Rate this post

Indiferent dacă plasați un bilet Online sau o agenție de pariuri Stanleybet pe pagina de pariuri, vă puteți informa întotdeauna despre rezultatele biletului dumneavoastră. Acest lucru se întâmplă indiferent de fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, sau alte pariuri sportive mai puțin.

Aflați de ce majoritatea românilor preferă pariurile Online în detrimentul pariurilor Offline

Verificați rezultatul biletului pentru pariurile plasate online

Stanleybet - verifica online daca ai castigat biletul la pariuri!

Dacă doriți să plasați un bilet online la Stanleybet, puteți verifica cu ușurință statutul biletului. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe numele de utilizator pentru a vizualiza secțiunea “Contul meu”. Selectați tab-ul de istorie a jocului(primul din listă). Apoi puteți căuta pariul / biletul dorit folosind trei filtre.

Astfel, puteți selecta perioada de timp care vă interesează pentru a vedea biletele, tipul de joc (jocuri de cărți, pariuri, jocuri simple, jocuri mecanice, Jocuri de masă sau Video Poker), dar, de asemenea, numărul de pariuri / bilete pe care doriți să afișați o pagină.

Check ticket at Stanleybet Street agents

Verificare de cod – dacă ați jucat un bilet Offline la Stanleybet (la o agenție districtuală), nu aveți nevoie să pierdeți orice minute bune pentru a găsi fiecare rezultat pentru acel bilet individual. De îndată ce ea intră în site-ul Stanleybet, ea accesează Platforma de agenți. Acest lucru va deschide o pagină cu un buton numit “verificați biletul de pariu” în zona centrală.

Check ticket at Stanleybet Street agents

Când faceți clic pe acest buton, veți găsi un câmp în cazul în care aveți nevoie pentru a introduce un cod pe care îl puteți găsi în partea de sus a biletului jucat în agenție, un cod 3-way. Suntem interesați de prima parte de 6 cifre, “codul biletelor” și ultima parte, constând din ultimele 6 cifre, “codul Win”. De asemenea, puteți introduce codul și trimite biletul prin e-Mail pentru a vă informa dacă este un bilet câștigător.

Verificați rezultatele de pe site-ul Stanleybet

Dacă pur și simplu doriți să vedeți rezultatele Derby din această zi sau Campionatele preferate, pagina Stanleybet, de asemenea, vă ajută aici. Fie că vorbim despre fotbal, tenis, baschet sau alte sporturi, aici veți găsi rezultate atât după sfârșitul jocului și în timpul Live (live). Aceste rezultate pot fi găsite pe platforma agențiilor, pe fila rezultatelor (ultimul din primele 9.). Puteți introduce chiar și un cod de eveniment în caseta de căutare. În acest caz, doar rezultatul meciului este afișat.

Verificați rezultatele de pe site-ul Stanleybet

Fie că pariați online sau la agențiile rutiere, Stanleybet vă permite să verificați statutul biletelor cu doar câteva clicuri. Cu toate acestea, vă recomandăm pariuri online, deoarece beneficiile sunt necontestate, inclusiv o taxă de 5% pe care le plătiți pentru pariurile stradale, dar nu pentru pariuri online. Ca să nu mai vorbim de confortul de care vă bucurați atunci când puteți paria oricând, oriunde, bonusuri și acțiuni mai benefice și mult mai mult.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.