Rate this post

Din iulie 2015, jocurile de noroc online sunt reglementate în România, atât în ceea ce privește pariurile, cât și clienții.

Până atunci, până la sfârșitul anului 2014, legea interzice jucătorilor să parieze la casele de pariuri online fără licență de către jocurile de noroc naționale. Între timp, totuși, operatorii de pariuri au putut să solicite o licență, deoarece există norme de punere în aplicare pentru a permite intrarea în pariurile legale.

Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri

În decembrie 2014, guvernul a făcut un prim pas în direcția reglementării sectorului pariurilor online, emițând un decret urgent prin care jucătorii de pariuri online nu pot risca amenzi dacă pariază către un agent de pariuri autorizat ONJN.

Între timp, au fost publicate normele de punere în aplicare a legii, prima etapă a pariurilor a permis solicitarea unui permis temporar. Astfel, deși legea conține modificări contestate de operatorii de pariuri, cum ar fi obligația de a plăti impozite în anii anteriori, dobânda a fost în mod rezonabil ridicată.

Plata taxei: câteva puncte importante pentru clienții cazinoului online

  • În primul rând, recomandarea noastră este să pariem doar pe unul dintre agenții de pariuri găsiți pe site-ul nostru, deoarece toți operatorii prezentați sunt autorizați de ONJN. Amenzile pentru cei care continuă să parieze pe site-uri de pariuri sportive neautorizate sunt de 50.000 de dolari.
  • Taxa se calculează pentru fiecare taxă individuală și există 3 niveluri de impozitare.
  • Articolul 77 alineatul (9): Taxa anuală datorată pentru veniturile din jocul menționat la alineatul (7) se stabilește prin aplicarea următoarei rate de impozitare pentru fiecare venit brut primit de un participant de la un organizator sau de la un plătitor de venituri la jocurile de noroc online:

Legea pariurilor online - impozitul pe castiguri

Pariuri pe venitul brut – câștiguri din pariuriImpozitul pe venit
– tu. –– tu. –
până la 66,750 inclusiv1%
peste 66,750-445.000 inclusiv667,5 + 16% pentru mai mult de 66,750 lei
peste 445.00061,187, 5 + 25% pentru ceea ce depășește suma de 445.000 lei

Taxa de Upgrade la pariuri sportive, 2018: din martie 2018, retragerile vor fi făcute direct la sursă, nu va trebui să vă plătiți la ANAF. Cu alte cuvinte, casa de pariuri păstrează și plătește taxa la bugetul de stat.

Amintiți-vă, prin urmare, că atunci când solicitați o retragere, veți primi mai puțin de 1% (reprezentând impozitul pe venit al pariurilor sportive) sau în funcție de retragere, conform tabelului de mai sus

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.