Agenția de pariuri Mozzartbet este o companie cu sediul în Timișoara. Chiar dacă nu este la fel de cunoscută precum Casa Pariurilor sau Stanleybet, Mozzartbet merită încercată. Nu este la fel de cunoscută din pricina faptului că nu are foarte multe agenții deschise. Verificare bilet Mozzartbetpașii pe care trebuie să îi urmeziMozzartbet – verificare bilet online. Verifica simplu daca biletul tau este castigator

Cum verific biletele jucate la agenții stradale Mozzart Bet?

Verificare bilet Mozzartbet – Pentru a verifica un bilet plasat într-o agenție stradală Mozzartbet este necesar să accesezi site-ul agenției urmând să dai click pe Mai Mult aflat în bara de sus, așa cum poți observa în imaginea de mai jos:Verificare bilet Mozzarbet

O să îți apară următoarele opțiuni: Status bilet, Despre noi, Contact Mozzart, Android App și Agenții. Pentru verificarea biletelor apasă pe Status bilet.

O altă pagina se va deschide și poți observa că ai posibilitatea să verifici fie biletul cu evenimente sportive, fie biletul pus la loto, în funcție de ce ai ales să joci. Introduci codul aflat pe biletul tău și doar în câteva secunde o să afli dacă ai câștigat.Verificare bilet Mozzarbet 2

Codul de pe bilet se află în dreapta sus şi este format din 15 cifre, împărţite în trei grupuri cu liniuțe între ele. Prima si ultima parte au cate 4 cifre, iar partea de mijloc are 7 cifre. Codul trebuie introdus în căsuţa de pe site inclusiv cu cele două liniuţe, apoi apasă pe Caută bilet!

În câteva secunde, în partea de sus o să apară dacă ai câștigat sau nu. O să poți vedea și evenimentele de pe bilet și rezultatul acestora. În partea stângă este afișat numărul de eveniment, miza, câştigul şi bonusul aferent, dacă este cazul.

Doar cu un cod introdus pe site-ul Mozzartbet poți afla statusul biletului tau.

Verificare bilet Mozzartbet plasat online? Verificare bilet Mozzartbet

Biletele plasate online se verifică foarte ușor. După logare, în partea dreaptă vei observa numele de utilizator, lângă care se află suma din contul tău și ora. Daca vei trece cursorul peste numele tău de utilizator vei vedea o listă care cuprinde 5 câmpuri: Cont, Bilete, Autoexcludere, Limita de depunere, respectiv Delogare. Accesând câmpul “Bilete” îți va apărea o fereastră cu istoricul pariurilor. Această opțiune va deschide o fereastră din cadrul căreia poți vizualiza toate biletele jucate de tine. Aici vei găsi câteva opțiuni de filtrare prin care poți căuta doar bilete jucate pe o anumită platformă (pariuri sportive, loto, jocuri virtuale), sau prin care poți vizualiza doar bilete câștigătoare / pierzătoare / aflate în desfășurare. În acelaşi timp, poţi să selectezi doar biletele câştigătoare, sau biletele pierdute, în funcție de ceea ce cauţi.mozzartbet live

Cum mă înregistrez la Mozzarbet?

Dacă vrei să profiți de rapiditatea pariurilor, dar și de multe alte beneficii îți sugerez să îți deschizi un cont la casa de pariuri Mozzartbet. În cele ce urmează o să explicăm, pas cu pas, procesul de înregistrare și verificare la Mozzartbet.

Pentru început, intră pe site-ul oficial și dă click pe butonul ”Înregistrare” din colțul dreapta sus. Se va deschide un formular în care va trebui să completezi mai multe date personale și alte informații. De exemplu: numele, prenumele, data nașterii, email-ul, trebuie să alegi un nume de utilizator format din 6-15 caractere și o parolă formată tot din 6-15 caractere. După ce ai terminat de completat trebuie să bifezi că accepți Termenii și condițiile și să confirmi că ești major.mozzartbet inregistrare cont

Apeși pe Deschidere Cont și…asta e tot! Contul a fost creat.

După ce ai parcurs procesul de înregistrare Mozzartbet vei primi un de confirmare.

Când te decizi să pariezi și apeși pe Pariază Acum, o să observi că vei fi nevoit să completezi următoarele date: cetățenie, domiciliu, oraș, adresă, CNP.

Bifează căsuța ”Sunt de acord cu Termenii speciali de utilizare și confirm că am împlinit 18 ani” și apasă pe butonul ”Confirmă”.

Verificare rezultate evenimente pe Mozzarbet

Daca nu ai plasat niciun pariu dar dorești sa vezi ce rezultate s-au înregistrat la meciurile tale favorite, poți verifica aceste rezultate direct pe site.

Pe pagina principală Mozzartbet, în partea de sus, găsești următoarele secțiuni: Pariuri, Rezultate, Pariuri Live, Loto, Jocuri virtuale și Lucky Six. Apasă pe Rezultate, iar acolo își vor apărea toate rezultatele actuale, organizate pe tipul sportului, cum poți observa în imaginea de mai jos:

Mozzartbet rezultate: poți găsi o mulțime de informații utile

Vei găsi si un top al meciurile cele mai accesate sau cea mai accesată competiție. De asemenea, sunt disponibile și cotele oferite înainte de meci.

În secțiunea “Clasamente” vei observa clasamente pentru campionate de fotbal și date despre jucători, rezultate din ultimele meciuri ale unei echipe, programul următoarelor etape, dar si multe alte informații utile.Mozzartbet

Platforma este foarte folositoare și îți permite să vezi numai sporturile și campionatele care te interesează, poți alege chiar și o zi anume pentru a fi mai simplu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.