Rate this post

Publicwin este un operator de jocuri de noroc la distanță, care este emis de Oficiul Național de jocuri de noroc în 1307. a obținut un drept provizoriu de organizare și exploatare a jocurilor de noroc online, emis printr-o decizie.

Primul pariu la Public Win

  1. Etapa 2-Înregistrarea contului

Oficiul de pariuri online Publicwin: www.publicwin.ro

Pentru a crea un cont în colțul din dreapta sus a paginii este un buton “semn sus acum”. Odată ce ați apăsat butonul, se va deschide o fereastră unde va fi necesar să introduceți detaliile utilizatorului, informațiile personale și confirmarea.

  • Informații de utilizator: nume de utilizator, Parolă, Parolă repetată, data nașterii, adresa de e-mail, e-mail repet, selectați o întrebare personală (de fiecare dată când are loc o revocare), introduceți un răspuns personal, autentificare (copie) nivelul de securitate.
  • Date cu caracter Personal: deținător (nume / prenume, prenume, stradă, Stradă, Cod poștal, țară, oraș, număr de telefon mobil).
  • Confirmarea / confirmarea că sunteți un cetățean român, CNP (dacă sunteți un cetățean român), confirmarea / confirmarea că aveți o reședință în România, bifați caseta care afirmă că au împlinit vârsta de 18 ani și sunt de acord cu termenii și condițiile în caseta că sunteți de acord să primiți informații (de post) din Publicwin.

După ce vă deschideți contul, veți primi un e-mail la adresa specificată și faceți clic pe link-ul din e-mail pentru a valida contul dvs.

Trebuie doar să utilizați datele de înregistrare în timp real. Vă vom cere apoi să vă verificați identitatea și adresa, care nu oferă contul dvs. de pariuri, iar dacă nu le oferiți, contul dvs. va fi închis.

2. Pasul 1-Verificați-vă contul

În conformitate cu legislația în vigoare, verificarea conturilor trebuie finalizată în termen de 30 de zile de la înregistrare . În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat.

Pentru a vă verifica contul, trebuie să trimiteți o copie a cărții de identitate (carte de identitate, pașaport sau permis de conducere). Documentul poate fi trimis direct de pe site. Pur și simplu deschideți contul și selectați secțiunea “Verificarea contului” din lista din stânga. Dimensiunea fișierului este limitată la 5 MB.

2. Pasul 1-Verificați-vă contul

3. Pasul 3: bani de pariu

Pentru a face un depozit, mergeți la secțiunea ” Contul meu “de pe partea dreaptă a paginii și găsiți subcategoriile din lista din stânga.

Cele mai populare metode, inclusiv cardul de credit (VISA / Mastercard), portofelele virtuale Skrill și Neteller, Paysafecard sau transferul bancar, pot fi utilizate pentru a depune online și pentru a depune offline agențiile publice de câștig.

Suma minimă

Depozitul minim este de 10 lej prin intermediul agențiilor, 20 lej Skrillen, Neteller și Paysafecard, și 50 lej prin card de credit și transfer bancar. Depozitul maxim este de 10.000 Lei prin intermediul Paysafecard, 20.000 cu Skrill și Neteller, 25.000 cu transferuri bancare și carduri de credit, și 45.000 Lei prin intermediul agențiilor offline.

4. Pasul 1: Faceți primul pariu

Pentru a plasa pariul, selectați categoria de Sport, apoi din meniul din stânga, selectați Sport și cursa dorită. În mijlocul turneului, puteți vedea meciurile din acel turneu. După ce ați selectat tipul de pariu pe care credeți că îl puteți câștiga, selectați cardul de pariuri care este situat pe partea dreaptă a paginii. Pentru a plasa alte pariuri pe bilet, repetați procedura de mai sus.

Puteți plasa un singur pariu, mai multe bilete, sau nivel de sistem la Publicwin. După adăugarea tuturor chibriturilor la bilet, puteți vedea cota totală, care este calculată ca un produs între fiecare cotă. Apoi plasați pariul în caseta de afiliat, în cele din urmă câștigătoare dacă multiplica pariul.

Ca majoritatea bookmakerilor online, Publicwin are o cotă minimă de 1$.

Pentru mai multe informații despre specificitățile fiecărui tip de pariu, A se vedea articolul “Tipuri de pariuri”.

4. Pasul 1: Faceți primul pariu

5. Etapa 3: plata din contul de pariuri

Pentru a anula, selectați contul și apoi subcategoria “anula”. Cu carduri de credit, portofele virtuale Skrill și Neteller, acestea pot fi accesate prin transfer bancar sau prin intermediul agențiilor Publicwin.

Toate metodele, cu excepția transferului bancar, necesită plata înainte de plată. Retragerea minimă a agențiilor Publicwin este de 10 lei, cu portofele virtuale de 20 lei, cu card de credit și transfer bancar de 50 lei. Retragerea maximă a agenților este de 45.000 lej, Skrill și Neteller 20.000 lej, cu card de credit și transfer bancar 25.000 Lei.

Timpul de procesare pentru retragerea agenției poate fi de câteva ore, un portofel virtual de 1-2 zile, un card de credit de 3-5 zile și un transfer bancar poate dura până la o săptămână.

Nu există nici o metodă de retragere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.