Cu o licență eliberată de Oficiul Național al Jocurilor de Noroc în 2016, Stanleybet este agenția care a cucerit piața de pariuri din România, înregistrând progrese remarcabile în doar trei ani de activitate. Astăzi aceasta este ultra prezentă pe străzile marilor orașe românești, dar și în browserele celor care preferă să parieze online.

Pasul 1 pe Stanleybet: ÎnregistrareaÎnregistrare Stanleybet

Butonul „Înregistrează-te”, colorat în verde țipător te așteaptă și pe site-ul celor de la Stanleybet în colțul de dreapta sus să-l accesezi și să devii parte din această familie. Acest proces presupune trei etape, în fiecare dintre acestea clientul introducând:

  1. Informații despre cont
  2. Informații personale
  3. Date de verificare a domiciliului

Atenție! Validitatea și corectitudinea datelor introduse de dvs. este esențială, pentru că doar astfel veți putea avea un cont activ și valabil pe o perioadă nedeterminată de timp. În caz contrar, acesta va fi închis la prima verificare eșuată a identității.

Pasul 2: Verificarea contului

Aveți la dispoziție 30 de zile din momentul înregistrării ca să vă verificați contul, pentru a deveni un jucător cu drepturi depline pe această platformă și pentru a evita suspendarea iremediabilă a contului dvs.

Primul pas în acest sens este accesarea linkului primit automat pe adresa dvs de e-mail la scurt timp după finalizarea înregistrării pe site. Acesta vă va redirecționa înapoi pe site-ul agenției, pe o pagină unde trebuie să încărcați o poză a unui document de identitate. Scopul acestei proceduri este verificarea faptului că existați fizic ca persoană, aveți domiciliul în și cetățenia Romîniei și sunteți major.

Procesul de verificare a documentelor variază între una și cinci zile. Îndeplinirea cu succes a acestui proces vă va permite să faceți depuneri mai mari de 850 de RON și, cel mai important, să vă retrageți bani din cont. Aceste lucruri nu sunt posibile de pe un cont care nu e verificat.

Pasul 3: Depuneți banii

Pentru comfortul clientului, Stanleybet are mai multe modalități prin care puteți face tranzacțiile de bani necesare. Printre acestea se numără:

  • Agențiile stradale Stanleybet
  • Cardurile bancare Visa/Mastercard
  • Skrill
  • Neteller
  • Paysafecardmodalitati plata Stanleybet

Fiecare metodă impune termenii și condițiile ei de tranzacționare, dar ce trebuie să rețineți este că, în cazul portofelului virtual Skrill și a cardului bancar, suma minimă pe care o puteți depune este de 20 de lei. Iar în cazul în care vreți să folosiți agențiile stradale pentru depuneri, asigurați-vă că aveți la dvs. copia buletinului și numele exact al contului. Virarea se realizează imediat.

Pasul 4: Primul pariu pe Stanleybet

Fie că utilizați secțiunea „Sport”, cea de „Live” sau „Casino”, interfața Stanleybet este una minimalistă și ușor de folosit. Până și cei mai neexperimentați jucători se pot orienta cu succes pe acestă platformă. Astfel, în mod clasic, partea stângă enunță toate sporturile și campionatele în care puteți paria. În mijloc, pe un perimetru destul de generos, puteți vizualiza și analiza meciurile care se află în desfășurare sau care sunt foarte aproape de a începe. Consultați statisticile și informațiile oferite și alegeți un meci și o cotă pe care pariați. După efectuarea unui click, biletul dvs. va apărea în partea dreaptă a ecranului dvs., în căsuța gri special concepută.pagina principala Stanleybet

Miza minimă accetată de Stanleybet este de 2 lei.

Pasul 5: Cum îmi retrag banii?

Retragerile sunt disponibile prin intermediul acelorași metode ca depunerile, cu excepția Paysafecard. Aici iarăși intervin sume minime și eventuale comisioane pe care fiecare agent le impune, cum este, de exemplu Skrill și transferul bancar. Acestea efectuează transferuri cu sume de minim 20 de lei. Stanleybet nu reține comisioane de retragere, însă se pot pierde anumite sume de bani în urma procesului de conversie valutară.

Dacă vreți să ridicați banii cash direct dintr-o agenție, trebuie să faceți o programare în prealabil. Doar așa veți putea fi deservit în cel mult 24 de ore cu orice sumă doriți.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.