Casa de pariuri BetArena opri activitatea din toamna anului 2018, dar există mai multe alternative pe piața de pariuri online.

A primit bonusuri consistente și a pariat online la unul din pariurile la domiciliu este legal 100% în România!

Casa de pariuri BetArena si-a suspendat activitatea. Ce alternative avem?

Până la 21 de case de pariuri online sunt autorizate să opereze în România. Cele mai recente este BetArena, lansat on-line în această vară. Este doar prea optimist, ca să spunem așa, oferă un bonus destul de mare cu unele dintre condițiile care este ușor de a rula. Efectul nu este conform așteptărilor, acesta ar putea fi motivul pentru care site-ul BetArena va fi închis la 1 septembrie 2018.

Funcțiile de înregistrare și stocare nu mai sunt disponibile începând cu 27 August. Pentru clienții care au încheiat procesul de verificare, prin prezentarea documentelor necesare, suma din cont va fi trimisă automat de către operator, utilizând aceeași metodă ca și depozitul.

Ce alternative am pentru BetArena?

Compania de pariuri BetArena își oprește activitățile la 1 septembrie 2018, dar există multe alternative, dacă doriți să continuați să pariați sau să jucați cazinou sau chiar poker. Există destul de multe case de pariuri online în România, dintre care majoritatea oferă un bonus destul de mare la momentul înregistrării. Ca să nu mai vorbim de oferta bogată, dar și de alte probleme importante pentru parior, cum ar fi aplicațiile mobile, promovarea și alte probleme.

Ce alternative am pentru BetArena?

Trei case un pariu bun în tot acest capitol este Betano și Netbet și Maxbet . Ei au un bonus de înscriere este interesant, o aplicație mobilă care este bine dezvoltat, și orice coș dorit. În mod evident, oferta a fost, de asemenea, destul de bogat. În ceea ce privește promoțiile, Netbet este axat pe noi clienți, în timp ce ofertele promoționale Betano pentru utilizatorii existenți.

Înregistrați-vă acum pentru a paria pe românul dumneavoastră preferat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.