Cele două turnee ce anticipează și pregătesc Roland Garros-ul în fiecare an, München și Estoril, au oferit în acest an un adevărat spectacol pentru cunoscători. Două sunt meciurile care au atras atenția publicului larg pe data de 01.05.2019, meciuri ce urmează a fi analizate în cadrul acestui articol. Sperăm să te ajute să iei deciziile potrivite în ceea ce ține de pariurile tale pentru meciuri asemănătoare.

Stefanos Tsitsipas vs Guido AndreozziStefan Tsitsipas vs Guido Andreozzi

Meciul între talentatul tânăr grec din top 10 ATP și argentinianul Guido nu ar trebui să vină cu nici un fel de surpriză pentru fani. Spectacol oferit de cei doi jucători în general demonstrează că generația tânără vine cu forțe proaspete pentru a învinge titani precum Djokovic sau Nadal.

Stefanos este principalul favorit al Open-ului de la Estoril, ocupând locul 7 ATP la doar 21 de ani. Anul acesta a avut câteva meciuri bune pe lut, dar a întâmpinat câteva greutăți la trecerea de la o suprafață la alta.

Adversarul său de la Estoril, Guido Andreozzi, se află pe locul 106 ATP și a fost înfrânt în singura lor confruntare directă anterioară la Sydney, cu scorul de 6-3, 6-4. Cu cinci victorii și opt înfrângeri în acest sezon, Guido este totuși un jucător de apreciat, întrucât a luptat mult pentru fiecare meci, ajungând chiar să se califice anteriori la turneele din Monte Carlo și Barcelona. Mai mult decât atât, jocul lui este destul de imprevizibil, ceea ce poate să pună dificultăți adversarului, inclusiv lui Stefanos Tsitsipas.

Marco Cecchinato vs Martin KlizanMarco Cecchinato vs Martin Klizan

Călătorim cu gândul la München, unde pe 1 mai 2019 se joacă prima confruntare directă între Marco Cecchinato și Martin Klizan. Începând de la Roland Garros-ul de anul trecut, italianul se află într-o continuă ascensiune, la momentul jocului aflându-se pe locul 17 ATP. Stă bine și la capitolul raportul câștiguri/înfrângeri pe teren de lut, cu 6 și 3 respectiv. De altfel se spune că aceasta este suprafața lui preferată și cea pe care arată cel mai bun tenis al său.

De cealaltă parte, Martin Klizan din Slovacia a avut un sezon destul de oscilant,înregistrând câte trei victorii și înfrângeri. Deși are un stil interesant de joc, acesta nu se ridică la nivelul lui Marco. Anterior în adrul campionatului l-a învins pe Ernests Gulbis în 1/32. Vedem ce ne rezervă și această partidă.

tsitsipas vs andreozziUpdate: Rezultate

După cum anticipasem, în niciunul dintre meciuri nu au survenit rezultate neașteptate. Astfel, Stefanos a trecut cu o lejeritate caracteristică peste adversarul său cu scorul de 6-3, 6-4. Mai mult decât atât, acesta a transformat în realitate toate prognosticurile și a devenit campion al turneului.

De cealaltă parte, Marco a reușit să securizeze un loc în pătrimile de finală ale turneului, după ce l-a învins pe Martin cu scorul de 6-1, 6-3. A reușit să acceadă și în semifinale, după meciul aproape nebun cu ungurul Marton Fucsovics (1-6 7-5 7-5), dar a pierdut lupta pentru finală în fața lui Cristian Garin, ulterior campion al turneului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.