Sunt sigur că acest articol va fi o lectură extrem de interesantă și utilă atât pentru începători, cât și pentru cei cu experiență. În plus față de informațiile tehnice, specializate, voi adăuga mirodenii dintr-o experiență personală de zeci de ani în acest domeniu.Un altfel de ghid pentru pariurile sportive

Dar dacă doriți să mergeți “direct la fapte”, alegeți un agent de pariuri din lista de bookmakeri 100% legal în România, și reveniți aici atunci când aveți nevoie de un sfat, o idee, sau aveți o întrebare sau o problemă legată de lucrarea parioristică.

Cine suntem și ce vrem să facem pentru tine?

Suntem o comunitate entuziastă, devotată, energică, care vrea să vină în ajutorul celor care joacă jocuri sportive.

Acest fenomen a crescut recent în întreaga lume, nu numai în România.

Mirajul de câștiguri rapide, mari și simple bântuie visele și macină buzunarele a mii și milioane de oameni în fiecare zi.

Toată lumea vrea să câștige sfaturi, mulți susțin că le pot da, dar foarte puțini au abilitățile de a face acest lucru așa cum ar trebui.

În plus față de sfaturi gratuite sau plătite, în plus față de bacșișuri mai bune sau mai puțin bune, AR și pariuri sportive sunt prezente în viața noastră în fiecare zi.

Ce vom face pentru tine ?

Ne-am gândit că cel puțin la fel de important cu activitatea așteptată de tine, și anume pentru a o

Acest lucru se datorează faptului că în viziunea noastră este foarte important cum analizăm un eveniment sportiv, cum ne comportăm pe termen lung ca un jucător de sport, cum stăm departe de “mână de lucru”, cum să se ocupe cu profiturile și pierderile, cum rămânem cu un cap pe umerii noștri atunci când lucrurile nu merg așa cum ne dorim.

În primul rând, trebuie să spun că jocurile sportive pentru mine nu se joacă.Ce vom face pentru tine ?

Pe lângă catalogarea specialistului în instituții, știu cât de dificil este să faci o analiză completă a unui meci, știu cât de sârguincios, dedicat, este necesar dacă chiar vrei să te consideri un parior serios și responsabil.

Fericirea este prezentă și în această ecuație, ea este prezentă practic în viața de zi cu zi.

Dar importanța de șansă, noroc în a face un câștig pariuri sportive poate fi redus în mod semnificativ în cazul în care acest eveniment sportiv este serios analizat, cu răbdare, conștient, în toate privințele. Despre cum să analizeze corect un meci de fotbal care le-am discutat într-un post anterior și în curând vom avea articole dedicate analizei exhaustive a unui eveniment sportiv, nu numai la fotbal, de la un punct de vedere parioristic.

Întorcându-mă, vă spun deschis că de la o educație serioasă și educativă aș vrea să mă îmbarc în călătoria de la acest ghid de pariuri.

Nevoia pentru fiecare dintre cei care îndrăznesc în acest spațiu, la toate convenabil pentru pariuri sportive să știe ce se așteaptă, să îndeplinească terenul care să se avânte, nu să navigheze fără busolă.

“Informația este regina” în orice domeniu de activitate.

Veți avea informații complete aici, punct de vedere tehnic, uneori, dar pe deplin condimentate cu experiență personală, beton, care vine direct de la “Centrul de AR”.

Voi încerca să fac o analiză completă a ceea ce înseamnă fenomenul pariurilor sportive în România.

Știu, vă va spune că ați văzut o tona de acestea, că toate site-urile de pariuri au unul.

Și voi spune ca răspuns că, în plus față de informațiile tehnice, specialist, care este într-adevăr uscat, stins, plictisitor dar te uiți la ea, voi adăuga mirodenii dintr-o experiență personală de zeci de ani (Ei bine, zeci de ani, nu este o greșeală) în acest domeniu.

Scopul meu declarat este de a te face să te întorci aici atunci când aveți orice întrebări sau probleme legate de activitatea de pariuri, oferte, cote, case de pariuri, strategii de pariuri sau de gestionare a banilor.

Dacă nu știți deja, va spune aici, acum, că avem o pagină unică în peisajul de pariuri sportive, special dedicat activității de rezolvare a jucătorilor probleme.  Cu alte cuvinte, ajutăm jucătorii să recupereze banii pe care îi datorează și pe care agenții de pariuri refuză să îi plătească.

