Fără a avea o experiență foarte vastă pe piața de pariuri în România, Public Win activează cu licență oferită de Oficiul Național de Jocuri de Noroc de câțiva ani, lucrând constant pentru îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Află, în cele ce urmează mai multe despre site-ul, aplicația și modul de funcţionare a Public Win, precum și toate etapele ce trebuie parcurse pentru a deveni membru cu drepturi depline.

Etapa 1: Înregistrare și verificareinregistrare public win

Interfața clasică a site-ului Public Win este de mare ajutor pentru noii jucători. Astfel, un prim pas pe care trebuie să îl faceți este să căutați butonul „Înregistrează-te acum!” în colțul dreapta sus al ecranului dvs. Accesați-l și introduceți în caseta ce apare toate datele cerute. Dar stați liniștiți, durează două minute să completați spațiile.

Printre informațiile ce vă vor fi cerute sunt numele de utilizator, parola, data de naștere, adresa de e-mail, precum și răspunsul personal la o întrebare de verificare. Completați cu deplina conștiinciozitate aceste date, întrucât ele sunt de importanţă esențială atât în procesul de autentificare, cât și în cel de recuperare a contului în cazuri speciale. Pe adresa de e-mail furnizată veți primi, după finalizarea procesului, mesajul de verificare a contului dvs.

Un alt element al înregistrării sunt datele personale. Introducerea numelui complet, a domiciliului şi a numărului de telefon mobil sunt necesare pentru a demonstra faptul că persoana respectivă există. Toate agențiile pun un accent deosebit pe faptul că toți clienții lor să fie utilizatori reali și activi.

În final, trebuie să furnizați și CNP-ul dvs, pentru a confirma cetățenia dvs română.inregistrare puublic win 2

Etapa 2: Verificarea contului

Pachetul de termeni și condiții al site-ului prevede că verificarea contului prin e-mail trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la primirea mesajului. Nu neglijați această acțiune, întrucât neîndeplinirea ei duce la suspendarea contului, toate depozitele dvs fiind ulterior depozitate în bugetul statului.

Procesul de verificare a contului consta în încărcarea unei poze cu copia unui document de identitate. Puteți folosi buletinul, pașaportul sau permisul de conducere în acest sens. Acesta poate fi trimis direct pe site, folosind opțiunea “Verificare cont”, pe care o găsiți în secțiunea „Contul meu”.

Etapa a 3-a: Primul depozit

După autentificare, opțiunea “Contul meu” din colțul dreapta-sus a ecranului dvs. vă pune la dispoziție mai multe opțiuni pentru gestionarea profilului. Cea care ne interesează în acest moment este cea care trebuie accesată pentru efectuarea unui depozit în cont.

Printre cele mai utilizate metode de transfer se numără tranzacțiile cu cardul (Visa sau Mastercard), portofelul virtual Skrill sau Neteller, dar și serviciul Paysafecard, acesta din urmă fiind folosit mai ales pentru depunere și transfer între agenții.

Sumă minimă pe care o puteţi depune depinde, de cele mai multe ori, de metoda utilizată. În cazul agențiilor stradale, depozitele încep de la 10 Ron, iar sumă se ridica la 20, atunci când utilizați drept intermediar Skrill, Neteller sau Paysafecard. Pe de altă parte, atunci când vine vorba de limită maximă de depunere, portofelele virtuale vin cu o ofertă mai bună – 20000 RON față de suma de 10000 permisă de Paysafecard. Și mai bine la acest capitol stau transferurile bancare și cele prin intermediul agențiilor, cu limite de 25000 și respectiv 45000.

Etapa a 4-a: Primul pariupariu public win

Pe banda orizontală a paginii principale, prima categorie este „Sporturi”. Aceasta vă va duce direct către panelul întreg de meciuri și pariuri posibile, cu cotele și statisticile necesare. Din partea stângă a ecranului selectați sportul și campionatul dorit. Cea centrală afișează meciurile în desfășurare și cele imediat următoare, iar pe dreapta vă sunt furnizate informații și știri ce v-ar putea fi de folos.

Pentru a seta un pariu, dați click pe meciul dorit și veți observa apariția biletului pe partea dreaptă. Puteți oricând să mai adăugaţi și alte pariuri pe el. La final, veți putea vizualiza cota totală, deopotrivă cu cele individuale. Tot aici alegeți miza și analizați potențialul câștig. Miza minimă la Public Win este una pur simbolică de 1 RON.

Parierea live

Nu uitați nici de posibilitatea de a paria live pe PublicWin, la secțiunea „Pariuri live”. Aproape toate meciurile au această opțiune activă și, din fericire, oferta este destul de generoasă. Puteți alege din cele 10 criterii de pariere, printre care „Următorul gol”, „Prima repriză”, „Total goluri”, „Câștigător restul meciului”, etc. Nu vorbim aici doar de fotbal. Tenis, baschet, handbal și chiar volei pe plajă sunt doar câteva dintre celelalte sporturi la care puteți paria live. Procedura propriu-zisă este aceeași ca la pariurile obișnuite.

Etapa a 5-a: Retragerea câștigurilor

Ca și în cazul depunerii, pentru retragerea banilor din cont există mai multe metode, fiecare cu cerințele și condițiile ei în materie de limite de retragere și taxe. De exemplu, doar atunci când retragi pe card nu trebuie să plătești înainte. Cu toate acestea, toate impun limite minime de retragere: 10 lei pentru agențiile Publicwin, 20 în cazul portofelelor virtuale și tocmai 50 la card și transfer bancar. Limitele maxime sunt aproape invers proporționale: 45000, 20000 și respectiv 25000 RON.

Avantajul retragerii prin intermediul agențiilor este rapiditatea. Spre deosebire de portofelele virtuale care realizează transferul în 1-2 zile sau de transferurile bancare, care durează 3-5 zile, agențiile îți dau banii cash în câteva ore.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.