Tenisul are o popularitate destul de mare printre pariorii români, situându-se pe locul al doilea după fotbal in topul preferințelor, uneori chiar depășindu-l. Motivul pentru care mulți jucători preferă acest sport este unul cel puțin paradoxal. Se pare că pariorilor români le place imprevizibilul prin care se caracterizează tenisul, modul în care balanța nu este de cele mai multe ori echilibrată între jucători, indiferent de poziția lor în ierarhiile internaționale.

Avantajele tenisului la pariuriPARIURI-PE-TENIS-AVANTAJE-SI-DEZAVANTAJE

  • La tenis, care este un sport individual, este mult mai ușor să analizezi și să cunoști forma în care se află favoritul. Nu același lucru se poate face și la fotbal, de exemplu, unde evoluția fiecărui jucător din cei 11 determină un anumit joc al echipei per general. Jucătorii de tenis au, bineînțeles, perioade mai bune și mai puțin bune în jocul lor, iar acestea sunt ușor de detectat de un parior. În consecință, acestuia îi este mai ușor să parieze și are mai multe șanse de reușită.
  • După cum menționam și anterior, tenisul este caracterizat de o frecvență mare a comeback-urilor anumitor jucători. Deși acest imprevizibil ar putea fi văzut ca un dezavantaj de către unii pariori, cei mai experimentați dintre ei știu însă cum să profite de astfel de momente. O situație neprevăzută înseamnă și cote mai mari. Astfel, jucătorii agili la pariuri pot întoarce aceste lucruri în favoarea lor în timpul pariurilor live. Cu puțină intuiție și analiză ei plasează pariuri în timpul acestor meciuri tumultoase și reușesc să câștige sume considerabile.
  • Sezonul de tenis nu se termină așa cum se întâmplă la fotbal cu o pauză mare de câteva luni. Astfel, regularitatea meciurilor în acest sport este un alt avantaj de care pariorii profită. Competițiile sunt distribuite pe tot parcursul anului, ei neavând vacanțe nedorite de pariuri. Ei pot face bani în toate lunile anului.

Dezavantajele tenisului la pariurisimona-halep-cincinnati-halep-si-a-aflat-adversara-din-optimi-simona-o-conduce-la-intalniri-directe-la_size6

Suntem obiectivi în acest articol, motiv pentru care vă prezentăm, în cele ce urmează, și câteva dezavantaje cu care se confruntă pariorii atunci când pariază pe tenis:

  • În tenis nu știi niciodată cu certitudine când vor începe și când se vor termina meciurile. Știm foarte bine cum se procedează în cazul turneelor mari – mai multe meciuri sunt programate pe parcursul zilei pe o anumită arenă, dar fiecare meci se poate prelungi chiar și cu câteva ore, în dependență de câte seturi de joacă. Astfel, cel care plasează pariuri, mai ales pariuri live, trebuie să fie mereu gata pentru meciul care îl interesează, pentru că nu știi când se deschid pariurile. La fotbal, de exemplu, nu se întâmplă acest lucru. Ora de început este mereu cunoscută, iar cea de final diferă doar cu câteva minute.
  • Vorbeam anterior de imprevizibilul în tenis care poate fi văzut ca un avantaj. Dintr-un alt punct de vedere, acesta este și un dezavantaj, mai ales pentru pariorii care plasează pariuri ante-meci. Fiind vorba de un sport individual, totul depinde de starea fizică și de spirit a unui singur jucător. O zi mai puțin bună a acestuia sau o mică accidentare și jocul poate lua o întorsătură total diferită de cum ne-am aștepta. Tocmai această imposibilitate de a acționa în dependență de consecințele meciului este unul dintre marile dezavantaje.

pariuri-pe-tenisCe fel de pariuri există în tenis?

CâștigătorulPariurile în care ghiciți rezultatul meciului și implicit câștigătorul sunt de departe cele mai populare în tenis.
SeturiÎn această categorie se regăsesc mai multe tipuri de pariuri, în dependență de criteriul ales. Astfel, puteți paria pe cine va câștiga fiecare set sau câte seturi se vor juca în total în meciul respectiv.