 • Ghidul pariurilor sportive-iată ce conține:
 • Ce este pariuri sportive
 • Cum să câștige în pariuri sportive
 • Cum să alegeți un agent de pariuri sportive
 • Despre pariuri sportive
 • Tipuri de pariuri sportive
 • Sfaturi utile pentru jucători

1.Ce este pariuri sportive

1.Ce este pariuri sportive

Prieteni, nu v-am dat o definiție ca la carte a pariurilor sportive, dar eu spun că am decis să le încerc când vechiul Pronosport al jocului a devenit o versiune depășită.

A trebuit să joci 13 meciuri predeterminate, nu le-ai ales.

Pariuri sportive a venit ca o salvare pentru mine, fotbal pasionat, am ajuns la concluzia că este o oportunitate, în primul rând pentru că am putut alege eu meciurile și numărul de ar jucat.

Pentru mine, a fost o provocare să-mi dovedesc că mi-aș putea folosi abilitățile de fotbalist pe care le-am primit pentru a face profit.

Un pic de bani de buzunar atunci.

În timp, mi-am dat seama că pariurile sportive sunt o știință.

Este nevoie de timp pentru a acumula cunoștințe, pentru a le aplica în practică, pentru a le testa.

Din păcate, ei învață empiric, din propria lor experiență, din propriile lor greșeli, pentru că nu există rețete infailibile pentru succes.

Vestea proastă este că cei care nu pot fi disciplinați, răbdători, angajați în studiu, cu capul pe umeri și psihicul puternic, nu vor face niciodată profit, vor fi doar taxe de bookmakers.

Îți voi spune sincer, deschis, până la capăt.

Cred că e mai bine așa, urăsc fraudă și fraze de genul “noi va garanta întoarcerea”, “va oferi o rata de 15 sigur de a câștiga, am aflat din sursele noastre infailibil în Indonezia”, “ne plătească un abonament zilnic, săptămânal, lunar, doar da-ne ceva și poți fi sigur, dar sigurissim, profit cu noi”.

Recunosc că nu cred în aceste lucruri, în bacșișuri plătite, cred în analize personale, în cunoștințele sportive ale tuturor, și de ce nu, în sensul tuturor.

Dar sentimentul că se cristalizează în lung, vine cu experiență, cu capete date de pereți, cu multe pariuri pierdute, cu un concediat mental într-o luptă cu tine, cu temerile tale, cu grijile tale, îndoielile tale, nesiguranța ta.

Voi vorbi despre asta din nou într-un articol viitor, este un subiect foarte provocator.

Din fericire, există vești bune.

Vestea că există societatea noastră vă oferă o opțiune interesantă.

Opțiunea de a avea la îndemână analizele noastre, sugestiile noastre, munca noastră, experiența noastră, pe gratis.

Acest remediu nu este deloc frivol, ci dimpotrivă.

Te invit să analizezi singur chibriturile, să le studiezi, înseamnă pariuri sportive, să-ți faci propria imagine a ceea ce se va întâmpla în acel meci, Sporting AR.

Fă-ți propriile alegeri înainte să le vezi pe ale noastre.

Citește ce am scris, dar numai după ce ți-ai făcut propria părere despre acel eveniment.

Nu lua ca litera legii ceea ce scriem pe site, apar inevitabil doza de subiectivism.

Nu contează câtă experiență avem.

Nu introduceți site-ul cu opinia dumneavoastră și lăsați cu alegerea noastră, vă rog!

Analizați argumentele fiecăruia dintre cei care scriu cu pasiune pe site-ul, trece toate argumentele lor prin filtrul de gândire și să luați decizia finală!

Alegerea finală trebuie să fie a ta, să fie convins că este a ta, este important că este a ta.

Pentru un motiv foarte simplu: să nu fie frustrat după joc și să dea vina pe alții pentru alegerea greșită!

Învață să-și asume riscul de jocuri sportive și peninsula posibil: dacă nu știi cum să-și piardă de sex masculin, nu va învăța cum să câștige pe mâna ta.

Pariuri sportive este o provocare, contesta-te, fii atent, mai bine în fiecare zi!

Provoacă-ne și pe noi, te provoc să ne provoci.…

Face comentarii la articolele noastre, spune opiniile, argumente pro și contra.

Fă observații, sunt bineveniți, ajută-ne să ne facem bine, și noi și tu.

“Asigurați-vă că Aguero nu joacă astăzi, ai scris că el va juca! În aceste circumstanțe, nu cred că Manchester City va câștiga alte 1-5 goluri în acest joc. ”

Cam acest așteptați, vă îndemn să fie proactiv, pentru a învăța împreună, atunci când este în loc de mai bine, nu avem ego-ul așa cum le știm pe toate!

La urma urmei, avem un obiectiv comun, pentru a face pariuri sportive mai interesant și, evident, face un profit!

