5 (100%) 1 vote

Turneul de tenis de pe clay din München și Estoril ne-a dat materia primă pentru 1 Mai 2019. În fiecare sezon al turneului, zgura este gata să servească pregătirea lui Roland Garros.

Biletul zilei tenis 01.05.2019 cu Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas vs Guido Andreozzi

În Estoril, Tsitsipas este favoritul turneului nr. 1.

Când spui că Tsitsipas spune următorul Gen, spui că noua generație de jucători de tenis sunt chemați să-i bată în cele din urmă pe Federer, Nadal și Djokovic.

Stefanos în vârstă de 20 de ani și ocupă deja ATP la-8. Anul acesta a jucat patru meciuri pe clay, unde a pierdut două, în Medvedev și Struff. Cred că nu este cald în lut, și acest proces este destul de dificil atunci când vă mutați de la un tip de suprafață la altul.

Andreozzi din Argentina, 27 de ani și ocupă ATP-97. În acest sezon el are cinci victorii și opt înfrângeri, dar el nu încalcă Târgul, el a reușit să câștige Gulbis și Ramos și se califică la un turneu mare în turnee mari, cum ar fi Monte Carlo și Barcelona

Guido este un zig-zag al originalului, și cred că va face Tsitsipas probleme pe această suprafață.

Stefanos Tsitsipas vs Guido Andreozzi

Marco Cecchinato vs Martin Klizan

Racer Italia, Cecchinato, lovind Roland Garros anul trecut și de atunci a continuat să crească. Marco se află acum în stadiul de 17 ATP, foarte bucuros de maximul carierei.

Pe clay are un record de șase victorii și trei înfrângeri în acest sezon, cu turneul a fost acordat în Februarie în Buenos Aires, în fața lui Diego Schwartzman.

Marco este un jucător de lut, care este special și cred că în acest an el se va apropia de top 10 După turneu Roland Garros.

Marco Cecchinato vs Martin Klizan

Martin KLIZAN din Slovacia va rămâne interesant, dar el este mai PRE-B oem, brand Fabio Fognini. Confort se spune că se adaugă răniților care au reușit să iasă din circuit când o lume a celor dragi. Acest sezon are excursii oscilante, fără interferențe cu trei victorii și trei înfrângeri pe clay. Doar Monte Carlo care deține o victorie demnă de Federico Delbonis.

În prima jumătate a Munichului l-a învins pe Ernest Gulbis în două seturi.

Îmi place stilul Klizan, dar de data asta nu cred că se ridică la nivelul lui Marco.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.