Agenția de pariuri Get’s Bet acoperă o mare parte din sporturile populare și bonusurile lor pot fi considerate competitive și profitabile. În cele ce urmează o să aflăm beneficiile pe care le au la dispoziție noii utilizatori.

Primul pariu la Get's Bet

Înregistrare Get’s Bet

Pentru crearea unui cont de utilizator la Get’s Bet îți trebuie doar câteva minute la dispoziție.

Deschiderea unui cont de pariuri Get’s Bet nu ți se va părea dificilă, chiar dacă nu ai mai jucat până acum la pariuri online.get s bet

În primul rând, intră pe getsbet și apasă pe butonul ”Cont nou”. Se va deschide un formular precum cel din poza de mai jos unde va trebui să completezi următoarele date:

 

Date personale

 

Cont Getsbet

 

Confirmare

Titlu : Dl. / Dna.

Numele și prenumele

Data Nașterii

Naționalitate : va  fi selectată automat ”România”

Codul Numeric Personal

Adresă de email

Oraș : orașul în care locuiești

Adresă

Cod Poștal

Număr de telefon

Nume utilizator : username format din  6-20 caractere, și poate conține doar cifre și litere.

Parolă : parolă care să aibă între 6 și 20 de caractere

Monedă : RON (leu românesc). Este selectat automat și nu poate fi schimbat.

Afișare cote : Zecimal. Este selectat automat și nu poate fi schimbat.

Cod de securitate : codul din imagine

Sunt de acord să primesc informații promoționale și de marketing : bifează această căsuță dacă vrei să primești prin mail sau pe telefon diferite oferte promoționale

Am cel puțin 18 ani și am citit și acceptat Termeni și Condiții, Politici de Confidenţialitate, Reguli de Pariere și Joc Responsabil : bifează această căsuță dacă ești major și ești de acord cu regulamentul de joc, pe care de altfel recomand să îl citești înainte de toate.

După ce ai completat formularul de înregistrare vei primi un mail de confirmare ce conține un link de activare a contului. Dă click pe acesta, după care vei putea începe să te joci utilizând contul tău Get’s Bet.inregistrare gets bet

Verificarea contului

În conformitate cu legislația în vigoare, verificarea contului trebuie finalizată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la buget.

Atunci când selectați link-ul de pe e-mail pentru a activa și autentifica contul dvs., acesta te va direcționa către site-ul paginii exacte în care documentele trebuie să fie trimise pentru verificare. Trebuie să accesezi secțiunea “Contul meu” de pe platforma online Getsbet și apoi “Date cu caracter personal” în lista din stânga, urmând să selectați”Documentul de încărcare”. 

 În general, documentul trimis trebuie să conțină o copie a buletinului, dar pot fi necesare și alte documente. Dacă aveți probleme cu încărcarea documentelor pe site-ul dvs., trimite un e-mail la adresa support@getsbet.ro.Bookmaker-Gets-Bet

Bonus de Bun Venit Get’s Bet

Pachetul de bun venit se acorda celor care plasează pariuri online pe platforma Gets Bet. Acest bonus se acordă în 5 tranșe distincte, astfel:

Bonus 50% la prima depunere, până la 100 de lei.

 

Bonus 50% la a doua depunere, până la 100 de lei.

 

Bonus 50% la a treia depunere, până la 200 de lei.

 

Bonus 50% la a patra depunere, pana la 100 de lei.

 

Bonus 50% la a cincea depunere, pana la 100 de lei.

 

 

2. Pasul 1-Verificați-vă contul

Există câteva cerințe de rulaj ale bonusurilor, așadar, trebuie sa pariem suma depozitată împreună cu bonusul de 4 ori. La rularea acestuia vor contribui biletele cu evenimente ce au cote de peste 1.5. Ca biletul sa se califice pentru rulaj, miza nu trebuie sa depășească 50 RON.gets-bet-bun-venit

Bonus de confirmare Get’s Bet

Gets Bet oferă un alt bonus de bun venit ce îndeamnă pariorii să își valideze conturile.

Pentru a profita de un pariu gratuit de 50 de LEI va trebui sa îți deschizi un cont la Gets Bet, să faci o depunere de 50 de Lei și să încarci copia buletinului.

Conditiile pariului gratuit sunt plasarea biletului cu evenimente ale căror cote depășesc 1.70 în cazul selectiilor simple, iar în cazul celor multiple, să depășească 2.89, fiecare eveniment individual având 1.70 +.


Depozitul minim este de 10 RON în agenții și de 20 RON cu cardul, fără comision, timpul de prelucrare este imediat. Pentru cei care doresc să depună sume mari, trebuie să spunem că depozitul maxim este de 10 000 RON prin ambele metode.

4. Pasul 1: Faceți primul pariu

Metode de plată

Pentru a efectua Retrageri și Depuneri poți folosi Visa, Mastercard sau direct în agenții.gets bet plata

Depuneri

Poți efectua depuneri rapide, direct de la calculatorul sau telefonul tău folosind cardul de debit.

Depunerile se procesează instant.

Accesezi secțiunea Depuneri a contului tău. Dacă nu ai mai depus folosind cardul, ste necesar să introduci datele cardului și suma dorită.

Este posibil ca, în funcție de setările de securitate ale emitentului de card, să îți fie solicitate introducerea unui cod sau parole trimise de banca ta.

Poți depune între 20 și 10.000 de Lei, fără niciun comision.

Depunerile din agenții se efectuează imediat. În cazul în care întampini întarzieri la actualizarea balanței, te rugăm să ne contactezi la suport@getsbet.ro

Poți depune între 10 si 10.000 de Lei, fără niciun comision, dar nu uita să ai asupra ta un act de identitate.

Retrageri

Pentru Retrageri, accesează secțiunea Retrageri a contului tău. Alege suma dorită și cardul bancar unde ai dori sa efectuezi retragerea, iar cererea ta de retragere va fi trimisă către departamentul Financiar, pentru confirmare. Odată confirmată, vei fi anunțat printr-un mesaj în contul tău de jucător.

Pentru a putea retrage folosind cardul, acesta trebuie sa fi fost folosit în prealabil pentru a efectua o depunere și poți retrage între 20 și 10.000 de Lei, fără niciun comision.

Procesarea cererilor de retragere prin card bancar se efectueaza în 2 până la 5 zile lucrătoare, în funcție de banca emitentă a cardului dar și procedurile de verificare a mijlocului tău de plată.

Get’s Bet pune la dispoziție și serviciul de retragere în agenții. Accesezi secțiunea Retrageri a contului tău. Alegi suma dorită, județul, orașul și agenția de unde dorești ridicarea banilor.

În momentul în care solicitarea a fost confirmată, vei primi un email cuprinzând codul PIN și data de valabilitate. Suma solicitată te va aștepta în agenție până la expirarea datei de valabilitate (până la sfârșitul următoarei zi calendaristice).

Odată primit emailul de confirmare, te poți prezenta în agenție cu un act de identitate și codul PIN primit pe email pentru a ridica banii.

Poți retrage între 10 și 10.000 de Lei, fără niciun comision.

Getsbet Easter Betting Software Program *

La Gets Bet se pot plasa pariuri Live atât în agenții cât și pe platforma de pariere online.

După primul pariu la Get’s Bet cu siguranță îți vei dori mai mult, având în vedere oferte, cotele și bonusurile existente.

Nu uita să pariezi responsabil!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.