În acest articol vei afla cum poți folosi pariurile pe solist pentru a paria pe opțiunea șansă dublă sau DNB.draw no bet

Se întâmplă deseori să ai dubii în ceea ce privește rezultatul unui eveniment. Atunci când nu ești sigur că meciul respectiv se va termina cu un anumit rezultat final, de exemplu 1X2, ai la dispoziție două alternative. Poți paria pe șansa dublă sau DNB.

În primul rând, să exemplificăm ce înseamnă pariul DNB, prescurtarea de la DRAW NO BET. Acest tip de pariu are două opțiuni:

  • Victorie gazde
  • Victorie oaspeți

În cazul în care meciul pe care ai pariat se termină la egalitate, vei primi miza înapoi!

Pentru mai multe detalii despre acest tip de pariu intră aici!

Pariul de tip 1×2 se referă la următoarele:

1 – victorie gazde

X – egal

2 – victorie oaspeți

Acest tip de pariu cu șansă dublă este folosit, de obicei, când crezi un anumit eveniment se va încheia cu victoria uneia dintre echipe sau o remiză.

Cel puțin la meciurile importante de fotbal o să găsim întotdeauna la ofertele de pariere opțiunea șansă dublă sau Draw No Bet, însă în cadrul campionatelor mai slabe, există posibilitatea să nu găsim aceste oferte.

Dacă un eveniment nu are această opțiune, trebuie să plasezi un pariu solist pentru a juca șansă dublă sau Draw No Bet.

Să ne concentrăm asupra următorului scenariu: Dorim să pariem pe șansă dublă, dar opțiunea nu este disponibilă la evenimentul respectiv. Ce facem? Sfatul nostru este să pariem pe două dintre cele trei rezultate finale, anume 1X2. În acest fel, poți obține același câștig indiferent care dintre cele două variante alese de tine va fi câștigătoare.

Pe de altă parte, dacă vrei să pariezi pe opțiunea Draw No Bet, însă aceasta nu este disponibilă, tot ce trebuie să faci este să pariezi pe remiză și pe victoria oaspeților sau a gazdelor. Dacă meciul se termină la egalitate, nu pierzi!

Spre exemplu, să luăm un meci de fotbal actual: Dortmund – Bayern Munchen cu următoarele cote:Dortmund bayern munchen

victoria gazdelor – 3.5

victoria oaspeților – 2.1

remiză – 3.9

Pentru a alege o șansă dublă, avem următoarea cotă: 1X – 1.8. Miza va fi de 100 lei.

Câștigul potențial va fi de 178 lei.

Pentru X2 cota este de 1.3 iar câștigul va fi de 132 lei.

Pariurile de tip 1, X sau 2 sunt cele mai îndrăgite de pariori.

Pariul tip 1 – prima echipa câștigă partida

Pariul tip x – meciul se încheie la egalitate

Pariul tip 2 –a doua echipa câștigă meciul

Există și alternative pe care le poți folosi, de exemplu:

Pariu tip 1×2 prima reprizăEste luat în calcul rezultatul la pauza meciuluiPariu 1 la pauză – valabil dacă la pauza scorul este 1:0, chiar dacă la finalul meciului câștigă oaspeții.
Pariu tip 1×2 a doua reprizăEste luat în calcul doar rezultatul din cea de-a doua repriză. Nu contează ce s-a întâmplat în prima repriză.Pariu 2 a doua repriză – valabil dacă meciul se termină 2:1, chiar dacă la pauză scorul a fost 2:0
Pariu 1×2 pentru un anumit interval din meciLa unele case de pariuri există posibilitatea de a paria pe un anumit intervalEste valabil scorul până în intervalul respectiv.

 

Dacă nu ar fi disponibile aceste opțiuni, putem paria o dată pe victoria gazdele și un alt pariu ar putea fi pentru o remiză. Acest pariu este, într-o oarecare măsură, fără risc!

Dacă evenimentele pe care vrei să pariezi nu au opțiunea șansă dublă sau Draw No Bet, poți înlocui aceste opțiuni mizând pe două rezultate finale.

Sporturile la care se găsesc cel mai des aceste oferte de pariere sunt fotbalul și hocheiul!

Așadar, în concluzie, pariurile de tipul Șansă dublă sau Draw No Bet, pot fi înlocuite foarte simplu cu două pariuri soliste.pariuri sportive

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.