Rate this post

Tenisul se situează pe locul al doilea în preferințele românești de pariuri. Tenisul este un sport dinamic, iar dezvoltarea unui meci este mai puțin previzibilă decât în fotbal. Pe parcurdul poate un meci apar multe situații în care va înclina balanța la un jucator la altul, și, în mod paradoxal, tocmai această inpredictibilitate determina jucătorii să acorde mai multă atenție la acest sport. În multe zile, jocurile de tenis chiar depășesc volumul de jocuri de fotbal.

Avantajele pariurilor de tenis

Tot ce trebuie sa stii despre principalele pariuri pe TENIS

Capacitatea de a monitoriza forma de jucători – nu un sport de echipă, ci un sport individual, monitorizarea formei timpului unui anumit jucător este mult mai ușor de făcut decât în cazul fotbalului, de exemplu, în cazul în care este necesar pentru a monitoriza întregul kit pentru o analiză eficientă.

Un număr mare de comebacks și schimbări ale situației în timpul unui meci – cele mai multe astfel de comebacks se întâmplă cu tenis feminin, dar nici un tennisman nu ar putea spune că lipsește. Pentru cei care pariază devreme în sport, imprevizibilitatea poate părea mai degrabă un dezavantaj decât un avantaj. Pentru un jucător cu o anumită experiență, dar schimbarea situației atât de des întâlnite în tenis este o oportunitate de a prinde cote mai bune și, astfel, rezultate mai mari. Este în special un avantaj pentru fanii de pariuri live, au posibilitatea de a specula aceste modificări în timpul meciului și de a profita de cote mai bune.

Regularitatea competițiilor-în timp ce în fotbal există anumite pauze în turnee, tenisul are loc doar de acest tip la sfârșitul competiției din acest an. Prin urmare, fanii tenisului nu au perioade de odihnă, șansele sunt mari că, chiar și la începutul lunii ianuarie găsi AR să urmeze și să parieze pe acest sport.

Dezavantaje ale pariurilor pe tenis

Incertitudinea despre orele de început și de sfârșit ale meciurilor – cel puțin la turneele mari, începutul unui meci se poate extinde și cu câteva ore, în cazul în care mai multe meciuri sunt programate în aceeași zi în aceeași arenă. Chiar și în fotbal timpul de start al unui meci este bine cunoscut cu cel puțin câteva zile înainte de turnee majore de tenis în cazul în care acestea sunt programate mai multe meciuri la aceeași arenă într-o singură zi, timpul de start al meciului este singurul apreciat.

Tenisul este un sport individual – tenis) – pe una dintre imprevizibilitatea devreme directory ca un avantaj, mai ales atunci când vine vorba de pariuri live. Cu toate acestea, există situații în care faptul că tenisul este un sport individual poate fi un dezavantaj. Dacă pariați înainte de meci pe victorie pentru un anumit jucător, și jucătorul are o cădere mentală sau pur și simplu un prejudiciu ușor, nu se bucură de sprijinul unei echipe, precum și în cazul fotbalului, pentru a compensa pentru astfel de circumstanțe neprevăzute.

Principalele tipuri de pariuri pe tenis

Pariurile pe rezultatul meciului-este cel mai popular tip de joc în tenis, și după cum probabil știți deja, trebuie să pronosticati câștigătorul meciului.

Pariurile pe seturi-această categorie poate include mai multe tipuri de pariuri, cum ar fi: câștigătorii setului, numărul total de seturi, pariurile cu handicap pe seturi și mai mult.

Joc de joc-cele mai bune case de pariuri on-line va găsi Cote in-play pentru fiecare punct într-un joc.

Acestea sunt categoriile necesare pentru a paria pe tenis, în funcție de fiecare bookmaker, dar oferta poate fi mai sărac sau mai bogat, dar, în general, pentru aceste 3 tipuri, rezultatele meciurilor, pariuri pe seturi și jocuri veți găsi cotele de pariuri ale oricărei agenții.

Analiza unui meci de tenis-ceea ce trebuie să ia în considerare înainte de a plasa un pariu

Zona jocurilor – unul dintre cei mai importanți factori de luat în considerare la analizarea unui meci.