Și astfel alunecăm lin, cu blândețe, către următorul capitol.

2.Cum poți câștiga la pariuri sportive?

Eeeee, dacă aș ști un răspuns 100% valabil la întrebarea ” cum poți câștiga la pariuri sportive?”Nu-mi pierd timpul scriind acest articol, aș fi într-o croazieră exotică.

Voi împărtăși experiența mea, dar vă spun, din păcate și cu mare durere în inima mea că nu am răspunsuri magice la această întrebare.

Există multe strategii pentru pariuri sportive sau pariuri sportive, cum se spune în jargonul de pariuri.

Sunt multe, unele complicate, pe care nu le-am luptat sau nu le-am putut înțelege, le spun deschis.

Îmi plac lucrurile simple.

Ce să spun este că toată experiența personală este pe primul loc aici.

Trebuie să încerci mai multe strategii ca să-l găsești pe cel potrivit!

Și dacă l-ai găsit, nu-l schimba pentru lume!

Totul merge de la management de bani, l-am adus în Capitolul 6.

Aici sunt unele dintre regulile mele că, dacă nu am reușit să câștige într-o lună, am putea cel puțin păstra pariuri sportive pe scena de pasiune în viața mea:

În mod clar determina cât de mult bani să investească în fiecare lună (am spus investit, nu” pune”) în pariuri sportive și nu-l depășească pentru nimic în lume.

Împărțiți “banca” lunară în mai multe părți (eu o împart în 10 ), niciodată nu jucați toți banii pe un singur pariu sau o singură combinație.

Desigur, posibila pierdere a acestei sume (10%, maximum 15% din venitul dvs.) nu ar trebui să afecteze viața de zi cu zi sau a copiilor dumneavoastră, a familiei dumneavoastră.

Dacă se întâmplă asta, oprește-te imediat, nu te mai juca jocuri sportive în acea lună!

Dacă am stabilit că pariurile sportive sunt un hobby, atunci rămâi, nu ar trebui să-ți afecteze viața de zi cu zi!

Țineți evidența sumelor jucate, notați asta în fiecare zi!

Dacă ați pierdut suma alocată, opriți-vă, în luna aceea Fondul pentru pasiunea voastră s-a terminat!

Știu că e greu, dar e extrem de necesar. Pasiunea se va relua luna viitoare pe bani, altfel va deveni o sursă de dependență și de încredere pentru a vă aduce faliment financiar și psihologic.

Nu reinvestiți toate profiturile, retrageți și alocați cel puțin 50% din ceea ce ați câștigat.

Voi spune că este foarte ușor pentru a obține dus de val atunci când veți câștiga (este un vârtej în cazul în care te duci în, similar cu cel care apare atunci când pierzi), luciditatea dispare, te crezi invincibil, omnipotent, întotdeauna câștigător. Am văzut prea multe povești pe care le-a câștigat la pariuri….dar apoi a investit toți banii pe o acțiune de 1.1 și a pierdut în cele din urmă. Nu contează cât de sigur o parte pare pentru tine, nu reinvestesc toate profiturile!

Perioadele bune alternează cu cele rele, de obicei, astfel încât veți câștiga în mod necesar din profiturile primite în perioadele rapide.

Încercați să nu joace multe AR pe bilet în căutarea câștigurilor rapide uimitoare.

În loc să pariați 5 lei pe zi pe o cotă de 50-100, pariați 25 lei o dată la fiecare cinci zile pe o cotă de 2 sau 3 …

Profitul e prea mic ?

Poate, dar va fi profit, nu pierdere.

Să presupunem că repet, să fie pacient și disciplinat, dacă doriți să faceți un profit pe termen lung.

În caz contrar, veți pune zilnic 2, 3, 5, 10 lei care vă vor curge prin degete.

Iar pierderile pe termen lung vor fi insurmontabile, din ce în ce mai frustrante și vă vor ruina pacea și viața.

Nu e o glumă, pariurile sportive sunt o afacere serioasă!!!

Eu vă voi spune ceva personal: mi-a luat mulți ani (șapte la opt) pentru a mă salva, știu cât de dificil este.

A trebuit să mă învăț, din propriile mele greșeli, și cu greu, am fost un student încăpățânat și vanitos, mărturisesc.

Am crezut că am fost inteligent și că am fost mai puternic, doar intuitiv și doar bazat pe sentiment, decât bine uns sistem de case de pariuri!

Greșit, greșit!

Dacă spun acum că aceasta este cheia profitului, răbdării și salvării, și vă torturez cu asta, ca o picătură chinezească, vă rugăm să rețineți.

