Faimoasa promoție „Bonus dublu” de la Fortuna este acum accesibilă și jucătorilor din online. În acest sens, am considerat necesară scrierea unui articol care să analizeze atât părțile avantajoase ale acestui tip de pariu, cât și pe cele care nu ne plac atât de mult. Găsește, în cele ce urmează, diverse argumente, sfaturi și instrucțiuni pentru a avea cât mai multe șanse de câștig.

Ce este Fortuna?Logo Fortuna

Probabil jucătorii mai puțin experimentați se întreabă ce reprezintă Fortuna pe piața pairurilor din România. Pe scurt, brandul este originar din Republica Cehă, fiind fondat în 1990 și s-a instalat pe piața romînească în 2016. Începând de atunci și, conform licenței valabile în acest moment, până în 2026, Frtuna va continua să derservească pariorii români cu servicii și produse de calitate, păstrându-și și consolidându-și reputația de una dintre cele mai bune agenții din această zonă a Europei.

Povestea din spatele articolului

Fortuna bonus dublu - fotuna bet

Totul a început când am văzut la ghișeul agenției de pariuri un bărbat în vârstă de 60 de ani care tocmai ridică un cec în valoare de 6000 RON. Când l-am întrebat cum a reușit să obțină un asemenea rezultat, mi-a răspuns cu o deosebită nonșalanță „Bonus dublu”.

Auzisem de această promoție la Fortuna, dar nu credeam in eficacitatea ei, dar am început să studiez mai mult acest subiect și așa am decis să vă împărtășesc și vouă din lucrurile pe care le-am aflat și concluziile pe care le-am tras.

Termenii și condiții pentru validarea bonusului

Ca orice altă promoție, „Bonus dublu” este reglementată de anumite reguli. Acestea se referă în principal la caracteristici pe care biletul trebuie să le aibă pentru ca acesta să fie eligibil pentru dublarea bonusului:

  • Chiar dacă pare inutil de menționat, biletul trebuie sa fie câștigător, ceea ce înseamnă că toate supozițiile trebuie să se adeverească.
  • Suma minimă de la care se acceptă pariul este de 2 lei.
  • Pariul trebuie sa fie unul compus din cel puțin 20 de evenimente, toate cu o cotă de minim 1,25. Puteți avea și pariuri ci cota mai mică, dar acestea nu vor fi numărate, iar atingerea numărului de 20 meciuri valide este primordială. Biletele în sistem nu pot participa la promoție.
  • Mai este o posibilitate prin care poți intra în posesia bonusului numit „pariul șansă”. Dacă ai cel puțin 11 meciuri cu o cota de minim 1,30, biletul este eligibil pentru acest tip de Bonus.
  • Câștigul maxim pentru un bilet ce beneficiază de Bonus dublu este de 600.000 RON. Cât și cum se câștigă cu „Bonus Dublu”? După cum arată și numele, această promoție îți promite dublarea câștigului unui bilet care îndeplinește condițiile de mai sus. Suma propriu-zisă este calculată conform formulei:

Suma câștigată= miza * cota finala – miza

Sfaturi pentru jucători

  • Primul sfat pe care vi-l putem da este să nu uitați de posibilitatea a doua de pariere și anume aceea prin care biletul devine eligibil la 11 pariuri cu cota peste 1,30. Astfel, chiar dacă greșiți una dintre supoziții, mai aveți șanse să obțineți un scor bun pentru a fi premiat.
  • În același timp, prin impunerea unui număr atât de mare de pariuri pe un singur bilet, organizatorii campaniei va supun unui risc imens. Ei încearcă să minimalizeze importanța acestor riscuri, evidențiind avantajele și bonusurile, dar un jucător bun știe să analizeze lucrurile la rece.
  • Nu ezitați să folosiți această opțiune în zilele în care aveți o paletă largă de meciuri la care vreți să jucați, așa cum se întâmplă de multe ori în weekend sau în timpul unor campionate internaționale, precum Champions League, World Cup sau SuperBowl.
  • Nu vă aventurați la cote foarte mari, unde riscul de a pierde este mai mare, dar nici nu va limitați la valoarea minimă de 1,25. Sfatul nostru este să jucați în jurul cotei de 1,30. Astfel îndepliniți toate condițiile jocului și nici nu riscați mai mult decât e necesar.
  • Totodată, nu faceți o obișnuință din participarea la această campanie. Cel mai sigur este să jucați o data sau de două ori pe lună și să alegeți cu grijă zilele, astfel încât oferta jocurilor să fie una cât mai variată.

Multiplicatorul de cote AKOMutiplicatorul de cote Fortuna

Unul dintre lucrurile car ediferențiază Fotuna de alte agenții de pariuri este Multiplicatorul de cote. Dacă atașezi un multiplicator din lista propusă de ei la pariul tău, ai șanse să îți fubleți zâștigul. Cotele de multiplicare sunt furniate de faimoasa companie AKO și singura condiție de participare este prezența a minim trei selecții. În acest caz nu există limite de cote, dar miza maximă pe care o acceptă platforma este de 100 de lei. De asemenea, nu poți retrage banii câștigați prin multiplicator la Early Cashout.

Printre altele, platforma  agenției Fortuna a fost recent îmbunătățită, fiind puse la dispoziția jucătorului și mai multe funcții și servicii. Într-un alt articol v-am povestit deja despre site-ul Fotuna, oferindu-vă un ghid perfect pentru începători si nu doar. Printre lucrurile care merită amintite și în acest articol este că fiecare nou jucător primește un bonus de până la 500 RON la prima depunere. Vă invităm să consultați și ghidul foarte complex de pe site-ul agenției, alte articole dedicate parcurilor și promoțiilor din România. Dacă mai există și alte nelămuriri sau curiozități, nu ezitați să ni le adresați în secțiunea de comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.