Fortuna Bet – verificare bilet online. Cum afli daca ai castigat, indiferent daca ai pariat online sau la o agentie stradala!

Rate this post

O casă de pariuri care a atras mulți utilizatori de-a lungul anilor este avere , și mulți oameni fac pariuri atât în casa online, cât și în agențiile de pe stradă. Dacă în cazul pariurilor online, un simplu control al contului vă spune dacă pariul / biletul pe care l-ați făcut este câștigător sau nu, în cazul în care pariați off-line, ar trebui să căutați rezultatele. O alternativă mult mai eficientă și mai rapidă este metoda de verificare a codului atunci când introduceți un cod pe site-ul, dar vom vorbi despre asta mai târziu. Pe scurt, tot ce trebuie să știți despre Fortuna verificați on-line!

Aflați de ce majoritatea românilor preferă pariurile online în locul pariurilor off-line

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile online.

Fortuna Bet - verificare bilet online. Cum afli daca ai castigat, indiferent daca ai pariat online sau la o agentie stradala!

La efora puteți consulta cuponul sau rezultatul pariurilor plasate prin diferite metode. Pentru a vizualiza on-line de bilete, vizitați sport365.ro și pur și simplu loc cursorul peste numele dvs. de utilizator și soldul dvs., care este situat în partea din dreapta sus a paginii principale, se deschide o listă din care puteți Vedea istoria de pariuri, ambele pariuri înainte de viață ca live-pariuri, istoria de joc, tranzacții, obligațiuni pentru care este eligibilă și mai multe configurații.

Prin selectarea secțiunii “Istoricul pariurilor anterioare”, de exemplu, se va deschide o fereastră unde puteți selecta statutul biletelor / pariurilor făcute (câștigători / câștigători, etc.), dar și originea biletului (plasat din rețea / mobil) perioada de căutare.

Mai jos este o deținere în secțiunea din Contul meu atunci când doriți să retrageți cupoane sau pariuri plasate într-o anumită perioadă de timp.:

Un alt mod de a vedea istoricul dvs. de pariuri sportive este prin selectarea “Biletele mele” tab lângă biletul de pariuri.

Verificați codul biletului plasat în agențiile Fortune Street

Dacă ați plasat un bilet offline (la orice agenție stradală) în Fortuna, verificarea online a biletelor este simplificată doar prin verificarea codului. Nu trebuie să se uite la lista de site-uri care oferă rezultate pentru a verifica cuponul sau starea de pariuri plasate, care poate fi destul de lung, mai ales dacă plasați pariuri sportive la sfârșit de săptămână, atunci când, de obicei, oferta de meciuri de fotbal este foarte bogat, astfel încât căutarea devine mai dificilă.

Verificați biletul direct pe site-ul cu un simplu cod de verificare!

Pentru a vedea rezultatul exact care vă interesează (pe biletul dumneavoastră) accesați pur și simplu site-ul efora.ro, platforma pariază pe agenți. Apoi veți vedea secțiunea “check ticket” din dreapta sus, partea galbenă. Chiar mai jos, există o cutie în care trebuie să introduceți codul de bilet al biletului pentru care doriți să verificați biletul, acest cod înainte de codul de bare la partea de jos a biletului. Odată ce codul a fost introdus, atunci biletul de joc va apărea, care este tăiat și roșu în roșu în cazul în care este regretabil sau verde pe partea câștigătoare. Iată un exemplu de verificare a biletelor:

Verificați codul biletului plasat în agențiile Fortune Street

Check out rezultatele site-ului Fortuna

Dacă doriți să vedeți unele rezultate în pariuri sportive pentru bilete, tenis, tenis sau alte sporturi, direct pe site-ul sport365.ro , puteți accesa de la platforma “agenții de pariuri”, secțiunea Rezultate Live. Apoi deschide o fereastră cu o listă de meciuri de pariuri sportive în fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi, selectați doar un sport specific din această listă pentru a vedea rezultatele.

Fie că alegeți să jucați pariuri sportive online sau offline, procesul de verificare a biletelor Fortune este extrem de simplu. Cu toate acestea, recomandarea noastră este de a paria online deoarece, în primul rând, evită taxa de 5% care se aplică la pariu. Practic, dacă pariați într-o agenție de stradă suma de 100 RON, veți păstra 5% din această sumă și miza la sfârșitul anului va fi de 95 RON. Acest lucru nu se întâmplă on-line prea. 100 RON, 100 RON va fi în joc!

În plus față de argumentul acestei rate, să nu uităm bonusul atunci când înregistrarea, oferta de pariuri sportive incomparabile, dar, de asemenea, confortul de pariuri oriunde, în orice moment și nu trebuie să meargă la cea mai apropiată agenție de stradă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here