StanleyBet pune la dispoziția pariorilor oportunitatea de a paria online, astfel încât tot procesul de pariere-verificare să fie mult mai rapid.

Fie că alegi să pariezi online, folosind contul tău de utilizator, fie că îți e mai ușor să pariezi în una dintre agențiile stradale, verificarea biletului se poate face rapid, utilizând site-ul oficial Stanleybet! În acest articol o să descoperi cele mai rapide moduri de verificare a pariurilor tale.Pasul 2: Verificați-vă contul

Cum verific un bilet Stanleybet plasat online?

Una dintre cele mai simple modalități de pariere este cea online. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont la Stanleybet și să te bucuri de câștiguri!

În cazul în care nu ai cont de utilizator Stanleybet, mai jos o să aflii pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru ați crea unul și pentru a te bucura de platforma online.

Dacă ai plasat un pariu online, în primul rând trebuie să te conectezi cu email-ul pe care l-ai folosit la înscriere și cu parola. În continuare accesează Contul meu, după intră pe Pariuri. În continuare o să poți analiza toate pariurile tale în funcție de mai multe criterii. În primul rând, poți selecta statusul biletului care poate fi necâștigător, câștigător sau nevalidat. În al doilea rând, poți găsi biletele tale în funcție de perioada parierii, dar și de tipul biletului (sport, loto, etc.). Dacă totuși nu ești singur, Stanleybet îți pune la dispoziție opțiunea Toate. Acolo poți vedea toate pariurile tale de la începuturile contului.

Cum mă înregistrez la Stanleybet?

Te poți bucura de această platformă online și de toate beneficiile acesteia în doar câteva minute!

Intră pe site-ul oficial al agenției, urmând să apeși pe Înregistrează-te, buton care se află în partea dreaptă, pe culoarea verde așa cum se observă în imaginea de mai jos:

După ce ai accesat butonul Înregistrează-te, trebuie doar să completezi formularul pentru înscriere care conține datele personale, email și parolă.Stanleybet inregistrare2

Pentru a finaliza procedura de înscriere, trebuie să accesezi link-ul pe care o să îl primești pe email. Asta e tot! În doar câteva minute te poți bucura de periuri live!

Cum verific statusul biletul Stanleybet plasat în agenții? Verificare cod

În cazul în care ai pariat la o agenție de cartier, verificarea biletului este mult mai simplă decât pare. Nu este necesar să te deplasezi la agenție pentru a afla dacă ai câștigat sau nu pentru că este suficient să accesezi pagina oficială Stanleybet.

Pe fiecare bilet plasat în agențiile Stanleybet este afișat un cod ce poate fi folosit pe site-ul oficial pentru verificare, iar tot procesul o să dureze doar câteva minute.

Așadar, accesează site-ul oficial Stanleybet, asigură-te că ai biletul lângă tine și…să trecem la treabă!

După ce ai găsit codul pe biletul tău, este suficient să îl introduci pe site în căsuța destinată verificării.

Accesează prima dată platforma Agenții, alegi ce tip de bilet ai pus, de exemplu Sport, Loto sau live și o să poți observa în partea dreaptă, un chenar numit Verifică-ți biletul. Este puțin mai complicat aici pentru că acest chenar este format din două coduri, Cod bilet și Cod câștigător, dar nu își face griji, îți vei da seama imediat care sunt acestea.

Pe biletul tău, în partea de sus, este scris COD BILET, format din trei serii de cifre. Așadar, primele șase cifre reprezintă Codul biletului, iar ultima serie de șase cifre este Codul câștigător. Acestea fiind spuse, tot ce trebuie să mai faci este să introduci aceste serii de cifre în cele două chenare.

În cazul în care unele dintre evenimentele de pe biletul tău nu sunt finalizate încă, ai opțiunea de a lăsa codul biletului și email-ul tău astfel încât la finalizarea tuturor meciurilor de pe bilet, o să primești un email de notificare.

Verificare rezultate

Stanleybet dispune și de o platformă de verificare rezultate online!

Fie că nu ai pariat, dar totuși îți dorești să verifici rezultatele unor meciuri din ziua respectivă, poți face asta foarte simplu folosind site-ul oficial al agenției. După ce ai accesat site-ul Stanleybet, apeși pe opțiunea Agenții, urmând să accesezi tabul Rezultate, iar acolo o să fii surprins de multitudinea de rezultate, indiferent de sportul ales. Chiar dacă vrei să vezi ce rezultat a obținut echipa ta preferată aici este locul potrivit.

Stanleybet îți pune la dispoziție mai multe filtre pentru a ajunge exact unde îți dorești în cel mai scurt timp. Sporturi sunt aranjate în ordine alfabetică începând cu Badminton, Baschet, Baseball, Ciclism, Darts, Fotbal și finalizând cu Volei sau Volei pe plajă.

După ce ai ales categoria dorită, poți alege un anumite campionat dintr-o anumită țară, așa cum poți observa în imaginea de mai jos, unde este ales ca și sport Fotbalul:

Ai la dispoziție și opțiunea Caută, unde tot ce trebuie să faci este să introduci numele echipei pe care o cauți.

Trebuie menționat faptul că Stanleybet și-a actualizat site-ul. Trebuie să știi că informațiile oferite în acest articol sunt în perfectă concordanță cu acesta.

Așadar, fie că alegi să pariezi online sau preferi metoda clasică de pariere în agenții, verificarea biletului tău se face foarte rapid, în doar câteva minute, efortul fiind minim,

Desigur, este de preferat să alegi metoda de pariere online astfel încât vei beneficia de mai multe oferte și bonusuri despre care o să vorbim într-un alt articol special.Check ticket at Stanleybet Street agents

De asemenea, pariurile din agenții trebuie să știi că au un comision de 5%. În cazul biletelor puse online, acest comision nu există, deci încă un avantaj în plus!

Nu uita să pariezi responsabil!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.