Aveți marele avantaj că cineva vă va spune regulile de urmat, nu ca un guru, nu ca un jucător, ci ca un prieten care știe cât de dificil este pentru a obține salvările de pariuri sportive profitabile.

Folosiți acest avantaj, citiți cu atenție și aplicați, veți obține mult mai repede decât am primit o rețetă profitabilă pe termen mediu și lung.

Analogia pariurilor sportive cu investițiile în instrumente financiare poate fi făcută foarte simplu, foarte multe staniu de măiestrie, pentru a gestiona emoțiile.

Nu voi intra în acest capitol, nu vă fie frică, deși cred că este foarte interesant!

Îți voi spune, pe scurt, cum am făcut un profit, cu ce strategii simple au funcționat în cazul meu, și îmi pot permite, de asemenea, să te provoc cu una care îmi place foarte mult acum.…

Aici este.…

Pariuri cu cote unice de peste 1,60, 2 cote obținute din 2-3 meciuri (gol total cel mai adesea) pentru fotbal și strategii “minim un set” și “handicap ajustabil cu plus per outsider” în tenis.

Asta e ceea ce am juca, ceea ce am găsit pentru a se potrivi după ani lungi de experimente.

Sunt strategi conservatori, recunosc, dar sunt un tip căruia nu-i place riscul pe care și-l asumă, dar unul calculat.

Mai bine 50 de lei în buzunar, decât 50.000 pe un bilet extravagant cu profit iluzoriu pur.

Acesta poate fi considerat motto-ul meu, este un om aproape de senectute, atent, speriat chiar, care se așteaptă pentru a obține un profit pe termen lung, nu un rapid, instantaneu.

Pariurile mele gasi doar pe site-ul, probabil, în curând, și la 2, și exemple de tenis veți vedea toate de pe site-ul, pe turnee de Tenis de încredere ca veți găsi în pauze în fotbal ca presupunem că există parioristica.

Și da, m-am întors cu un articol special dedicat ultimei strategii pe care am descoperit-o datorită noii oferte a celor de la Superbet Bookmakers.

3.Cum să alegeți un agent de pariuri sportive

Există multe întrebări despre eterna dilemă a sportivului: “care este cel mai bun agent de pariuri?”

Primul meu impuls este să răspund că nu există”cea mai bună casă”.

Sunt multe lucruri de luat în considerare aici.

Cel mai bun agent de pariuri este cel care se potrivește stilului tău de joc și cel care vă oferă cele mai bune cote pentru opțiunile pe care le juca.

Cu toate acestea, este necesar să avem conturi la mai mulți agenți de pariuri, este clar.

Nu este decât un singur lucru: nici un agent de pariuri nu va pune banii pe contul tău de bună voie, pentru că ești plăcut și “tu” de zi cu zi acolo. Trebuie să muncești, să fii bun și să fii foarte disciplinat, să-l meriți.

Dacă vorbim despre case de pariuri, ar trebui să știți că puteți semnala orice probleme pe care le aveți în relația cu case de pariuri pe site-ul nostru ajutor special și de ajutor.

Încercăm și de multe ori oferim sprijin pentru acest capitol important de activitate parioristice, relația cu agenții de pariuri.

4.Despre pariuri sportive

Voi prezenta aici câteva case de pariuri online interact din România, pe care le-am studiat împreună cu informatorii de la Legalbet.

Fiecare dintre ele are recenzii dedicate și care cred că îndeplinesc cerințele celor mai mulți jucători din România.

4.Despre pariuri sportive

Este important să găsiți cel potrivit pentru tine, stil de pariuri, încercați atât de multe variante de case de pariuri, cel mai potrivit pentru tine.

Astfel, veți putea distinge între oferte și de a crea un portofoliu în funcție de profilul de joc.

Cu siguranță ei încă suspin, ca mulți alți jucători, după celebrul pariu 365, dar după Marathonbet, un bookmaker, în cazul în care am găsit Opțiuni cele mai bune pentru pariuri pe tenis, Sportul meu preferat.

Dar în România trebuie să ne ocupăm de ceea ce avem acum.

Observ cu plăcere că opțiunile și serviciile se diversifică și se îmbunătățesc din ce în ce mai mult, concurența dintre agenții de pariuri este foarte benefică din acest punct de vedere.

Fiecare agent de Pariuri are bine și rău

Betano este o casă de pariuri relativ nouă, dar își croiește din ce în ce mai mult drumul spre preferințele jucătorilor.

Acesta are opțiuni atractive pentru handicapuri ajustabile și totaluri ajustabile, care pentru un jucător de fotbal și tenis este excelent. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la Betano!