De ce trebuie să ții cont când pariezi?

Există mai multe nuanțe în tenis care influențează decisiv meciurile. Vorbim aici în primul și în primul rând de analiza meciurilor. Acest lucru trebuie să se facă mai ales înaintea meciului care vă interesează și în prim plan trebuie să fie meciuri anterioare recente sau confruntări directe între cei doi adversari.

Un alt element de care trebuie să țineți cont este spațiul de joc. Unde se joacă, pe ce suprafața și care sunt circumstanțele locației sunt de importanță covârșitoare. Dacă este cazul unei suprafețe dure,  pe care două dintre cele mi importante Grand Slam-uri ale anului se joacă, atunci acest lucru este cu atât mai decisiv. Acest caz este deosebit pentru că aici jucătorii se pot accidenta mai ușor. De asemenea, jucătorii cu un anumit stil de joc sunt avantajați aici, lucru care trebuie luat în considerare. Pe clay se joacă doar Roland Garros, dar și aici sunt anumite nuanțe. Această suprafață e avantajoasă pentru jucătorii de forță și cei care în general nu fac multe greșeli neforțate. Dacă vorbim de iarbă, atunci lucrurile iarăși se schimbă. Wimbeldon-ul este unul dintre marile campionate care se desfășoară pe această suprafață și acesta este mereu plin de surprize.

Nu uitați nici de poziția jucătorilor în clasamentele internaționale și corelați aceste poziții cu evoluția jucătorilor pe un anumit tip de suprafață. Unii jucători, chiar dacă se află în vârful clasamentului, pur și simplu nu au performanțe deosebite pe iarbă, de exemplu. Luați toate aceste lucruri în considerare.case de pairuri tenis

Un alt element este mindset-ul pe care îl are un jucător în ultimul timp și evoluția lui recentă. Dacă acesta se află, de exemplu, în pericol de a fi depășit de un alt jucător în clasament, s-ar putea ca motivația lui să crească substanțial.

Confruntările directe între anumiți jucători sunt și ele importante. Există adversari de o viață, care se întâlnesc de nenumărate ori în finale și semifinale – așa cum sunt Djokovic și Federer acum. Între ei există o energie specială în timpul meciului, iar jocul fiecăruia dintre ei se desfășoară altfel în prezența celuilalt.

Nu uitați nici de statistici. Nici o altă sursă de informare nu vă va oferi o cantitate atât de mare și de accesibilă de date așa cum o fac statisticile. Totul, începând de la meciuri câștigate/pierdute și până la greșeli neforțate și duble greșeli la servire găsiți în statisticile realizate de platformele de pariuri.

Sfaturi pentru pariere la tenissimona-halep-cincinnati-halep-si-a-aflat-adversara-din-optimi-simona-o-conduce-la-intalniri-directe-la_size6

Deși am atins acest subiect anterior, o să facem un rezumat aici a celor mai eficiente strategii de pariere în tenis. Ceea ce trebuie neapărat să rețineți este că parierea la tenis nu este un joc de noroc, ci aproape o știință. Și aici există variabile și invariabile, necunoscute și formule. Nimic nu e sigur, dar de dvs, depinde să apropiați lucrurile cât mai mult de siguranța pe care fiecare jucător și-o dorește.

Prima și cea mai importantă strategie este să vă gândiți singur pariurile. Nu vă bazați pe așa-zisele site-uri cu răspunsuri în ale pariurilor. Treceți totul prin propriul filtru și propriul simț critic. Analizați și acționați în consecință.

În definitiv, acest articol a fost o trecere în revistă a principalelor elemente ce țin de parierea la tenis. Informarea este primul pas, iar dacă ați ajuns până aici deja sunteți mai aproape de succes. De aici înainte aveți nevoie de cât mai multă experiență pentru a reuși cu adevărat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.