Rate this post

Fortuna este operatorul de la distanță, care a primit dreptul de organizare și exploatare a jocurilor de noroc online de licență L1160665W000326 emis de către Oficiul Național pentru jocuri de Noroc, valabilă la data de 01.09.2016 până la 31.08.2026.

Etapa 1: înregistrarea Contului

Site-ul oficial al bookmaker online Fortuna Bet – www.eFortuna.ro.

Pentru a deschide un cont online, Faceți clic pe butonul ” Înregistrați-vă acum!”localizată în colțul din dreapta sus.Etapa 1: înregistrarea Contului

În formularul de înregistrare, trebuie să introduceți informațiile necesare pentru a crea un cont: Nume, Prenume, nume de utilizator, parolă, CNP, adresă.

Este necesar să se utilizeze date reale numai atunci când se înregistrează. După aceea, veți avea nevoie de documente pentru a verifica identitatea și adresa, ca și cum ați oferi, nu va fi capabil de a utiliza contul dvs. de joc și, în cele din urmă, contul dvs. va fi închis.

Pasul 2: Verificați-vă contul

Conform legislației actuale, verificarea contului trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat (detalii aici).

Documentele necesare pentru validarea contului

La Fortuna online bookmaker vi se vor cere aceleași documente ca și celelalte case de pariuri legale din România: copie sau fotografie cu carte de identitate sau pașaport, o factură recentă sau o declarație bancară pentru a verifica adresa și o vedere din spate a cardului pe care îl utilizați în acest scop.

Pentru a încărca documente, trebuie să mergeți la secțiunea ” Ajutor “și să faceți clic pe”verificarea identității”.

Nu veți putea face retrageri până nu vă verificați contul.

Pasul 3: Faceți bani din contul dvs. de joc

Pentru a umple contul cu bani, trebuie să apăsați butonul verde “depozit”, care este situat în colțul din dreapta sus.

Pasul 3: Faceți bani din contul dvs. de joc

La Fortuna puteți să vă completați contul folosind următoarele metode de plată:

  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecard
  • card bancar
  • Fortuna Cashpoint

Pe lângă metodele clasice găsite la alți agenți de pariuri online din România, Fortuna Cashpoint are opțiunea de a facilita depozitele direct în agenția offline, fără carduri. Fortuna are aproximativ 600 de agenții în România și, astfel, oferă clienților posibilitatea de a efectua tranzacții direct de la agențiile stradale. Tot ce ai nevoie este ID-ul și cât de mult bani pe care doriți să depozit.

Pentru informații suplimentare despre Fortuna Cashout, vă recomandăm acest articol.

Depozitul minim cu metoda Fortuna Cashpoint este de 10 RON și prin alte metode este de 25 RON.

Nu se vor percepe taxe indiferent de metoda de depunere aleasă.

Fortuna Cashpoint: pe Fortuna puteți depune bani în contul dvs. online direct de la street view. Suma minimă pe care o puteți depune folosind această metodă este de 10 RON și nu se aplică comision.

Pasul 4: faceți primul pariu

Interfața este ușor de utilizat, plasarea unui pariu este foarte rapidă și intuitivă.

La fel ca majoritatea bookmakerilor online din România, pe stânga puteți alege sportul și

Cu opțiunea” pariu rapid”, puteți seta un pariu implicit și apoi să pariați cu un singur clic pe cotele pe care doriți să pariați.

Pasul 4: faceți primul pariu

Ca tipuri de pariuri, pe Fortuna puteți plasa pariuri simple, combinate, în sistem și puteți paria cu baze.

Pariul minim pe un bilet de joc Fortuna este de 0,40 RON.

Pentru mai multe informații despre particularitățile fiecărui tip de pariuri, recomandăm articolul “Tipuri de jocuri”.

Etapa 5: retragerea fondurilor din contul de joc

Pentru a face o retragere, aveți nevoie pentru a accesa secțiunea “Contul meu” retragere.

Suma minimă pe care o puteți retrage prin transfer bancar și card de debit este de 50$, și prin Fortuna Cashpoint minim este de doar 10$.

Dacă vă decideți să retrageți bani de la biroul stradal, trebuie mai întâi să faceți o programare pe site. După aceea, banii pot fi colectați în orice moment de la agenția respectivă.

Fortuna Cashpoint: pe Fortuna vă puteți retrage câștigurile din contul online direct de la Agenția street. Suma minimă pe care o puteți retrage folosind această metodă este de 10 RON și nu se aplică nicio comision.

Durata tratamentului la transferul bancar este de aproximativ 2-3 zile, iar retragerea prin utilizarea cardului bancar este tratată în 1-2 zile.

Pentru detalii cu privire la taxele pe care statul le percepe pe profiturile din pariurile online, recomandăm articolul “lege pentru pariurile online-impozit pe venit”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.