Unibet este cunoscut în toată Europa și din punctul de vedere al ofertei de handicapuri asiatice și asiatice totale atât în fotbal, cât și în tenis, pentru mine este printre cele mai bune din industrie. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la Unibet!

Superbet și-a diversificat recent ofertele de fotbal și opțiunile unice, cum ar fi “combo first / total goals”,” combo or-or ” bring it clearly to the top of our bookmakers. Mai multe informații

Betfair este cel mai solid agent de pariuri. Mai multe informații

Înregistrați-Vă Acum La Betfair!

Amiralul a însemnat pentru mine doar cazinou, ruletă și jocuri electronice, dar am descoperit cu plăcere o ofertă bună de pariuri sportive și cote concurente cu case de pariuri de top. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la Amiral!

MaxBet este cunoscut în România în principal datorită lanțului de cazinouri stradale. Dar cotele în oferta de pariuri sportive sunt, de asemenea, la un nivel atractiv. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la Maxbet!

Fortuna este sponsorul echipei naționale de fotbal a României.

Este interesant că Fortuna poate face depozite direct de la agenții, fără carduri, acesta este un lucru favorit de multe pariuri care se feresc de utilizarea cardului pentru a face depozite.

Seriozitatea este aici, nu degeaba Fortuna este considerat cel mai mare agent de pariuri din Europa Centrală. Mai multe informații

Înscrieți-vă acum la Fortuna!

Campaniile Sportingbet apelând la pariorii care sunt la începutul drumului, interfața site-ului este foarte practică, prietenoasă, intuitivă, foarte ușor de utilizat.

Sportingbet oferă transmisiuni sportive live de la tenis și fotbal și o selecție foarte bogată de pariuri live. Mai multe informații

Înscrieți-vă acum la Sportingbet!

NetBet oferă posibilitatea de a face depozite și retrageri de la Favbet, și Smith & Smith Street locations.

Pariuri Live este foarte bogat reprezentat, oferta este excelent în acest capitol, acest fapt crește semnificativ rating de bookmakers. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la Netbet!

888 are o ofertă excelentă pentru sporturile americane.

În general, oferta de pariuri este abundentă, cu peste 250 de tipuri de jocuri pe meci, iar opțiunea de plată este prezentă. Mai multe informații

Înregistrați-vă acum la 888!

BaumBet are o gamă de sport foarte bogat, puteți face depozite/retrageri fără un card bancar, cote sunt valoroase și puteți închide pariurile oricând doriți prin capacitatea de a plăti. Mai multe informații

Înscrieți-vă acum pe Baumbet!

Descoperiți bookmaker care oferă cel mai generos bonus pentru clienții noi

5. Tipuri de pariuri sportive

Oferta de la bookmakers devine tot mai diversă în ultima vreme, există avalanșe de noi opțiuni de pariuri, iar acest lucru nu este neapărat ceva rău.

Dimpotrivă.…

Noi strategii pot fi descrise în acest fel, care cred că este un lucru bun.

Cele mai populare tipuri de pariuri

Voi începe cu cele mai populare tipuri de pariuri :

Câștigătorul 1×2-este cel mai comun tip de joc și constă în prezicerea rezultatului final al evenimentului (1-câștigă gazdele, 2-câștigă oaspeții sau X-atrage).

Dublă șansă-se află în alegerea a două opțiuni posibile pentru rezultatul evenimentului: 1x (victoria gazdelor sau egal), x2 (victoria oaspeților sau egal), 12 (victoria gazdelor sau oaspeților))

Șansele sunt, desigur, mai mici decât opțiunea câștigătorului simplu. (because even the chance to “get out” of the bet is higher)

Gol Total: peste / sub-alege dacă mai mult sau mai puțin gol va fi marcat în acel meci decât “linia” că bookmaker propune.

Exemplu:

“Over 2.5 goals” – The game is a winner if three or more goals are scored in that match

“Under 2.5 goals” – The game is a winner of 0, 1 or 2 goals scored in that match

În ultimii ani, au existat mai multe și submultiple de acest tip de pariu: peste sau sub 0,5 goluri, sub sau peste 1,5 goluri, sub sau peste 3.5 goluri și a doua în această progresie ascendentă, cu opțiuni pentru pariuri pentru meciul complet, dar, de asemenea, pentru fiecare dintre reprize.

Reduremballage game fun games

Există pariuri care vă permit să vă protejați cumva pariul, să-l recuperați dacă evenimentul se termină cu un anumit rezultat.

Cel mai faimos în acest capitol este tipul de joc “draw no bet” (pariurile sunt returnate în cazul unei egal în meci).

