Casa Pariurilor este o agenție de pariuri online care și-a început activitatea pe piața din România în 2016, având licență eliberată de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc, valabilă până în 2026. Cu siguranță până la acel moment această platformă va câștiga mai mulți clienți și o mai mare notorietate pe piață.

Află în cele ce urmează toți pașii pe care trebuie să îi parcurgi pentru a putea beneficia de toate avantajele pe care această platformă le oferă.

Pasul 1 – Înregistrarea contului

Buton inregistrare Casa PariurilorPe pagina principală a site-ului Casa Pariurilor, în colțul dreapta-sus veți găsi butonul de înregistrare. Formularul de înscriere nu este unul foarte complicat și completarea lui este rapidă. Acesta constă din două părți:

  • Informații de autentificare: nume de utilizator, parolă, adresă de e-mail.
  • Informații de verificare: nume complet, data nașterii, CNP, adresa de domiciliu, cod poștal, număr de telefon.inregistrare Casa Pariurilor

Ambele secțiuni trebuie să fie completate cu date reale, întrucât ulterior va trebuie să confirmați identitatea afirmată prin prezentarea unui act de identitate. În caz contrar, contul dvs. va fi suspendat și depozitele dvs. confiscate.

Pasul 2 – Verificarea identității

În termen de 30 de zile, fiecare nou jucător trebuie să își confirme oficial identitatea. Pentru a face acest lucru trebuie să trimiteți un e-mail la adresa support@casapariurilor.ro la care să atașați și o poză cu actul dvs. de identitate.

Procesul de verificare și revizuire efectuat de echipa tehnică a platformei are o durată diferită de la caz la caz. În medie, acesta durează între câteva ore și două zile. Verificarea contului este importantă pentru că vă oferă posibilitatea de a face depozite nelimitate și, cel mai important, să retrageți banii.

Pasul 3 – Depunerea banilor

Asemenea celor mai mari agenții de pariuri din România, Casa Pariurilor are mai multe metode prin care puteți depune bani, incluzând Paysafecard, transfer, card bancar și Skrill. Singurul care nu este valabil aici este portofelul virtual Neteller.

Limitele minime de depunere diferă de la o metodă la alta. Dacă la agențiile stradale, depozitele trebuie să înceapă de la 10 RON, atunci când vine vorba de transfer prin intermediul cardului bancar și a Paysafecard valorile cresc la 20 şi, respectiv, 50 de lei. Puteți să optați pentru depunerea prin intermediul agențiilor stradale dacă nu vreți să introduceți online anumite date bancare. Nu vă faceți griji, niciuna dintre metodele de mai sus nu presupune plăți suplimentare.pagina principala Casa Pariurilor

Pasul 4 – Plasarea primului pariu

Cu o interfață simplă și un design plăcut, site-ul te ghidează singur în interiorul lui, toate funcțiile fiind ușor de accesat. În partea stângă a paginii principale puteți vedea gama de sporturi şi campionate disponibile. Alegeți varianta dorită și analizați ulterior pe partea centrală ofertele de meciuri şi cotele din ziua respectivă, dar și din următoarele 7-10 zile.

Puteți plasa atât pariuri simple, precum și compuse, cota celor din urmă calculându-se prin efectuarea totalului tuturor cotelor individuale. Sumă minimă de pariere este de 1 leu și bineînțeles, se limitează la nivel maxim la suma pe care o deții în cont.

Pasul 5 – Retragerea banilor

Retragerea banilor câștigați se face din secțiunea „Contul meu” și se poate realiza, la fel ca depunerea, prin mai multe metode. În acest sens, limitele minime de retragere rămân a fi personalizate pentru fiecare intermediar în parte. În timp ce la retragerea direct din agenție, sumă minimă este de 10 lei, în cazul cardului bancar sumă minimă este de 20 de lei, iar Skrill impune retragerea să fie mai mare de 50 lei. Singura metodă care percepe comision de retragere este Skrill – 1% din suma tranzacţionată.

Întreg procesul durează aproximativ 48 de ore în cazul portofelului virtual și al transferurilor bancare. Agențiile stradale au un avantaj în acest caz, pentru că sunt capabile să elibereze imediat suma în numerar. Cu toate acestea, asigurați-vă că aveți o programare în prealabil. Doar cu rezervare banii pot fi eliberați pe loc.Ajutor Casa Pariurilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.