Rate this post

Pariul lui Get este un operator de jocuri de noroc la distanță care a dobândit un drept temporar de a organiza și opera jocuri de noroc online începând cu 01.01.2017 printr-o decizie 2653 emisă de Oficiul Național de jocuri de noroc.

Primul pariu la Get's Bet

  1. Etapa 2-Înregistrarea contului

Pagina oficială a “Get bet” … www.getsbet.ro

Pentru a crea un cont, pe pagina principală a site-ului, selectați butonul “Sign In Now”, care este situat în colțul din dreapta sus.

Formularul de înregistrare se deschide pe o pagină în care trebuie completate datele cu caracter personal, datele din cont și confirmarea.

  • Informații personale: adresa (Domnul Doamna), prenumele, numele, data nașterii, naționalitatea, CNP, adresa de e-mail, țara, orașul, adresa, codul poștal, numărul de telefon mobil
  • Detalii ale contului: Nume de utilizator, Parolă, Confirmarea parolei, moneda contului, afișează cotele
  • Confirmare: introducerea (copierea) unui cod de securitate, verificarea faptului că avea cel puțin 18 ani și citirea și adoptarea regulamentelor. Selectați două căsuțe de bifare în care acceptați informații promoționale și de marketing și acceptați conținut.
  • Vom trimite apoi un e-mail pentru a verifica adresa. Pentru a activa contul, faceți clic pe link – ul din e-mail.

Trebuie doar să utilizați date reale de deschidere a contului. Vă vom cere apoi să vă verificați identitatea și adresa, care nu oferă contul dvs. de pariuri, iar dacă nu le oferiți, contul dvs. va fi închis.

2. Pasul 1-Verificați-vă contul

În conformitate cu legislația în vigoare, verificarea conturilor trebuie finalizată în termen de 30 de zile de la înregistrare . În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat.

Atunci când selectați link-ul de e-mail pentru a activa și autentifica contul dvs., acesta este direcționat către site-ul pe pagina exactă în care documentele trebuie să fie obținute pentru verificare. Alternativ, puteți introduce “contul meu” de pe platforma online Getsbet și “date cu caracter personal” în lista din stânga, selectați”documentul de încărcare”. Uite un buton verde “caută”. Când faceți clic pe el, apare o fereastră care vă permite să selectați orice fișier din calculatorul dvs.

În general, documentul trimis trebuie să conțină o copie a anunțului, dar pot fi necesare și alte documente. Dacă aveți probleme cu încărcarea documentelor pe site-ul dvs., trimite un e-mail la support@getsbet.ro adresa .

2. Pasul 1-Verificați-vă contul

3. Pasul 3: bani de pariu

Pentru a face un depozit pe site-ul Getsbet, trebuie să mergeți la “Contul meu”, “tranzacții” și “depozite” (al doilea de pe listă). Puteți depune online cardul online și îl puteți descărca offline fără nicio carte în niciun pariu.

Depozit minim

Depozitul minim este de 10 RON în agenții și de 20 RON cu cardul, fără comision, timpul de prelucrare este imediat. Pentru cei care doresc să depună sume mari, trebuie să spunem că depozitul maxim este de 10 000 RON prin ambele metode.

4. Pasul 1: Faceți primul pariu

Pentru a plasa pariul, selectați un sport din meniul din stânga, apoi cursa și evenimentul dorit. După selectarea evenimentului, veți găsi un număr de pe dreptul de a arăta cât de multe opțiuni sunt disponibile pentru eveniment. Odată selectată, opțiunea apare pe partea dreaptă a filei de miză. Pentru a plasa unele evenimente pe bilet, repetați procedura de mai sus.

După plasarea tuturor pariurilor pe bilet, vedem toate șansele calculate prin înmulțirea fiecărui pariu. Apoi plasați pariul, posibilul număr câștigător, dacă multiplicați pariul. Puteți plasa pariuri simple, mai multe bilete sau bilete de sistem la pariul lui Get.

Partea minimă a pariului / pariului / biletului este de 1$.

Pentru mai multe informații despre specificitățile fiecărui tip de pariu, A se vedea articolul “Tipuri de pariuri”.

4. Pasul 1: Faceți primul pariu

5. Etapa 3: plata din contul de pariuri

Pentru a retrage fonduri, selectați contul, apoi categoria “tranzacții” și subcategoria “retragere”. Nu uitați să vă verificați contul înainte de a vă retrage sau nu veți putea retrage bani din cont. Suma minimă de retragere este de 20 lei cu cardul și 10 lei cu agenții și maxim 10 000 Lei în 24 de ore cu ambele metode. Dacă puteți primi banii prin intermediul agențiilor offline într-o oră de la anunțul de retragere, timpul de procesare este între 1 și 5 zile lucrătoare în cazul retragerii unui card de credit. Nu există comision pentru retrageri prin pariul Get.

Pentru detalii cu privire la taxele de stat impuse pe bonusurile de pariuri online, a se vedea Legea privind pariurile Online – impozitul pe venit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.