Cu un renume bine construit în România, Fortuna reușește să-și mențină poziția de top între agențiile din România, lucrând în permanență cu licență validă, aprobată de Oficiul Național de Jocuri de Noroc. Momentan, aceasta este valabilă până în 2026 și lucrurile par a fi doar într-o continuă ascensiune pentru dezvoltatori.

Pentru a vedea cum poți să transformi chiar primul tău pariu la Fortuna în unul câștigător, urmărește pașii următori cu atenție și bucură-te de plăcerea de a paria.

inregistrare fortuna 1

1.    Înregistrarea

Accesează site-ul oficial al Fortuna și în colțul de sus în dreapta, dar și în zona de mijloc a paginii principale veți vedea butonul de „Înregistrați-vă”. Procesul este unul destul de simplu. Datele pe care trebuie să le introduci sunt de primă necesitate inițial. Ulterior va trebui să vă confirmați adresa și identitatea personal pentru a vă putea folosi contul.Inregistrare Fortuna

2.    Verificarea contului

Pentru că agențiile de pariuri vor să se asigure că colaborează cu persoane reale, va trebui să vă verificați contul și identitatea prin intermediul e-mail-ului pe care îl primiți pe adresa indicată. Acest lucru trebuie să fie făcut în termen de 40 de zile de la data înscrierii pentru a evita suspendarea contului. Pentru ca validarea să aibă loc, vi se cer o serie de alte date personale, majoritatea fiind comune cu alte case de pariuri. Unul dintre aceste acte este o copie a cărți de identitate sau pașaport, precum și o declarație bancară care atestă situația financiar-bancară a beneficiarului și capacitatea lui de întreținere. În secțiunea „Ajutor” găsiți răspunsurile la toate întrebările care ar putea să se ivească aici, începând de la sistemul de protecție a datelor până la felul în care încărcați documentele.ajutor Fortuna

3.    Hai să facem bani!

După verificare este timpul de înmulțire a punctelor. Tot ce trebuie să faceți este să vă setați o metodă de plată din cele disponibile – Skrill, Paysafecard, Fortuna Cashpoint, etc și să depuneți banii. Sistemul Fortuna Cashpoint, dezvoltat special pentru a facilita experiența jucătorului este foarte eficient, fiind capabil să tranzacționeze anumite sume direct în conturile agențiilor offline.

Dacă preferați să nu folosiți cardul pe Internet sau nu aveți destulă încredere în sistemul de tranzacții al site-ului, deși acesta este unul sigur, atunci puteți folosi și agențiile stradale ale Fortuna. Cu peste 600 de agenții deschise în România, aceasta este mereu la îndemână și disponibilă pentru operațiunile pe care vreți să le efectuați. Indiferent de modul în care alegeți să introduceți banii în cont, nu vi se va retrage nici un fel de comision. Cât depuneți, atât pariați.

4.    Primele pariuri

Pentru că tot site-ul este construit într-un mod foarte bine gândit, astfel încât să-l poți folosi în mod intuitiv, va fi foarte ușor să plasezi primul tău pariu. Într-un mod destul de clasic, Fortuna afișează în partea stângă gama de sporturi și campionate, zona de mijloc e dedicată reclamelor cu bonusuri și cotelor meciurilor recente, iar pe partea dreaptă sunt afișate știri și informații utile.Fortuna pagina rincipala

Trebuie să știți că aici puteți plasa atât pariuri simple, cât și complexe, în sistem sau cu diverse alte elemente în plus, dar indiferent de forma lui, biletul trebuie să depășească suma absolut simbolică de 0,40 RON.

5.    Atingerea propriilor bani

Nimic nu pare real în pariuri până nu îți ții proprii bani în mână după câteva meciuri norocoase. Fortuna știe cât de important este rapiditatea și simplitatea acestui proces, motiv pentru care tot ce trebuie să faci pentru a retrage bani din cont este să accesezi secțiunea „Retragere” din căsuța Contul Meu.intrebari retrageri

Pentru a putea finaliza operațiunea, selectați suma dorită, a ceasta trebuind să fie de minim 50 RON în cazul utilizării cardurilor bancare drept intermediari și de doar 10 RON, prin intermediul agențiilor Fortuna și a sistemului Fortuna CashPoint. Dacă doriți să ridicați banii fizic de la agențiile stradale, asigurați-vă că aveți o programare prealabilă, mai ales în cazul sumelor mai mari de bani. Transferul bancar durează în jur de 2-3 zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.