pagina principala superbetÎn cazul în care Superbet este un nume încă necunoscut pentru dvs., atunci e rolul nostru sa vă spunem că această reprezintă una dintre cele mai populare case de pariuri din România, având un mare renume încă de când era doar în varianta de agenție stradală. Cu o licență de la Oficiul Național de Jocuri de Noroc eliberată în 2016, Superbet a început să furnizeze și servicii de pariere online. Pentru a deveni un jucător al Superbet și a beneficia de toate bonusurile această platformă le pune la bătaie trebuie să urmați câțiva pași simpli. În cele ce urmează vă vom ghida pas cu pas în descoperirea site-ului Superbet.

1.    Cum să devii membruinregstrare superbet

Dacă nu ai încă un cont pe această platforma, nu-ți face griji, durează doar câteva minute să te înregistrezi. Folosește butonul „Înregistrează-te” din colul de drepta sus. Tot ce trebuie să faci este să introduci datele tale personale, așa cum se întâmplă la toate întegistrările și să te asigură că a citit cu atenție termenii și condițiile și termenii de utilizare a datelor tale personale. Este important să utlizați date reale în procesul de înregistrare pentru că platforma se angajează activ în a elimin conturile fictive și în a juca cu persoane reale. Orice abatere de la acest principiu duce la suspendarea imediată a contului.

2.    Verificarea contului

O etapă la fel de importantă și care vine în perfectă continuare cu precedenta este verificare și validarea contului dvs. Astfel, în termen de 30 de zile trebuie să verificați mail-ul pe care îl primiți automat și să accesați link-ul de acolo pentru a valida contul. Dacă acest lucru nu se întâmplă într-o lună, atunci contul nu este doar înghețat, dar și fondurile dvs sunt retrase și transferate către bugetul de stat. Țineți cont și de faptul că uneori verificarea durează până la trei zile, iar acestea nu trebuie să depășească perioada de așteptare.

3.    Cum să faci bani în Superbet

Primul pas pentru a putea partcipa la promoție câștigătoare, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să pariezi, iar înainte de pariere faci un depozit. Printre metodele pe care Superbet le propune penru efectuarea tranzacțiilor sunt: card bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard. Depozitul se face atât online, cât și la colțul clasei. Astfel, oriunde te-ai afla, Superbet este mereu aproape de tine – în spatele ecranului sau la colțul străzii – transferul de bani poate fi efectuate oricând.

Printre puținele condiții platforma le impune este o sumă minimă de depunere de 20 RON în cazul trandafirilor prin card bancar și de 10 lei pentru depunerile efectuate direct la agențiile stradale. În același timp, există și o limită maximă de bani care pot fi depuși într-o singură tranzacție – 20.000 lei. Nu vă faceți griji în legătură cu taxele de depunere. Acestea nu există.

4.    Plasarea primului pariupariuri live

Cu o interfață clasică și simplă care, în definitiv, nu inovează foarte mult piața pariurilor, site-ul Superbet este destul de ușor de navigat și de descoperit. Acest lucru este apreciat mai ales de noii jucători, întrucât este esențial să te obișnuiești cu site-ul pe care îl folosești pentru a putea acționa prompt și eficient. Cazuri în care jucătorii ar fi avut de suferit din cauza unor defecte tehnice ale site-ului (întârzieri, bug-uri sau căderi de sistem) nu au fost raportate până în acest moment. La Superbet sunt disponibile atât pariurile simple cât și cele compuse iar validarea biletelor câștigătoare este simplă și rapidă. Dacă ești norocosul, banii câștigați vor fi livrați în cel mai scurt timp în contul tău. De obicei nu durează mai mult de câteva minute, astfel încât tu sa te bucuri de bani imediat după câștig. Vezi paragraful de aici. Biletele în sistem. Valoarea minimă a pariurilor pe care le puteți plasa este de 2 lei, iar toate tipurile de pariuri și jocuri disponibile pot fi consultate în secțiunea „Tipuri de jocuri” a site-ului Superbet. [Poza]

5.    Retragerea banilor din contplati Superbet

Asemeni procesului de depunere, cel de retragere se poate face prin mai multe metode. Variantele online sunt card/transfer bancar, Skrill, Paysafecard, Neteller. Puteţi, de asemenea, să mergeți direct la agenția stradală pentru retragere, dar acest lucru presupune efectuarea unei programări în prealabil. Aceasta se poate face online pe site-ul Superbet, iar sumă minimă de retragere este de 40 RON. Nu există comisioane de retragere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.