Betarena și-a suspendat activitatea din toamna anului 2018. ani, dar există multe alternative la piața de pariuri online.

Obțineți bonusuri consecutive și pariați online pe una din cele 100% case de pariuri legale din România!

Casa de pariuri BetArena si-a suspendat activitatea. Ce alternative avem?

Până la 21 de pariuri online, a fost licențiat să lucreze în România. Acesta din urmă este BetArena, lansat în această vară. A fost pur și simplu prea optimist, ca să spunem așa, oferind un bonus destul de mare, împreună cu niște termeni simpli de lucru. Efectul nu a fost așa cum era de așteptat, probabil pentru că pagina BetArena va fi închisă 1. septembrie 2018. ani.

Funcțiile de înregistrare și depunere nu mai sunt disponibile de la 27. august. Pentru clienții care au finalizat procesul de verificare prin trimiterea documentelor necesare, operatorul va trimite automat sumele în cont în același mod ca și depozitul.

Ce alternativă am pentru Betaran?

Betarena își suspendă activitatea 1. septembrie 2018.. dar există multe alternative dacă doriți să continuați să pariați sau să jucați jocuri de cazino sau chiar jocuri de poker. În România sunt suficiente case de pariuri online, dintre care majoritatea oferă un bonus destul de mare pentru înregistrare. Să nu mai vorbim de o ofertă bogată, ci și de alte probleme importante pentru jucători, cum ar fi aplicațiile mobile, promoțiile și alte probleme.

Ce alternativă am pentru Betaran?

Trei case de pariuri care sunt bune în aceste capitole sunt Betano și Netbet și Maxbet . Ei au bonusuri atractive de conectare, aplicații mobile bine dezvoltate și aproape tot ce au nevoie. Evident, oferta este, de asemenea, foarte bogată. În ceea ce privește promoțiile, Netbet se concentrează pe clienți noi, în timp ce Betano oferă promoții clienților existenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.