciuri, majoritatea fiind din ligile Bundesliga, La Liga, Liga 1, SHL, CHL, precum și NBA. Singura condiție pe care contul dvs trebuie să o îndeplinească este să fie suplinit cu bani și din interiorul acestuia să fie plasat cel puțin un pariu în ultimele 24 ore.

În acest sens, există și un sistem de pariere live destul de bine construit pentru jucătorii aventuroși și intuitivi. Și împreună cu acesta și câteva bonusuri speciale pentru cei care își asumă acest risc.

pagina principala Mozzart

Pagina principală Mozzart

Cu o interfață clasică și foarte ușor de înțeles, pagina principală a Mozzart este alcătuită din mai multe segmente. Pe cel central și cel mai complex sunt afișate toate meciurile ce urmează să se desfășoare, alcătuite în topuri de popularitate, împreună cu cotele lor corespondente. În partea stângă utilizatorul poate vedea varietatea de sporturi disponibile. Începând de la fotbal, baschet și tenis și terminând cu baseball, Formula1 și darts, toate sunt actualizate în timp util.

Mozzart special – Super Lucky 6mozzart lucky 6

O secțiune total inovativă și care diferențiază Mozzart de alte agenții este cea de Lucky 6.. Aceasta găzduiește un joc de loto de 6/48 care se desfășoară în reprize continue. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți cu o anumită sumă și în loc de scor, numărul de goluri sau echipa câştigătoare să alegeți pur și simplu 6 numere. În fiecare rundă vor fi extrase aleatoriu 35 de numere din cele 48 și obiectivul este ca toate numerele dvs să se afle printre cele extrase. Astfel primiți suma investită înapoi, la aceasta adăugându-se și cota rundei respective.

Mozzart Poker

Deși sunt organizate înafara site-ului, sub egida faimoasei companii Microgaming (MPN), jocurile de poker ale Mozzart sunt destul de interesante. Mesele sunt întotdeauna complete și, mai mult decât atât, a joc iau parte persoane din toată lumea, ceea ce face jocul și mai creativ și mai provocator.

Aplicația Mozzart pentru Android și iPhone

Indiferent de unde te-ai afla, poți să utilizezi serviciile oferite de Mozzart fie pe calculator, fie direct de pe telefonul mobil. În cazul celei de-a două variante, poți opta pentru accesarea site-ului de pe browser sau, recomandarea noastră, să descarci aplicația special concepută pentru telefon,. Atât site-ul web, cât și aplicația adaptează interfața pentru o utilizare cât mai facilă a tuturor funcțiilor Mozzart. Aceasta din urmă are și un sistem simplificat de autentificare. În locul parolei lungi și complicate, îți setezi un PIN și cu acesta te autentifici. E mai sigur și mult mai ușor. Astfel, cu iPhone-ul dvs, cu iPad-ul, cu telefonul cu sistem Android, de pe canapea, din autobuz sau de pe stradă, Mozzartbet este mereu la dispoziția dvs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.