Rate this post

Superbet este un operator de jocuri la distanță care a primit dreptul de a organiza și de a opera jocuri online prin numere de licență. L1160659W000328, eliberat de Oficiul Național de jocuri de noroc, Valabil de la 01.09.2016, la 31.08.2026.

Etapa 1: înregistrarea Contului

Site-ul oficial al pariuri casa de pariuri online – www.superbet.ro

Etapa 1: înregistrarea Contului

Pentru a deschide un nou cont online la Superbet, trebuie să faceți clic pe butonul “Register” din partea de sus a Centrului.

Mai târziu, deschideți un formular de înregistrare în care trebuie să completați următoarele informații necesare pentru crearea contului: Nume de utilizator, Parolă, e-mail, Prenume, prenume, număr de securitate socială și adresă.

Pariuri sportive la Superbet

Este necesar să se utilizeze date reale numai atunci când se înregistrează. După aceea, veți avea nevoie de documente pentru a verifica identitatea și adresa, ca și cum ați oferi, nu va fi capabil de a utiliza contul dvs. de joc și, în cele din urmă, contul dvs. va fi închis.

Pasul 2: Verificați-vă contul

Conform legislației actuale, verificarea contului trebuie efectuată în termen de 30 de zile de la înregistrare. În caz contrar, contul va fi închis și fondurile vor fi transferate la bugetul de stat (detalii aici). Vă recomandăm să verificați înainte de a face prima depunere

Pentru verificarea identității și activarea contului, în cea mai mare parte, o copie a cărții de identitate este suficientă. Cu toate acestea, nu este exclus, chiar dacă ați făcut deja retrageri din cont, magazinul de jocuri va solicita la un moment dat o copie care indică adresa curentă sau o imagine după cardul pe care îl utilizați în pariuri.

Nu veți putea solicita o retragere până când identitatea dvs. nu va fi verificată.

Verificarea contului poate dura până la 3 zile. Dacă timpul de așteptare depășește 3 zile, este recomandat să contactați Superbet prin intermediul serviciului clienți.

Pasul 3: Faceți bani din contul dvs. de joc

Pasul 3: Faceți bani din contul dvs. de joc

Superbet oferă următoarele metode de depunere:

 • card bancar
 • transfer bancar
 • Skrill
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Agenția

La Superbet puteți face un depozit în contul dvs. on-line și direct în colțul străzii cel mai apropiat de tine.

Deci, profitați de cele mai comune metode de depunere, și ca și în cazul altor case de pariuri online care oferă servicii în offline, la Superbet puteți face depozite direct la strada Agenției cel mai apropiat de voința dumneavoastră este necesar într-un id și suma pe care doriți să depună în contul dumneavoastră.

Jocuri Sportive Superbet

Depozit minim: Suma minimă pe care o puteți depune în contul dvs. Superbet este de 20 de RON, cu excepția depozitelor direct în agenția unde minimul este de 10 dolari. Nici o taxă de depozit percepută. Depozit maxim-20 000 RON

Aflați care este depozitul minim la toți cei 100% legaliști din România

Pasul 4: faceți primul pariu

În comparație cu cele mai bune site-uri online din România, interfața de pariuri online este una decentă, dar nu se ridică la nivelul caselor online din România. Rareori au fost raportate situații în care site-ul a fost blocat timp de câteva secunde, atunci când un pariu a fost dorit.

La Superbet puteți plasa pariuri simple și pariuri combinate. În ceea ce privește validarea, procesul este destul de rapid și câștigurile sunt transferate în contul dvs. în aproximativ un minut de la a afla rezultatul evenimentului pe care ați pariat.

Spre deosebire de alte case de pariuri online, pe Superbet, pariul pe care îl Pariezi pe un bilet în sistem este pariul total și nu reprezintă pariul pentru fiecare combinație. Pariul total este împărțit la numărul de combinații.

Pariul minim pe care îl puteți paria pe un bilet de joc Superbet este de 2 RON.

Pentru mai multe informații despre particularitățile fiecărui tip de pariuri, recomandăm articolul “Tipuri de jocuri”.

Etapa 5: retragerea fondurilor din contul de joc

La Superbet poți face bani prin următoarele metode.:

 • card bancar
 • transfer bancar
 • Skrill
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Agenția

Suma minimă pe care o puteți retrage din contul dvs. Superbet este de 50 RON (card, transfer bancar sau portofele electronice), cu excepția retragerilor direct de la Agenția unde minimul este de 40 RON. Nu există comision pentru retragere.

Pentru a face o retragere direct de la biroul de stradă cel mai apropiat de tine, trebuie să faceți mai întâi o programare pe site-ul. După aceea, puteți retrage banii imediat de la agenția respectivă.

Pentru detalii cu privire la taxele pe care statul le percepe pe profiturile din pariurile online, recomandăm articolul “lege pentru pariurile online-impozit pe venit”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.