Rate this post

FortunaBet este o agenție de pariuri care, de-a lungul anilor, a reușit să atragă tot mai mulți clienți datorită avantajelor și bonusurilor acesteia. Unii pariori preferă să joace online și consideră acest fapt mult mai comod și simplu, iar alții aleg să pariezi în agențiile stradale. Indiferent de ce variantă alegi, Fortuna Bet îți permite să verifici rapid pe internet statusul biletului tău fără a fi necesar să te loghezi sau să verifici scorul de la fiecare meci în parte. În cazul pariurilor online, verificarea biletelor se face foarte simplu prin accesarea contului dumneavoastră, unde puteți vedea dacă pariul este câștigător sau nu. Chiar dacă ai pariat la o agenție stradală, poți verifica pariul tot pe site prin introducerea codului înscris pe bilet. Vom explica, pe scurt, tot ce trebuie să știți despre Fortuna!

Aflați de ce majoritatea românilor preferă pariurile online în locul pariurilor offline.

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile online.

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile online.

Pe eFortuna îți poți verifica statusul biletului prin mai multe alternative. Pentru a verifica biletul online, accesează site-ul și plasează cursorul pe numele tău de utilizator, pe care îl găsești în partea dreaptă sus. Se va deschide o pagină cu întregul istoric al pariurilor tale, atât cele live, pre-live, dar și istoricul jocurilor sau tranzacțiilor tale. De asemenea poți afla și bonusurile la care ești eligibil, precum și alte setări.

Accesând secțiunea “Istoricul pariurilor anterioare”, poți afla statusul biletelor, dar și felul în care ai pariat, fie din rețea sau mobil.

O alta modalitate de a afla istoricul biletelor o reprezintă selectarea secțiunii “Biletele mele”, pe care o poți găsi lângă biletul de pariuri.

1.Verificați codul biletului plasat în agențiile Fortuna

Verificați codul biletului plasat în agențiile Fortuna

Dacă ai plasat un bilet offline (la orice agenție stradala) la Fortuna, stai liniștit nu trebuie să cauți prin listele site-urilor ce oferă rezultate pentru verificare, acest lucru fiind destul de dificil. Tot ce trebuie să faci este să introduci codul înscris pe bilet pe site-ul official eFortuna și să verifici dacă este castigator sau nu.

1.1 Verificați biletul direct pe site-ul agenție cu un simplu cod de verificare!

Pentru a vedea strict acel rezultat care te interesează pur și simplu accesează site-ul și caută platforma “Pariază în agenții”. În partea dreaptă sus, poți observa cu ușurință, pe fond galben, secțiunea “Verifică bilet”.  Biletele jucate în agenţii au codul de verificare în partea dreaptă jos. Acesta este format din 5 caractere pe care trebuie să le scrii în căsuţa de verificare a biletului FORTUNA. De obicei, codul este format din cifre şi litere, combinate aleatoriu. Odată introdus codul, îți va apărea biletul cu meciurile, acestea fiind tăiate și pe fond roșu dacă sunt necâștigătoare sau pe fond verde dacă sunt câștigatoare. În cazul în care un eveniment este câştigător, acesta va fi afişat într-un dreptunghi de culoare verde. Cel pierzător într-unul roşu, iar cel aflat în defăşurare sau care nu a început încă cu acest galben.Aveți aici un exemplu de verificare bilet:

Verificare rezultate pe site-ul Fortuna

În cazul în care dorești să afli anumite rezultate la pariuri sportive pentru verificare bilet fotbal, tenis sau alte sporturi, direct pe site accesând platforma “Pariază din agenții”, secțiunea “Rezultate live”.

O să poți observa o fereastră cu lista în care sunt grupate rezultatele la pariuri sportive din fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi. Tot ce trebuie să faci este accesezi secțiunea care te interesează pentru a afla rezultatele.

Pariul șansă Fortuna: variantă convenabilă pentru toți pariorii

Fie că alegi să pariezi online sau offline, procesul de verificare a biletelor Fortuna este extrem de simplu. Cu toate acestea, recomandăm să pariezi online deoarece, în primul rând, poți evita taxa de 5% care se aplică la pariu. Practic, dacă pariați într-o agenție stradală suma de 100 RON, 5% din această sumă este reținută, iar miza ta va fi de 95 RON. Acest lucru nu se întâmplă la pariurile online pariezi 100 RON, 100 RON vor fi în joc!

Pe lângă acest avantaj al taxei de 5%, să nu uităm de bonusul de înregistrare pentru oferta incomparabilă de pariuri sportive, dar nici de confortul de a paria de oriunde, oricând simți nevoia și nu este necesar să te deplasezi până la o agenție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.