Publicwin s-a lansat pe piața din România de curând, dar inițial a funcționat numai în agențiile stradale, urmând în aul următorul să se axeze numai pe platforma online. Așadar, agențiile stradale Publicwin nu mai există, pariurile efectuându-se doar în mediul online. Verificare bilet Publicwin în doar câteva minute

Despre Publicwin
Publicwin – verificare bilet online. Cu un singur click afli toate rezultatele de pe bilet

Publicwin agenție de pariuri sportive și jocuri de noroc exclusiv online sub conducerea SEA-BET LTD, cu sediul în Malta, la Valleta.

La Publicwin, poți paria pe următoarele sporturi: fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheață, handbal, volei, rugby, baseball și polo.

De asemenea, găsiți și o ofertă avantajoasă în ceea ce privește loteriile și jocurile virtuale. Puteți paria la Grecia Kino din 5 în 5 minute, Italia Kino și multe altele. Dar și jocurile virtuale sunt la mare căutare, te poți bucura de Fotbal Virtual, Baschet Virtual și Tenis Virtual, chiar și de cursele de cai și câini.

Site-ul celor de la Publicwin este foarte bine pus la punct cu informații foarte bine structurate.

Cum verific un bilet Publicwin? Verificare bilet Publicwin

Având în vedere că agenția funcționează doar online, procesul de verificare al biletelor este foarte simplu. Verificare bilet Publicwin foarte rapid.

După ce ți-ai creat un cont, te loghezi pe acesta și accesezi secțiunea Pariurile Mele, unde își vor apărea toate biletele. Selectezi biletul care te interesează și poți observa în dreptul acestuia o bifă verde, în cazul în care biletul este câștigător. Însă, dacă biletul este pierdut, în dreptul lui o să apară un X roșu. Dacă biletul este mai vechi, îl poți căuta selectând data plasării acestuia.  

Poți observa istoricul biletelor tale, în funcție de status: câștigătoare, necâștigătoare, în desfășurare. Pariurile au opțiunea de detaliere, unde poți analiza cotele, câștigul potențial sau miza.

Publicwin online ticket controlează pariurile plasate pe agenții

Cum mă înregistrez pe Publicwin?

Dacă însă nu deții un cont Publicwin, dar vrei să pariezi, îți poți crea unul în doar câteva minute.

În primul rând, accesează site-ul Publicwin și apasă pe Înregistrează-te acum, așa cum poți observa în imaginea de mai jos:inregistrare publicwin

cont publicwin

O să se deschidă o nouă pagină, în care trebuie să introduci, prima dată, datele de utilizator. Acestea sunt formate din:

  • ID utilizator, aici trebuie să îți alegi un nume de utilizator format din 6-15 caractere
  • Parola
  • Email
  • Întrebare personală ce va fi pusă în momentul fiecărei cereri de plată, Atenție! Trebuie reținut răspunsulcum creez cont publicwin

După ce ai terminat de completat datele de utilizator, poți trece la completarea datelor personale. Aici este necesar să introduci Numele și prenumele, Data nașterii, Adresa și un număr de telefon.

În continuare, pentru verificarea contului, vei fi întrebat dacă ești cetățean român și, de asemenea, trebuie introdus CNP-ul.

La sfârșit trebuie să confirmi următoarele: Am împlinit 18 ani, am citit Termenii și condițiile generale și sunt de acord cu acestea. Sunt de acord să primesc informații din partea firmei dvs. Mă pot dezabona de la acest serviciu în orice moment.

Atenție: Publicwin nu oferă pariuri pentru persoanele rezidente în Statele Unite ale Americii.

Sfatul nostru este să citiți cu atenție Termenii și condițiile înainte de a vă deschide un cont.

Înregistrarea este simplă și nu durează mult. Odată logat ți se va cere un card de pe care puteți depune ce sumă vreți, dar minimum 10 lei, și apoi ești gata de joc!

Publicwin rezultate

Dacă ești curios sa afli rezultatele evenimentelor din campionatele de top sau din competițiile preferate de tine, poți face asta pe site-ul Publicwin. Astfel, când duci cursorul pe secțiunea Sporturi, vei putea observa 7 subsecțiuni, printre care si Rezultate. Acolo vei găsi  rezultate din mai mult de 10 sporturi, din ziua în curs, ziua precedentă sau chiar din urmă cu 3 săptămâni.publicwin rezultate

Poți căuta în funcție de dată, dar și de tipul sportului, cum ar fi fotbal, tenis sau baschet. În plus, Publicwin pune la dispoziție o funcție de Căutare, pentru a găsi mai ușor și rapid un anumit rezultat, fiind de ajuns să scrii numele echipelor ce s-au duelat.

Folosind aceeasi modalitate poți vedea și rezultatele Loto. După accesarea secțiunii Rezultate. Trebuie doar să selectezi data și îți vor apărea toate extragerile din ziua respectivă.rezultate loto publicwin

Modul de verificare al statusului unui bilet este destul de simplu, după ce parcurgi toți pașii de la înregistrare.

Publicwin este o platformă online foarte bună și căutată, care se descurcă foarte bine atât pe zona de pariuri sportive, cât și pe cea de loterii, jocuri virtuale sau casino. S-a remarcat prin bonusul de bun-venit, dar și prin aplicașia de mobil Publicwin.casa de pariuri public win

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.