Atunci când vine vorba de pariurile sportive, trebuie să recunoaștem că sunt cele mai folosite forme de jocuri de noroc. Acest tip de jocuri au apărut chiar cu sute de ani în urmă, atunci când oamenii pariau pe tot felul de evenimente. În continuare prezentăm cel mai util Ghid de pariuri sportive

Atât timp cât au existat oameni care făceau sport, au existat și oameni care pariau pe ei. Motivele pentru care oamenii pariază pentru sport sunt întotdeauna aceiași; miza pe sport este distractivă și există șanse să câștigi bani.bet sport

Totul este foarte simplu! Pariezi o sumă de bani pe un rezultat pe care tu îl crezi cel mai probabil. Dacă rezultatul este așa cum ai pariat tu, câștigi! Așadar, câștigi dacă predicția ta este corectă și pierzi dacă nu.  Caracterul relativ simplu al pariurilor sportive este unul dintre motivele pentru care este atât de popular. Însă, lucrurile încep să se complice atunci când ai la dispoziție zeci de combinații și tipuri de pariuri.

Cum îl alegi pe cel mai bun și avantajos? Cum alegi casa de pariuri care ar fi cea mai folositoare pentru tine?

Cum te bucuri de cele mai bune cote? Toate aceste lucruri le vei afla în acest articol special dedicat pentru fiecare parior în parte care este format dintr-un ghid de pariuri sportive!

Ce sunt pariurile sportive?

Unul dintre cele mai atrăgătoare aspecte ale pariurilor sportive este cât de simplu este la nivel de bază. ⚽️

În mare parte este vorba de încercarea de a prezice un rezultat și apoi parierea unei sume  în consecință. Câștigăm când predicțiile noastre sunt corecte și pierdem atunci când predicțiile noastre sunt greșite. Deși conceptul fundamental este foarte simplu, în mod evident, există multe lucruri mai complexe.

Cel mai important atunci când vine vorba de pariuri sportive este să analizați meciurile, să le studiați și să vă stabiliți opțiunile.pariuri sportive

De asemenea, este important să înveți să își asumi riscurile pe care le implică un pariuri și eventualul eșec.

Pariul sportiv este o provocare.

Elemente de bază pentru începători

O să începem cu niște informații folositoare pentru cei care se află la începutul vieții de parior.

Nu ai pus niciodată un bilet? O să afli mai jos tot ce trebuie să știi înainte să începi să pariezi.

Deși este relativ ușor să începi să pariați pe sport, nu este cea mai bună idee să începi fără să știi exact ce implică asta. Așadar, petrece puțin timp învățând elementele de bază.pariaza responsabil

Chiar dacă pariurile sportive sunt foarte simple, asta nu înseamnă că ar trebui să începeți imediat. Învățarea elementelor de bază înainte de a începe să pariați te va pune într-o poziție mult mai bună pentru a te bucura de această experiență.
De asemenea, nu uita că Ai voie să joci la pariuri online doar dacă ai minim 18 ani împlinitiți, iar dacă alegi să îți deschizi un cont online, contul trebuie neeapărat să fie pe numele tău!

De ce să pariezi pe evenimentele sportive?

Cele mai importante motive care te vor face să îți dorești să pariezi pe un eveniment sportiv sunt:

✅ Simplu de învățat și practicat: Bazele acestor pariuri sportive sunt cel mai ușor de învățat, trebuie doar să înveți cum să plasezi un pariu.

✅ Un venit rapid: Atunci când alegi să pariezi pe un eveniment sportiv trebuie, în primul rând, să cunoști sportul respectiv. Așadar, pariurile sportive nu sunt bazate pe noroc, ci mai mult pe cunoștințe! Dacă cunoști foarte bine sportul și campionatul, poți câștiga sume de bani ușor!

✅ Distracția și suspansul: Este un sentiment foarte plăcut atunci când vezi că meciul pe care ai pariat s-a terminat exact cum își doreai. Există, de asemenea, și cazuri când pierzi un întreg bilet pe un singur bilet, dar asta e altă poveste! În ambele cazuri, însă, trăiești alături de jucători și ești într-un continuu suspans. În acest fel, vizionarea meciurilor tale preferate devine mult mai distractivă și interesantă.