Exemplu:

Liverpool vs Chelsea 1 draw no bet (DNB), 1.45 odds, presupune că, dacă Liverpool câștigă meciul, jocul va fi un câștigător și în cazul unei remize, jocul va fi returnat în contul dvs.

Citiți mai multe despre pariurile returnabile din acest articol.

Asian handicap pariuri

El este unul dintre preferatele mele, mai ales atunci când văd valoare în pariuri împotriva echipei mele preferate, outsider.

Handicapul asiatic are doar două opțiuni de pariuri, astfel încât are în mod automat o primă șansă de 50% de succes.

Exemplu :

Să spunem că meciul Liverpool vs Burnley, avem următoarele cote de 1 x 2: 1.25 3,50 6.75, cu gazdele favorite puternice.

Un Handicap asiatic din echipa de intervenție, care are + 1,5 goluri, poate practic echiliniza șansele, spune 1.90 pentru gazde, 1.90 pentru oaspeți.

Ce înseamnă asta?

Acest lucru înseamnă că acest pariu este un câștigător în cazul în care oaspeții câștiga, trage sau chiar pierde, dar la maxim un gol diferență.

Cele mai populare tipuri de Handicap Asiatic (+explication win bets):

 • Handicap (0) – jocul este câștigat dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul. În caz de egalitate, pariul este returnat (pariul corespunde cu “trage nici un pariu”, așa cum am vorbit mai sus).
 • Handicap (+0.25) – jocul este câștigat dacă echipa pe care ați pariat câștigă meciul. Într-o singură tragere, pariul este împărțit în două părți: o jumătate câștigă și se multiplică cu partea participației, iar cealaltă jumătate a pariului este rambursată în cont.
 • Handicap (+0.5) – echipa pe care pariați trebuie să câștige sau să tragă. (Dublu pariu echivalent șansă )
 • Handicap (+0.75) – echipa pe care pariați trebuie să câștige sau să tragă. Dacă echipa ta pierde cu o diferență de gol, vei pierde jumătate din pariu, iar cealaltă jumătate va fi rambursată în contul tău.
 • Handicap (+1.0) – echipa pe care pariați trebuie să câștige sau să tragă. Dacă el pierde cu un gol, veți obține Pariul înapoi.
 • Handicap (- 0.25) – echipa pe care ați pariat trebuie să câștige cel puțin o diferență de gol. Dacă meciul se încheie la egalitate, pierzi jumătate din pariu, iar cealaltă jumătate este rambursată.
 • Handicap (-0.5) – echipa pe care ați pariat trebuie să câștige meciul.
 • Handicap (- 0.75) echipa pe care ați pariat trebuie să câștige cel puțin două goluri diferență. Dacă victoria este înregistrată pe o singură diferență de obiectiv, jumătate din miza dvs. este înmulțită cu cota și venitul mediu primit, iar cealaltă jumătate este rambursată.
 • Handicap (-1.0) – echipa pe care ați pariat trebuie să câștige cel puțin două goluri. Dacă victoria echipei pe care ați pariat este doar un gol, suma pariată va fi returnată

Există multe variații pe acest subiect, handicapurile Asiatice pot fi foarte diverse.

E bine de știut că același lucru se calculează pentru celelalte handicapuri asiatice, indiferent de valoarea handicapului.

Citiți mai multe detalii pariați cu handicapuri Asiatice acest articol.

Pariuri europene pentru handicap

Recunosc că acest tip de pariu nu este pe gustul meu, dar am să acorde o atenție la ea, eu sunt sigur că va interfera cu stilul cuiva de joc.

Acest tip de pariu adaugă practic goluri fictive în contul echipei începând cu a doua șansă.

Același lucru se întâmplă în cazul handicapului asiatic, dar în cazul European nu vom avea cazuri de acțiuni returnate, astfel că marja de risc este mai mare în acest caz.

Și handicapul European este doar de valori întregi (plus sau minus 1,2,3 samd)

Am, de asemenea, un mic exemplu de handicap European:

Villareal contra Valladoli

First Odds 1 x 2: 1, 54 4, 10 6, 80  

European Handicap 1-0 (fictiv adaugă un gol pentru Villareal, ca și cum meciul a început cu 1-0 pentru Villareal)

Șansele sunt în acest caz :

1-1.09 (realist, Villareal trebuie să câștige sau să tragă)

X-Bogota (Valladolid trebuie să lovească exact o diferență de obiectiv)

2-18.00 (Valladolid trebuie să câștige cel puțin două goluri diferență) European Handicap 0-1 (adăugarea fictivă a unui obiectiv la Valladolid, ca și în cazul în care meciul a început cu 1-0 pentru Valladolid)

Șansele sunt în acest caz :

1-2.45 (Villareal trebuie să bată cel puțin două goluri diferență)

X-3.40 (Villareal trebuie să activeze exact o diferență de gol)

2-2.45 (Valladolid trebuie să câștige sau să tragă)

După cum puteți vedea, acest tip de joc are trei opțiuni de pariuri (host win / draw / guest win), în timp ce handicapul asiatic are doar două.

