Începând din toamna anului 2018, cunoscuta agenție de pariuri BetArena și-a încetat activitatea. Deși poate acest lucru a fost un motiv de tristețe pentru unii pariori, vestea bună este că există încă o mulțime de alternative pe piața pariurilor din România. Continuați să beneficiați de bonusuri și promoții atractive în mod legal, de la domiciliul dvs. de la cele alte câteva zeci de agenții disponibile.

Viața scurtă a BetArenaplatforma betarena

BetArena își începuse activitatea în forță. La scurt timp de la lansare era destul de cunoscută printre jucători pentru promoțiile generoase și bonusurile substanțiale. Per general, însă, efectul nu a fost cel scontat și nu s-a putut asigura longevitatea platformei. Deși nu a fost confirmat oficial, se presupune că principalele cauze ale lichidării site-ului se leagă de termenii și condițiile de utilizare a serviciilor acesteia, inclusiv a bonusurilor și cadourilor. Aceste lucruri i-ar fi nemulțumit pe clienți, care au plecat în căutare de oferte mai bune.

Astfel, de la 1 septembrie 2018, BetArena nu va mai exista. Închiderea site-ului a început însă încă de mai devreme. Din 27 august, spre exemplu, nu mai este activă opțiunea de înregistrare, iar clienților noi care au reușit să își verifice contul și să depună anumite sume de bani li se vor returna pe aceeași cale depozitele.

betarenaCe alte opțiuni există?

betano-logo

Atât pentru jocurile de cazinou, cât și pentru poker, există în România o mulțime de alte agenții de calitate, nu vă faceți griji. Mai mult decât atât, majoritatea dintre acestea oferă bonusuri atrăgătoare și substanțiale pentru noii clienți. Și, cine știe, poate chiar în termeni și condiții mult mai convenabile. Veți găsi, de asemenea, o paletă largă de servicii conexe, începând de la o gamă largă de jocuri de noroc, multe meciuri și sporturi pe care puteți paria și terminând cu site-uri cu un design comod, aplicații mobile și metode din ce în ce mai ușoare de plată.

Netbet Logo

Dacă ar fi să vă dăm câteva repere concrete, am menționa aici trei case de pariuri serioase – Betano, Netbet și Maxbet. Acestea au întotdeauna campanii active pentru toate segmentele platformei lor, incluzând bonusuri substanțiale pentru noii clienți. Netbet investește mult în atragerea noilor clienți prin astfel de premii, pe când Betano ține mult la cei deja existenți, ducând multe campanii de premiere în acest sens. Toate aceste platforme dispun de aplicație mobilă, ceea ce aduce pariurile, jocurile și, în definitiv, posibilitatea de a face bani, mult mai aproape de dvs.

maxbet logo

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.