✅ Casele de pariuri online: Unul dintre cele mai importante motive sunt agențiile de pariuri online care ne permit parierea rapidă, fără a ne deplasa la una dintre agențiile stradale. Tot ce trebuie să faci este să alegi meciul pe care dorești să pariezi și să selectezi predicția. De asemenea, majoritatea caselor de pariuri online dispun de un ghid ce conține toate informațiile necesare pentru un pariu sigur.pariu sportiv

Acestea sunt motivele principale pentru care atât de mulți oameni pariază pe sport. Este cea mai populară formă de jocuri de noroc, de care se bucură milioane de oameni din întreaga lume. Există unii oameni care pariază pur și simplu pentru distracția, și unii care o iau foarte în serios. Unii oameni chiar obțin un venit foarte bun și constant din aceasta.

Cum poți câștiga ușor și rapid la pariurile sportive?

Nu a fost descoperit încă răspunsul complet adevărat la această întrebare. Există doar răspunsuri general valabile și sfaturi de care ar fi bine să țineți cont atunci când pariați pe un eveniment sportiv.

Exista multe strategii pentru pariurile sportive, unele simple, altele mai complicate

Cel mai important factor în viața ta de parior ar trebui să fie managementul banilor. Trebuie să îți stabilești clar bugetul pe care ești dispus să îl investești și de asemenea, încearcă să nu joci toată suma pe un singur pariu.fotbal pariu

Chiar dacă o să fii tentat, nu paria toată suma câștigată, pune deoparte măcar jumătate din ea.

Încearcă să nu joci foarte multe evenimente pe un singur bilet pentru că pot apărea surprize.

Ce trebuie să ai în vedere atunci când alegi o casă de pariuri sportive?

Atunci când ești pregătit să alegi o casă de pariuri online, în primul rând, trebuie să ai grijă să fie licențiată în România.

Trebuie să o găsești pe cea potrivită ție și stilului tău de a juca.

Studiază ofertele fiecărei case de pariuri înainte să te oprești la una.

După cum știm, avem posibilitatea de a paria într-o casă de pariuri online sau într-o agenție stradală, amândouă prezentând avantaje și dezavantaje.pariu sportiv

De exemplu, la casele de pariuri online pariurile se pot plasa din confortul casei noastre, 24/24, de pe orice platforma sau dispozitiv cu o conexiune la internet, Nu se percep taxe la plasarea pariurilor. Banii se pot retrage in orice moment.

În cazul agențiilor stradele, trebuie să menționăm rapiditatea platilor, in cazul retragerii câștigurilor, spre deosebire de cele online unde durata de procesare a unei plăți poate dura pana la maxim 3 zile lucrătoare și faptul că nu este necesar un card bancar.

Iar un prim inconvenient al agențiilor stradale îl constituie deplasarea pana la sediile agențiilor pentru a plasa un pariu.

Tipuri de pariuri sportive – Ghid de pariuri sportive

Ofertele caselor de pariuri sunt foarte variate și au o multitudine de opțiuni de pariere.

Depinde doar de tine pe care ești dispus să îl încerci. Cotele, de asemenea, diferă de la pariu la pariu.

O să analizăm, mai jos,  cele mai folosite tipuri și strategii de pariuri care, în general, aduc câștiguri sigure.

Pariul 1×2

Acest tip de pariu este cel mai folosit în rândul jucătorile și în același timp cel mai simplu.1x2

Constă în predicția rezultatului final al evenimentului respectiv, astfel încât:

1 – Victoria gazdelor

2 – Victoria oaspeților

X – Egalitate

Şansă dublă

Tipul de pariu șansă dublă este foarte avantajos, dar cotele sunt mai mici. Ai trei posibile opțiuni:

1X – Victoria gazdelor sau egalitate

X2 – Victoria oaspeților sau egalitate

12  – Victoria gazdelor sau a oaspeților. Dacă meciul se termină la egalitate, pariul este pierdut.1x2 pariu

Total goluri

Poți de asemenea să pariezi pe un total de goluri înscrise în meci.

