Deși nu este nici pe departe un gigant al lumii pariurilor, noi am ales să-ți recomandăm NetBet mai ales pentru felul în care gestionează pariurile pentru jocuri și sporturi virtuale. Dacă acestea din urmă se numără printre preferințele tale, atunci te afli în locul potrivit. NetBet poate fi considerat unul dintre lideri în acest domeniu, avantajul lui principal fiind posibilitatea de a juca pe site fără a efectua o înregistrare în prealabil. Află în cele ce urmează ce sporturi sunt disponibile pe NetBet și cum funcţionează platforma.

Recenzie NetBet

NetBet este pe larg apreciat pentru gamă largă de jocuri și sporturi virtuale pe care le are în grila sa. Nici o altă agenție concurentă nu poate egala diversitatea NetBet. Mai mult decât atât, în prezent NetBet dispune și de o secțiune pentru pariuri obișnuite, lucru care nu era înainte și care era văzut ca un dezavantaj de către anumiți clienți. Nelipsit este și cazinoul, clasic și în versiunea live deopotrivă. Acolo se găsesc jocurile deja cunoscute ale companiei NetEnt, alături de o mulțime de sloturi de joc pentru toți clienții.

Poate că NetBet nu este un furnizor de top și poate fi cu ușurință înghițit de marii prestatori de pariuri online, dar noi considerăm că merită atenția jucătorilor, în special a celor care caută de mult timp un site ce dedică mare parte din spațiu jocurilor virtuale, domeniu considerați de mulții alții de nișă și neprofitabil.

Ce jocuri oferă NetBet?jocuri virtuale pariuri

Pentru că aceasta este probabil întrebarea ce trece tuturor prin cap acum, am decis să o lămurim cât se poate de detaliat. Pe NetBet poți paria pe cele mai faimoase jocuri virtuale, cum ar fi League of Legends, CS: Go, Dota 2, dar și Call of Duty, Starcraft 2, Overwatch și Mortal Kombat. Verifică statutul fiecărui joc pe site în cele ce urmează:

League of Legends

Lansată încă din 2009, LoL a devenit una dintre cele mai populare jocuri din toate timpurile, pariurile pentru ea fiind, în consecinţă, foarte solicitate. De obicei se organizează turnee mari, cu o multitudine de jucători, dar din care se evidențiază fără prea mult efort asiaticii. Interesant este că există mai multe ligi și campionate disponibile aici, cum ar fi Pro League, Ultraliga, or Brasillian Challenger, ceea ce determină ca în fiecare zi să existe cel puțin un meci de LoL pe care puteți paria, cotele fiind destul de avantajoase.

CS: GO

Dacă în LoL asiaticii domină clasamentele internaționale, în CS: GO europenii sunt încă cei care fac legea. Deși este pe piață de o mulțime de ani, acest joc continuă să fascineze o multitudine de jucători. Nu doar cei din interior sunt prinși în vertij, ci și cei din exterior care se implică aproape la fel de mult prin pariurile pe care le fac. NetBet este locul perfect pentru acestea, întrucât aici sunt disponibile cele mai importante turnee și meciurile celor mai cunoscute echipe din diverse ligi. Cotele nu sunt nici ele de neglijat.

Dota 2

Nici un site care se respectă nu trebuie să uite de Dota 2. Nici NetBet nu a uitat, punând la dispoziție cele mai mari turnee și cele mai interesante meciuri pentru pasionații de pariuri.

sporturi virtualeSporturi virtuale la NetBet

Nu doar jocurile se bucură de atenție deosebită din partea dezvoltatorilor NetBet, ci și simulările de sporturi. O secțiune distinctă a site-ului prezintă meciuri virtuale de fotbal, baschet, curse de cai și curse de câini, iar jucătorii pot să studieze, analizeze și în final să parieze. Această opțiune este îndrăgită de pariori mai ales în perioadele de vacanță, când toate campionatele sunt înghețate și oferta de pariere pe meciuri reale este una foarte restrânsă. Atunci ei apelează la sporturile virtuale, a căror simulare este nonstop.

Pariuri sportive clasice pe NetBet

După cum spuneam și în începutul articolului, NetBet și-a completat platforma și cu o secțiune dedicată pariorilor sportive online de tip clasic. Cu toate acestea, este vizibil că această parte a site-ului nu constituie o prioritate pentru administratori. Sunt disponibile mai multe sporturi – fotbal, tenis, baschet, baseball, badminton – dar oferta meciurilor pentru fiecare dintre ele este destul de mică. În cazul pariurilor live povestea este practic aceeași.pariuri netbet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.