FortunaBet, o agenție de pariuri de prestigiu care a reușit să atragă tot mai mulți clienți datorită avantajelor și bonusurilor acesteia. Unii pariori preferă să joace online și consideră acest fapt mult mai comod și simplu. Alți jucători aleg să parieze în agențiile stradale. Indiferent de ce variantă alegi, Fortuna Bet îți permite să verifici rapid, pe internet, statusul biletului tău. Poți face acest lucru fără a fi necesar să te loghezi sau să verifici scorul de la fiecare meci în parte.

În cazul pariurilor online, verificarea biletelor se face foarte simplu prin accesarea contului dumneavoastră, unde puteți vedea dacă pariul este câștigător sau nu. Chiar dacă ai pariat la o agenție stradală, poți verifica pariul tot pe site prin introducerea codului înscris pe bilet. Durează foarte puțin să verifici un bilet pe internet și este mult mai simplu decât să verifici rezultatul fiecărui eveniment în parte. În acest articol vom discuta despre modalitățile de verificare ale pariurilor. Vom explica, pe scurt, tot ce trebuie să știți despre Fortuna!Fortuna

Cum verific rezultatele biletelor pariate online?

Verifică biletul în cel mai scurt timp indiferent dacă l-ai jucat online sau offline! După ce ai pus un pariu, cu siguranță ești nerăbdător să afli rezultatele. Fiecare casă de pariuri îți pune la dispoziție varianta verificării online a pariurilor tale.

Aceasta este prima întrebare care apare în rândul pariorilor care aleg să joace online. Răspunsul este foarte simplu! Dacă te-ai înregistrat pe site-ul agenției , tot ce trebuie să faci este să accesezi secțiunea Contul meu, unde o să poți observa o listă cu toate pariurile tale. Acolo, vei putea găsi toate pariurile plasate de tine, atât cele pierdute cât și cele câștigătoare, dar și cele care se află în așteptare. Tot aici poți vedea și biletele tale mai vechi, doar introducând perioada.

Pe eFortuna îți poți verifica statusul biletului prin mai multe alternative. Pentru a verifica biletul online, accesează site-ul și plasează cursorul pe numele tău de utilizator, pe care îl găsești în partea dreaptă sus. Se va deschide o pagină cu întregul istoric al pariurilor tale, atât cele live, pre-live, dar și istoricul jocurilor sau tranzacțiilor tale.

Accesând secțiunea Istoricul pariurilor anterioare, poți afla statusul biletelor, dar și felul în care ai pariat, fie din rețea sau mobil.

O alta modalitate de a afla istoricul biletelor o reprezintă selectarea secțiunii Biletele mele, pe care o poți găsi lângă biletul de pariuri.

Verificare cod bilet plasat în agențiile Fortuna

Verificați codul biletului plasat în agențiile Fortuna

Dacă ai ales să pariezi într-o agenție stardală, nu îți face griji, este foarte simplu să verifici dacă ai câștigat sau nu!  Tot ce trebuie să faci este să introduci codul înscris pe bilet pe site-ul official eFortuna și să verifici dacă este câștigător sau nu.

Verificați biletul direct pe site-ul agenției folosind codul de verificare!

În cazul în care nu deții un cont Fortuna și ai pariat la o agenție stradală, dar totuși vrei să verifici biletul cât mai rapid, atunci poți face acest lucru tot pe site-ul agenției, unde în partea de sus o să găsești secțiunea Pariază în agenții. Este o secțiune destinată pariurilor offline care dispune de un chenar numit Verifică bilet, unde trebuie doar să introduci codul care poate fi găsit pe biletul tău. În partea dreaptă sus, poți observa cu ușurință, pe fond galben, secțiunea “Verifică bilet”.

Biletele jucate în agenţii au codul de verificare în partea dreaptă jos. Acesta este format din 5 caractere pe care trebuie să le scrii în căsuţa de verificare a biletului FORTUNA.

De obicei, codul este format din cifre şi litere, combinate aleatoriu.fortuna verificare bilet

Dupa ce ai introdus codul, vei observa meciurile de pe bilet.

Dacă acestea sunt tăiate și pe fond roșu înseamnă că sunt necâștigătoare.

În cazul în care sunt pe fond verde acestea sunt câștigatoare.

În cazul în care un eveniment este câştigător, acesta va fi afişat într-un dreptunghi de culoare verde. Cel pierzător într-unul roşu, iar cel aflat în defăşurare sau care nu a început încă cu acest galben.

Verificare rezultate pe site-ul Fortuna

Desigur, poți alege și varianta care o să dureze puțin mai mult și anume căutarea specială pentru câte un eveniment. În pagina principală a site-ului vei găsii o căsuță, numită Căutare. Acolo poți căuta orice eveniment dorești, doar trecând numele echipei respective.

De exemplu, dacă vrei să găsești ultimele rezultate ale echipei Dinamo, dar și opțiunile de pariere pentru această echipă care joacă cu o alta, FCSB spre exemplu. Doar introducând numele vei observa toate informațiile și duelurile viitoare ale respectivei echipe.

În cazul în care dorești să afli anumite rezultate la pariuri sportive pentru verificare bilet fotbal, tenis sau alte sporturi, direct pe site accesând platforma Pariază din agenții, secțiunea Rezultate live.fortuna rezultate

O să poți observa o fereastră cu lista în care sunt grupate rezultatele la pariuri sportive din fotbal, tenis, baschet și multe alte sporturi. Tot ce trebuie să faci este accesezi secțiunea care te interesează pentru a afla rezultatele.

Fie că alegi să pariezi online sau în agenții, procesul de verificare a biletelor Fortuna este foarte rapid. Cu toate acestea, este mult mai bine să pariezi online deoarece, în primul rând,eviți taxa de 5% care se aplică la pariu. De asemenea, te poți bucura de mai multe oferte din confortul casei tale, fără a te deplasa la agenție!

Fortuna dispune de un bonus de bun venit de 100% până la 500 RON.

Cotele oferite de pariurile online sunt mai aatajoase decât cele din agenții. Oferta de pariere la casa de pariuri online Fortuna este mult mai vasta decat la agențiile stradale! Ai mai multe opțiuni de pariere la evenimentele sportive importante.

În concluzie, procesul de verificare al unui bilet Fortuna este unul simplu, indiferent dacă pariezi online sau în agenții.

Nu uita să pariezi responsabil!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.