Casa Pariurilor – verificare bilet online. Afla statusul biletului din doar cateva clickuri!

4 (80%) 1 vote

Ai pus un pariu sau un bilet la o agenție off-line, dar nu doriți să pierdeți timp în căutarea pentru rezultate meci? Acest lucru este în special adevărat dacă nu aveți fotbal, dar un sport ale cărui rezultate sunt mai greu de găsit. Un cod simplu introdus pe site Arată bacșișurile de pe bilet,dar și rezultatul. Du-te la www.casapariurilor.ro . Evident, pentru pariurile / biletele online, puteți descoperi cu ușurință rezultatul acestora accesând contul dvs.

Aflați de ce majoritatea românilor preferă pariurile online în locul pariurilor off-line

Casa Pariurilor - verificare bilet online. Afla statusul biletului din doar cateva clickuri!

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile online.

La Casa de pariuri, verificarea biletelor online se poate face fără efort. Fie că vă aflați pe platforma “Sport”, “Live”, “Lotus” sau “jocuri”, veți vedea 3 subcategorii: bilete, poșetă electronică și tranzacții chiar sub numele de utilizator . Pentru a afla rezultatele pariurilor, selectați subcategoria “intrări”.

Veți observa că toate intrările și pariurile vor fi făcute de la deschiderea contului dvs. la casa de pariuri, dar și o vinietă roșie sau verde care confirmă că pariurile sunt câștigătoare sau nu. pe acel bilet, dar cu un simplu clic pe pariu puteți vedea biletul complet.

Să spunem că rezultatele sunt grupate în secțiuni, în una sunt pariuri sportive, în altele doar pariuri pe loterii, iar în cealaltă doar pariuri pe jocuri, pe care le vedem foarte utile.

Dacă vă aflați în secțiunea” Casino “în partea de sus dreapta, veți vedea” istoria jocului “și”pungă electronică” tab-uri. Un clic pe” Game History ” dezvăluie toate rezultatele jocurilor de cazino, ultimele 24 de ore, ultimele 48 de ore sau o anumită perioadă.

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile online.

Verificarea codului de intrare plasat în birourile de pe strada Bingo House

Verificarea codului de spalat plasat în birourile de pe strada Bingo Casa
Verificare PIN: dacă ați plasat un bilet sau chiar un pariu într-o agenție de pariuri, puteți verifica rezultatul prin introducerea site-ului online fără logare. Odată ce introduceți pagina principală a site-ului (platforma” sport”), veți vedea o cutie albă pe partea dreaptă, care vă va cere să introduceți un cod specific (PIN). Pe baza acelui AC, va apărea o fereastră care va conține biletul, rezultatele meciului și dacă acel bilet este câștigător. Veți găsi acest cod PIN pe bilet pe partea dreaptă lângă serie.

Vezi rezultatele de pe site-ul lui Betsy.

Dacă nu ați făcut pariuri, dar doriți să vedeți rezultatele ultimei runde a Campionatului favorit, puteți face acest lucru de două ori și trei mutări cu site-ul casaparurile.ro . Prin urmare, pe pagina de start veți găsi, de asemenea, “rezultate” și “statistici” tab-uri la dreapta sus, dacă doriți să găsiți rezultatul pe care doriți sau dacă doriți să plasați un pariu.

Verificarea codului de intrare plasat în birourile de pe strada Bingo House

Făcând clic pe tab-ul” rezultate”, veți vedea o pagină în care rezultatele jocurilor sunt structurate de zile și sport. Când alegeți o zi, puteți vedea rezultatele din acea zi în toate sporturile, gruparea meciuri în campionate, care sunt în ordine alfabetică, ceea ce face foarte ușor pentru a găsi rezultatul dorit. Rezultatele apar sub forma listei, în partea de sus a listei și pot fi văzute în fotbal. După acestea vin baschet, handbal, tenis, etc. puteți alege, de asemenea, să afișați rezultatele unui anumit sport pe listă.

Aici este modul de a verifica statutul unui bilet este destul de simplu, dar, evident, este mult mai ușor să pariați online, deoarece nu numai că evită taxa de 5% pe pariurile de stradă, dar, de asemenea, beneficii și bonusuri substanțiale, emisiuni live, lăsând deoparte mare de bani și confortul de pariuri în orice loc, cu condiția ca beneficiile de pariuri online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here