Rate this post

Stanleybet este operatorul jocurilor de noroc la distanță, care a obținut dreptul de a organiza și gestiona jocurile de noroc online sub licența L1160971W000196, emisă de Biroul Național de jocuri de noroc, valabil din 01.07.2016.

Primul pariu la Stanleybet

Pasul 1: înregistrați-vă contul

Site – ul oficial al pariurilor online Stanleybet- www.stanleybet.ro Oh.

Pentru a crea un cont nou, faceți clic pe butonul Înregistrare din colțul din dreapta sus.

Formularul de înregistrare este structurată în 3 părți, și vă va solicita aceleași informații că și alte persoane juridice case de pariuri online din România: numele, prenumele, numele de utilizator, adresa de e-mail, adresa de domiciliu, CNP și alte informații de personal.

Trebuie să utilizați numai datele de înregistrare în timp real. După aceea, vi se va solicita să confirmați documentele de identitate și adresa dvs. și, dacă nu le oferiți, nu veți putea utiliza contul de pariuri și contul dvs. va fi închis.

Pasul 2: Verificați-vă contul

Conform legislației în vigoare, verificarea contului trebuie finalizată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis, iar fondurile vor fi transferate la bugetul de stat (detalii aici).

Odată ce completați și trimiteți un formular pentru a vă deschide contul, prima confirmare pe care ați solicitat-o este adresa de e-mail. E-mailul automat este trimis la adresa de e-mail pe care ați înregistrat-o, un mesaj care conține link-ul pe care trebuie să-l urmați pentru a vă activa contul.

După ce faceți clic pe linkul de activare, veți fi redirecționat către o pagină în care trebuie să descărcați documente pentru autentificare. În prima etapă vi se va solicita o copie a buletinului de identitate. Aveți opțiunea de a sări peste acest pas imediat după înregistrare, dar este necesară o verificare.

Până când procesul de confirmare a identității este finalizat, nu veți putea contribui cu mai mult de 850 USD. De asemenea, plățile vor fi permise numai după verificare.

După trimitere, documentele sunt verificate în termen de 1-5 zile.

Pasul 2: Verificați-vă contul

Pasul 3: pariați pe bani

În Stanleybet aveți 3 metode de feed cont:

  • Skrill
  • Card bancar
  • Direct agențiilor, fără carduri

Suma minimă pe care o puteți depune în contul dvs. online cu Skrill și cardul dvs. bancar este de 20 USD.

Dacă alegeți metoda de depunere directă a Agenției, aveți nevoie de o copie a buletinului informativ și de numele de utilizator al contului. După aceea, banii sunt disponibili imediat.

Stanleybet nu percepe depozite. Dacă nu aveți un cont confirmat, puteți depune până la 850 RON conturi.

Pasul 4: Puneți primul pariu

Interfața nu este una dintre cele mai bune pariuri online din România, dar este relativ ușor de utilizat dacă sunteți nou la pariurile online.

În partea stângă a paginii, puteți alege sportul și competițiile pe care doriți să le puneți.

La Stanleybet puteți face pariuri simple pe sistem și pariuri de bază.

Pariul minim pe lista de pariuri Stanleybet este de 2 USD.

Pentru mai multe informații despre detaliile fiecărui pariu, vă recomandăm articolul “Tipuri de pariuri”.

Pasul 4: Puneți primul pariu

Pasul 5: retragerea fondurilor din contul de pariuri

Retragerile sunt posibile cu trei din aceleași metode cu care ne confruntăm atunci când stivuim:

  • Skrill
  • Card bancar
  • Direct la agenție

Suma minimă pe care o puteți retrage prin Skrill sau prin cardul dvs. bancar este de 20 USD. Teoretic, Stanleybet nu percepe taxe de retragere, dar suma pe care o veți primi în contul dvs. după procesarea plății este mai mică decât suma pe care o retrageți este probabil din cauza schimbului valutar. Aveți un Cont RON și contul dvs. de Pariuri are un cont euro, astfel încât veți fi convertit la RON-EUR-RON și, prin urmare, suma mai mică pe care o primiți în contul dvs.

Dacă sunteți eliminat direct de la agenție, trebuie să creați mai întâi un program pe site. După ce ați stabilit o întâlnire, trebuie să așteptați confirmarea e-mailului de la agenție și apoi banii pot fi ridicați în 24 de ore.

Dacă nu aveți un Cont verificat, nu puteți efectua plăți. Pentru a afla mai multe despre acest lucru, citiți mai sus “Pasul 2: confirmarea contului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.