Din acest motiv, este clar că superioritatea handicapului asiatic față de handicapurile Europene, având în vedere cu strictețe șansele procentuale de a câștiga.

Alte tipuri de pariuri

Oferta de pariuri este din ce în ce mai mare, agenții de pariuri sunt în competiție pentru a ne oferi multe și, uneori, opțiuni extravagante :

 • Joacă cărți
 • Joacă la colțuri
 • Pariați pe marcatori în meci
 • Pariați pe numărul exact de goluri din meci
 • Penalty shootout in the match
 • Pariuri pe gama de goluri marcate în meci (1-3, 2-4, 3-5, samd)
 • Pariuri combinate ale acestor variante

Există mai multe opțiuni în oferte decât am listat aici…E bine că ai de ales, lucru rău este că poți paraliza între atât de multe oferte.

Testați-le cu atenție, găsiți un fel de pariu care funcționează cel mai bine și nu mai abdica de la el!

Formula câștigătoare nu se schimbă, indiferent de ispitele pe care le găsești în jurul tău, în oferte de la agenții de pariuri!

Și dacă aveți întrebări, întrebați-ne, suntem aici pentru a oferi sprijinul dumneavoastră!

Puteți găsi pe site-ul nostru o pagină specială dedicată întrebărilor și răspunsurilor legate de pariuri.

Utilizați-l cu încredere, fără reținere, fără rușine, întrebări legate de tipurile de pariuri și orice altă problemă care va fi presantă în legătură cu pariurile sportive.

 1.  Sfaturi utile pentru jucători

Voi spune aici doar câteva cuvinte despre regulile de bază pe care cei care joacă în jocurile sportive ar trebui să le urmeze pentru a spera că vor obține profit.

 Sfaturi utile pentru jucători

Promit să revin cu un articol special dedicat acestor probleme de importanță crucială în activitatea jucătorilor

Salveaza si rabdare, acesta este tandemul castigator

Nu știu cum sunt, dar am pus salvează numai atunci când vorbesc despre jocuri sportive.

Acest lucru este foarte dificil, în acei ani când am” plătit ” de multe ori pe casele de pariuri în căutarea câștigurilor rapid sau cu disperare încercarea de a restabili ceea ce am pierdut o zi, două, trei înainte…

Exemplu: am decis, chiar scris cu litere roșii într-un mere să nu joace cote sub 1.10, Pentru că nu au nici o valoare.

Am abdicat această regulă pentru a juca pe victoria lui Hewitt la 1.07, Pentru a finaliza un 2.00.

Indisciplina m-a costat aici atât financiar cât și mental.

Am fost supărată câteva zile pentru că nu am putut să urmez niște reguli simple, autoimpuse.

Bine că am uitat repede, altfel aș fi înnebunit.

Și managementul banilor este extrem de important.

    Nu cred că există vreo rețetă infailibilă de alocare a bugetului pentru pariuri, dar mai sunt câteva reguli de ținut minte.:

“Nu paria mai mulți bani decât îți poți permite să pierzi”, acesta nu este un clișeu simplu, te rog să mă crezi pe cuvânt.

Eu personal cunosc câțiva oameni, altfel onorați, care au intrat în Morisca nebunul pentru a încerca să-și recupereze pierderile pariind din ce în ce mai mulți bani.

Și-au pierdut casa, familia și statutul social și totul.

Pariuri Impulsive pentru a recupera pierderile, fără a lua o pauză între pariuri pentru cel puțin o zi , fără claritate, vă poate duce la abrupt, la faliment.

Și este teribil, rețineți că, este un semnal de alarmă mare. .

La urma urmei, principalul lucru este de a fi sănătos favorabil și mental.

Dacă riscăm să pierdem aceste atribute, e timpul să ne oprim, să lăsăm mândria deoparte și să cerem ajutor.  6. 4.)

Jocurile sportive trebuie să fie private ca un hobby, nu ca un mod de viață.

Din punctul meu de vedere, cel mai sănătos lucru de făcut este să încercați să utilizați cunoștințe sportive trebuie să suplimenteze sursele de venit, la un termen strict definit.

Acesta este folosit de obicei o perioadă lunară de timp.