Peste/Sub – alegi dacă se vor înscrie mai multe sau mai puţine goluri decât variantă pe care ai ales-o, de exemplu: peste 2,5 goluri (pariul este câștigat dacă în meci au fost înscrise trei sau mai multe goluri); sub 2,5 (pariul este câștigat dacă au fost înscrise 0, 1 sau 2 goluri)

Pariul Draw No Bet

Despre acest tip de pariu am discutat în acest articol.

Este unul dintre cele mai cunoscute și folosite tipuri de pariuri care constă în returnarea mizei în cazul egalului.

Pariu Handicap Asiatic

Acest pariu este câștigător în cazul în care: meciul este câștigat de oaspeți; oaspeții fac egal; pierd meciul DAR la maxim un gol diferență.pariuri sportive

Există mai multe tipuri de pariuri cu handicap asiatic, precum:

⚽️ Handicap (0)

⚽️ Handicap (+0.25)

⚽️ Handicap (+0.5)

⚽️ Handicap (+0.75)

⚽️ Handicap (+1.0)

⚽️ Handicap (-0.25)

⚽️ Handicap (-0.5)

⚽️ Handicap (-0.75)

⚽️ Handicap (-1.0)

Mai multe detalii despre acest tip de pariuri aici.

Pariuri cu handicap European

Tipul acesta de pariu are trei variante de pariere (victorie gazde / egal / victorie oaspeți).

La pronosticul handicap european există 3 variante posibile de pronostic:

✅ una dintre echipe va câștiga la o diferență mai mare decât handicapul

✅ una dintre echipe se va impune la o diferență egală cu handicapul

✅ una dintre echipe nu va câștiga la o diferență egală cu handicapul.

Află mai multe despre Handicapul European!

Tipuri de pariuri mai puțin folosite

Există și câteva tipuri de pariuri care sunt folosite din ce în ce mai rar, cum ar fi:

➡️ Pariuri pe cartonase

➡️ Pariuri pe cornere

➡️ Pariuri pe marcatori in meci

➡️ Pariuri pe penalty-uri in meci

➡️ Pariuri pe interval de goluri marcate in meci ( 1-3, 2-4, 3-5, samd)

Sfaturi pentru jucătorii noi

Atunci când alegem să începem să pariem trebuie să avem în vedere câteva obiective pentru a obține profitul mult visat!

RĂBDAREA

Nu te aștepta să câștigi sume fabuloase imediat ce ai început să pariezi. Până nu acumulezi experiență și nu înveți tainele acestui joc nu poți câștiga sume foarte mari și constante. Trebuie să ai rabdare și să pariezi responsabil!

BUGETUL

Trebuie neeapărat să stabilești un buget alocat pariurilor sportive. NU paria mai mult decât îți permiți pentru că poate există întotdeauna un eventual eșec.

NUMĂRUL EVENIMENTELOR

Este important să nu te lași dus de val și să pariezi pe foarte multe evenimente pe același bilet pentru că pot apărea surprize. Rezuma pariul la 2-3 meciuri sigure!

PARIAZĂ RESPONSABIL

Știm cu toții că jocurile de noroc creează dependență. Este valabil și în cazul pariurilor sportive. Pariază responsabil și dacă nu ești 100% sigur, nu pune sume foarte mari de bani.

Dacă simți-ți că ați pariat prea mult și câștigurile nu au apărut, este cazul să vă opriți și să mai studiați oferta.

VÂRSTA MINIMĂ 18 ANI

Dacă ești minor, te anunț că nu ai posibilitatea de a paria și, de asemenea, nu ar trebui să te lași tentat.🔞⛔🚫

Pe lângă acest ghid de pariere, aici poți vedea principalele caracteristici pentru un pariu sportiv care o sa aibă câștig garantat! fotbal pariuri

Așadar, acest ghid conține principalele sfaturi și informații de care ar trebui să ții cont atunci când vrei să începi să pariezi. Chiar dacă ești la primul pariu sau un profesionist trebuie să ai în vedere aceste etape extrem de importante în procesul de pariere!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.