Suprafața dură – două dintre turneele Grand Slam ale nisipului de curse sunt jucate pe o astfel de suprafață. Jucătorii cu o favoare puternică și lovind mingea în beneficiul Ascent. Fiind o suprafață dură, leziuni în timpul unui meci poate apărea mai des, deoarece presiunea asupra articulațiilor este mai mare.

Clay-Roland Garros este singurul turneu de Grand Slam jucat la clay. Aceasta este o suprafață mai lentă, care aduce beneficii jucătorilor care folosesc o mulțime de putere și care nu fac multe greșeli neprelucrate.

Nisip iarbă-iarbă durează aproximativ 5 săptămâni și include Wimbledon Grand Slam turneu. Este un domeniu care favorizează strategia de servicii vole.

Hall-în multe privințe este similar cu suprafața dură, profitând de același tip de jucători cu serviciu puternic.

Poziția jucătorului în ierarhie – există jucători de top care nu au performanțe convingătoare pe anumite tipuri de suprafețe. Astfel, înainte de meciul este recomandat pentru a face o analiză complexă sis nu se bazează exclusiv pe poziția actuală a unui anumit jucător în ATP sau WTA.

Principalele tipuri de pariuri pe tenis

Motivația jucătorului poate afecta scorul într-un mod decisiv în multe situații. În plus față de motivația de financiare și numărul de puncte pe care acesta este ambalat Turneu, Un superior motivație poate fi date și de următoarele aspecte: motivația suplimentară pentru jucători este într-un turneu în țară, sprijin public, faza curentă a turneului și multe altele.

Confruntări între jucători – există multe exemple de jucători de top nu performante ca ei fac în mod obișnuit, cu unii jucători care rupe chiar și zeci de poziții. O explicație ar fi că stilul incomod este practicat, nu permite jucătorului favorit pentru a arăta jocul său obișnuit.

Formă instantanee-un alt aspect important care poate influența un meci de tenis decisiv. Indiferent de poziția în ierarhie, forma momentului afectează toți jucătorii pozitiv sau negativ.

Statistici-nimic nu vă va oferi o imagine mai completă a unui meci decât numerele. Statistici cu privire la numărul de Ași, procentul de succese la primul serviciu, greșeli neprelucrate, câștigarea randamentelor și mult mai mult.

Strategii de pariere pe tenis

Am publicat o mulțime de articole deja pe site-ul despre fiecare strategie de pariuri tenis, dar vă recomandăm în special următoarele 3 elemente pentru a stăpâni mai bine acest sport și pentru a vedea exact cum să se aplice fiecare sistem pentru a paria:

Strategia pentru pariurile de tenis-sezonul de marțuri: https://legalbet.ro/alegerea-editorului/cum-folosim-cu-succes-strategia-martingale-pe-meciuri-de-tenis/

Strategia pentru tenis a femeilor: https://legalbet.ro/alegerea-editorului/strategie-outsider-tenis-feminin/

Cea mai bună strategie de pariuri live la tenis: https://legalbet.ro/alegerea-editorului/cea-mai-buna-strategie-pariuri-live-tenis/

Pariuri tenis este o știință, cu propriile sale formule, constante, variabile și necunoscute – ca și cu toate pariurile sportive aceeași regulă universal valabilă se aplică – nu există pariuri sigure! Prin urmare, vă recomandăm să pariați responsabil. Nu pariați pe orice predicții sau alegeri pe care le puteți găsi pe internet pe site-uri de pariuri înainte de a trimite informațiile prin filtrul de personal ganditi.

Strategii de pariere pe tenis

În acest articol, v-am prezentat doar elementele de bază, dar pentru a trece la pasul următor veți avea nevoie de propria experiență.

Nu uitați că am publicat un ghid pentru pariuri sportive în ideea de a colecta toate informațiile într-un singur loc, stropit, de asemenea, cu o mare experiență personală și pe care vă sfătuim să citiți Când aveți nevoie de un sfat, o idee, o plângere sau orice problemă asociată cu pariuri în general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.