Fixați un buget clar în fiecare lună (dar nu mai mult de 10-15% din venitul dumneavoastră) și nu-l depășiți, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Știu că e greu, știu că tentația este mare, știu că e ego-ul rănit țipând: “prostule, ai pierdut într-un joc din nou? Recupera, recupera, recupera !“

Nu, vreau să presupui că s-ar putea să nu fii pregătit pentru asta încă, nu ai destulă cunoaștere, destulă răbdare sau economisire, destul sentiment.

Oprește-te, oprește totul în acest caz, fără rușine, fără vanitate, înainte de a fi prea târziu!!!

Ca și în orice altă activitate, unele sunt probabil făcute pentru ea, pot urma și pune în aplicare regulile, are “un sentiment special al jucătorului” și reușește să facă un profit. Altele, nu…

Dacă ați auzit că există unii care trăiesc din Pariuri are dreptul de a fi sceptici cu privire la acest subiect.

Nu spun că nu există, dar pentru mine a fost mai bine să las jocurile sportive în stadiul pasiunii.

Țineți evidența sumelor jucate în pariu, este important și acest lucru…

Eu, ca bătrân, am început prin a pune o masă într-un carnețel pe care l-au pariat și câștigat, iar la sfârșitul lunii am tras linie și am colectat-o.

Folosesc o masă Excel Acum, ușor, cu activitate zilnică și echilibru lunar.

Sfaturi de pariuri-Play single sau doar 2-3 meciuri pe bilet

…voi nu urmați decât ceea ce urmează și ceea ce știți .

Acesta este cel mai sigur mod de a face bani, deși pare lent și laborios.

Dacă vrei cu adevărat, poți să te educi la timp să o faci, crede-mă pe cuvânt. Nu o face în fiecare zi.

Este mult mai binevenit 20-30 lei profit în buzunar, mai mult de 10000 lei illusory pe un bilet la 2 £ cu 20 de jocuri care sunt susceptibile de a merge la Coș.

Cu toate acestea, am o soluție la această tentație de a pune multe chibrituri pe bilet.

aca, dar vrei să faci acest joc cu 2 lei, fă-o, dar nu o face în fiecare zi.

Juca 2 lei, dar pe 10 jocuri (nu pe 20) o dată pe săptămână (nu în fiecare zi), în week-end, atunci când este o ofertă bogată, pentru a face damblea ta…

Cei doi lei pe care i-ai salvat în fiecare din celelalte șase zile (6*2 = 12 lei), îl investesc într-o acțiune de 2, cu mult mai multe șanse de a câștiga, așa cum am spus…

Dependența de pariurile sportive

Este necesar să se întoarcă cu aceste clarificări după ce am pus cumva frica în picioarele tale în punctul 6.2.

Am spus că nu-mi place să folosesc echivalența dintre pariurile sportive și expresia “jocuri de noroc”.”

Dar dacă simțiți că lucrurile scapă de sub control și există o dependență de pariuri sportive care duce la faliment mental, fizic și material, opriți-vă și cereți ajutor.

Există site-ul web internațional dedicat https://www.gamblingtherapy.org / unde se poate discuta în limba română, în limitele confidentialitatii complete cu specialistul poporului.

Dar există, de asemenea, locuri în România, în cazul în care puteți obține un astfel de ajutor specializat.

Website http://jocresponsabil.ro este un astfel de loc.

Prin apelarea 0800.800.099 puteți lua legătura cu un psiholog care vă va oferi sfaturi gratuite.

Puteți găsi, de asemenea, un test specializat pe acest site, iar finalizarea sa onestă, onestă poate confirma sau nu dependența dumneavoastră.

În plus, două sesiuni gratuite de evaluare și consultanță pot fi obținute la unul dintre siturile dedicate din București, Cluj-Napoca sau Iași.

Și încă ceva, foarte important: nu jucați jocuri sportive dacă sunteți minori!

Offf, da, știu cât de tentant este de a face acest lucru, este o nebunie cu aceste pariuri, toată lumea joacă în jurul tău…

Și chiar dacă ați fost transformat mortal 18, atunci când te duci în această aventură, te rog foarte mult să ia în considerare ceea ce am scris aici!

Și ceea ce am promis, vom continua să scriem!

Pariuri sportive este un lucru foarte important, foarte serios în viața noastră și pentru cei care joacă, de formare intra Jucatorul este crucială!

Suntem aici pentru a vă ajuta în această căutare și vă rugăm să stați cu noi pentru a învăța cum să păstreze capul pe umeri în timp ce joacă jocuri sportive!

Pariați online 100% legal și aplicați sfatul meu unuia dintre agenții de pariuri Interact din România!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.