Pe cât de atrăgător este pentru pariorii români, pe atât de complicat este pentru aceștia din urmă să-i înțeleagă toate nuanțele. Vorbim aici despre Handicapul asiatic și toate tehnicile și procedurile acestuia. Pentru a veni în ajutorul tuturor jucătorilor, mai mult sau mai puțin experimentați, propunem o serie de sfaturi și explicații menite să vă ușureze radical procesul de pariere.explicatii handicapu asiatic

Unul din avantajele pentru care handicapul asiatic este preferat de jucători este faptul că nu are varianta de X, a egalului. Astfel, acest tip de handicap devine mai sigur și mai ușor de utlizat în cazul meciurilor cu un raport de forțe diferit și cota nu una foarte riscantă pentru echipa favorită în sondaje. Astfel, pentru a echilibra de la bun început un pic balanța, se aplică acest handicap echipei mai puternice, ea fiind nevoită să înceapă meciul de la o valoare negativă. Scopul este ca scorul să demonstreze depășirea handicapului de către echipa „victimă”.

Handicapul poae avea mai multe valori, și întregi și fractionare, în cazul celui asiatic:

Handicapul Asiatic – 0

Cu un handicap cu valoarea 0 meciul începe practic de la scorul obișnuit de 0-0. Pentru a înțelege mai bine evoluția pariurilor, propunem să analizăm pe un exemplu concret – meciul Real Madrid – PSG.

Să presupunem că pariați 100 de lei pentru câștigul echipei Real Madrid în meciul în care aceasta are cota de 1,4. Pentru a vă recupera miza și a face un profit, evident, R.M. trebuie să câștige. Dacă acest lucru se întâmplă, ridicați o sumă de 140 de lei de la agenție, 40 fiind profit. Dacă Real Madrid e învinsă, pierdeți tot.

Aceași lucru se întâmplă și dacă pariați pe PSG. Cu o cotă mai mare, de aproximativ 3,4, câștigul PSG v-ar aduce un venit de 340 lei, profit 240.

Interesant este că dacă meciul se termină cu un egal, jucătorul primește miza înapoi integral.Handicap-asiatic-split

Handicapul Asiatic – 0,25

Acest tip de handicap îi oferă unei echipe un avantaj de 0,25 față de cealaltă, ceea ce elimină posibilitatea unui egal. În aceași timp, apare posibilitatea returnării parțiale a mizei. Păstrăm convenția meciului Real Madrid – PSG pentru a explica pe larg.

Situația 1

Pariați 100 RON pentru Real Madrid cu handicap 0,25 la un meci cu cota 1,6. Acest lucru înseamnă că R.M. trebuie să câștige meciul pentru a vă putea oferi întreg câștigul potențial de 160 RON. Dacă pierde Real, pierdeți și dvs. La un egal, însă, agenția vă oferă jumătate din miză înapoi.

Situația 2

Pe același principiu, dacă pariați 100 RON pentru PSG, această echipă trebuie să câștige meciul. Egalitate înseamnă 50 de lei întorși în cont, iar eșecul PSG egalează eșecul pariului dvs.Como-apostar-mercado-mais-menos-2.5-golos-d-690

Handicapul Asiatic – 0,5

Acum meciul începe de la o diferență de ½. Echipei adverse îî este oferit un avantaj de jumătate de gol, acum fiind eliminată atât varianta egalității, cât și a returnării parțiale. De data aceasta exprimăm condițiile pe scurt:

Pariu pe Real Madrid Handicap 0.5

  • Real Madrid câștigă – pariu complet câștigător
  • Real Madrid pierde – pariu complet necâștigător

Pariu pe PSG Handicap 0.5

  • PSG câștigă – pariu complet câștigător
  • Egalitate – câștig parțial
  • PSG pierde – pairu complet necâștigător

Handicap Asiatic 0.75

Să presupunem că pariați 100 de lei pe Real Madrid, la o cotă de 2,00. În cazul unui handicap de -0,72, Real Madrid trebuie să câștige la o diferență de cel puțin două goluri pentru a transforma pariul în unul câștigător. Această condiție îndeplinită și dvs câștigați suma de 200 de lei. O diferență de doar un gol între Real Madrid și adversar înseamnă, în această situație, returnarea parțială a mizei (50 de lei), la care se adaugă câștigul parțial – 100 de lei. Cu un premiu de 150 de lei în total, aveți un profit de 50 de lei.

Dacă pariați, însă, pe PSG cu acest handicap, cota acestei echipe fiind de 1,80. Pentru ca acest pariu să fie complet câștigător, Paris Saint Germain trebuie să câștige meciul sau să îl încheie la egalitate. Aceste două cazuri îți oferă un câștig complet de 180 de lei. În caz contrar, dacă PSG pierde la o diferență de un singur gol, primiți jumătate de miză înapoi, iar la două goluri diferență, pariul este în totalitate compromis.Handicap pariuri

Handicap Asiatic 1

Aici lucrurile sunt mai clare. Meciul începe de la scorul de 0-1.

Dacă pariezi pe Real Madrid și acesta se impune cu o diferență mai mare sau egală de două goluri, puteți să vă bucurați din plin de câștigul dvs. Dacă diferența este mai mică de atât, primești miza înapoi, iar o remiză sau o eventuală pierdere a favoritei transformă biletul în unul necâștigător.

Același handicap aplicat pe un pariu pe PSG, înseamnă că această echipă trebuie să câștige sau să facă remiză, întrucât aceste rezultate determină un câștig complet. Dacă PSG pierde la un gol diferneță, dvs. vă primiți miza înapoi. Numai dacă diferența de goluri este de două și mai multe goluri în defavoarea PSG, abia atunci pierdeți tot.

Sperăm că am adus lumină în anumite situații concrete de joc și explicațiile de mai sus vă vor ajuta la următoarea sesiune de pariere. Nu uitați că, de foarte multe ori, ceea ce ne desparte de câștigurile mari este informarea și studiul. Continuă să analizezi ce înseamnă tacticile de tip asiatic și veți vedea adevăratele lor avantaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.