Rate this post

Casa lui Betsy este un operator de jocuri de noroc la distanță, Legea cu privire la organizarea și funcționarea jocurilor de noroc Online sub licența nr. L1160652W000306, eliberat de Oficiul Național de jocuri de noroc, Valabil de la 01.08.2016 la 30.07.2026.

Ghid complet pentru plasarea primului pariu la Casa Pariurilor. Pas cu pas, de la inregistrare la incasarea castigurilor!

Aflați care site-uri de pariuri juridice 100% sunt disponibile și pentru a obține bonusuri consistente, inclusiv nici un depozit!

Etapa 1: Înregistrarea Contului

Site-ul oficial al Casei de pariuri Online, Casa de pariuri www.casapariurile.ro

Pentru a crea un cont, faceți clic pe butonul de înregistrare în colțul din dreapta sus a paginii principale a site-ului.

Formularul de cerere cuprinde două secțiuni:

  • Detalii: nume de utilizator, parolă și adresa de e-mail.
  • Verificați datele: numele, numele, data nașterii, CNP, adresa, codul poștal, numărul de telefon
  • Trebuie doar să utilizați datele de înregistrare în timp real. Vi se vor cere apoi documente care să vă confirme identitatea și adresa. Dacă nu le oferiți, nu veți putea utiliza contul dvs. de pariuri, iar contul va fi închis.

Pasul 2: Verificați-Vă Contul

În conformitate cu legislația aplicabilă, verificarea contului trebuie finalizată în termen de 30 de zile de la deschiderea contului. În caz contrar, contul va fi închis și banii transferați la bugetul de stat ( detalii aici ). 

Pentru a vă confirma identitatea, trebuie să trimiteți un e-Mail cu numele de utilizator și o poză cu cardul de identitate support@casapariurilor.ro .

Timpul de validare diferă de la caz la caz în care Revizuirea a durat două zile, precum și situațiile în care Revizuirea a avut loc în câteva ore.

Până nu-ți confirmi identitatea, contul tău este limitat la 440 de depozite. Nu veți putea efectua retrageri dacă nu v-ați verificat contul în prealabil. Prin urmare, vă recomandăm să inițiați mai întâi procesul de verificare și activare a contului.

Pasul 2: Verificați-Vă Contul

Pasul 3: bani de pariuri

Ca și metoda de pariere a casei lui Betsy are toate metodele obișnuite, oferite de alți agenți de pariuri din România, cu excepția lui Neteller, cu mențiunea că puteți depune la Bingo House, direct cu agențiile rutiere.

Investiții minime

Limita de credit / debit și Paysafecard este de 20 RON, de 50 RON. Puteți depune cel puțin 10 RON la birourile de stradă.

La casa lui Betsy, puteți depune contul de către o agenție de stradă fără cardul în contul dvs. on-line și direct. Oferiți în agențiile rutiere și pariați online. Indiferent de metoda aleasă, nu vor fi datorate taxe de plată în avans.

Pasul 4: plasați primul pariu

Pe partea stângă a site-ului puteți selecta sportul și apoi competiția pe care doriți să o plasați. Site-ul nu are legături rapide cu cele mai populare zone, dar interfața de utilizator este ușor de utilizat, deși nu oferă cel mai avansat Design.

Ca tip de pariu, puteți plasa pariuri simple pe sistemul de la Betsy House.

Pentru pariurile pe sistem, pariul plasat Este pariul total, nu același ca pentru alte case de pariuri pe fiecare combinație.

Suma minimă de pariu pentru un bilet de pariu la Betsy House este de 2 dolari.

Pentru mai multe informații despre specificul fiecărui pariu, vă recomandăm articolul “Tipuri de pariuri”.

Pasul 4: plasați primul pariu

Etapa 5: retragerea banilor din contul de pariuri

Dacă nu știți cum să verificați dacă ați câștigat, vă recomandăm acest articol, în care vă explic pas cu pas procedura. 

Pentru a face o retragere, trebuie să mergi la secțiunea “Eportofel” din colțul din dreapta sus.

Retragerea minimă depinde de metoda aleasă:

  • Plata în cont bancar, card-20 RON
  • Skrill payout-50 RON
  • Demisia de la agențiile rutiere-10 RON
  • La Casa de pariuri vă puteți retrage direct de la agențiile rutiere. Indiferent de metoda aleasă, nu se vor percepe taxe de retragere.

Timpul de procesare pentru tranzacții este bun. Retragerile pentru carduri și Skrill vor fi procesate în 48 de ore. Au fost cazuri în care banii erau disponibili în aceeași zi. În cazul transferurilor prin transfer bancar, durata este de 1-3 zile lucrătoare.

Dacă doriți să retrageți bani de la o agenție rutieră, trebuie mai întâi să faceți o rezervare pe site. După rezervare, banii pot fi retrase imediat de la Agenția pe care ați rezervat-o.

Pentru detalii cu privire la taxele de stat percepute pe bonusurile de pariuri online, vă recomandăm articolul ” Legea de pariuri Online-impozitul pe venit “.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.