Bonus dublu Fortuna – de ce ne place asta si de ce nu

Rate this post

Ai grijă! “Bonus dublu” poate fi acum jucat on-line La Fortuna în stare excelentă. Am pregătit un articol special despre această minunată nouă opțiune, numită “multiplicator de cote”.

Luck este o casă de pariuri tradițională, fondată în 1990 în Republica Cehă, care și-a câștigat reputația de unul dintre cei mai importanți operatori de pariuri sportive din Europa Centrală.

Din fericire, puteți juca on-line, precum și pariurile stradale clasice, pe care mă întorc din când în când cu nostalgie.

Bonus dublu Fortuna – de ce ne place asta si de ce nu

Ideea de a scrie acest articol a fost inspirată de un băiat în vârstă de 60 de ani care tocmai se pensionase, aproape sub nasul meu, o sumă de aproape 6.000 ROL cu un bilet “bonus dublu”.

Am găsit interesant să scrie despre acest bonus , care nu este chiar nou, dar a dobândit noi valențe în ochii mei când mi-am dat seama cât de popular este (este evident că în jurul câștigătorului a fost făcută “roata” de kibots interesat ce si cum a jucat jucător fericit, sau, mai ales, dacă el a fost onorat cu o bere).

Reguli de dublu bonus de noroc

Iată regulile pe care un bilet norocos trebuie să le îndeplinească pentru a se califica pentru un “bonus dublu””:

 • Pariul minim pe bilet trebuie să fie de cel puțin 2 lei;
 • Pe bilet trebuie să existe cel puțin 20 de evenimente care să corespundă următoarelor cerințe::;
 • Partea din fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie de cel puțin 1,25;
 • Dacă unul sau mai multe evenimente de pe bilet sunt 1.00, veți beneficia doar de un “bonus dublu” în cazul în care există cel puțin 20 de evenimente la altitudine de 1,25 pe bilet;
 • Biletul trebuie să fie câștigător, desigur, e în mintea cocoșului. Prin urmare, toate evenimentele de pe bilet ar trebui să fie câștigătoare. Citiți, cu toate acestea, mai jos ceea ce trebuie să faceți pentru a obține bonusul ” posibilități de pariu”;
 • Noroc PLUS (evenimentele, cotele Pentru favorite vor fi majorate în cazul în care bettor adaugă între 3 și 20 de unități taxa minimă de 1.10) și noroc suplimentar (evenimente zilnice, cu cote crescute în comparație cu oferta curentă) poate fi, de asemenea, jucat pe bilet;

Plata maximă pe un bilet “bonus dublu” nu poate depăși 600.000 lei.

Acest tip de bonus nu este disponibil pentru biletele combinate (sistem).

Cât câștigi pe Bonusul dublu?

“Bonusul dublu” puteți câștiga de fapt dublu profitul potențial pe biletul, care este motivul pentru care se numește un bonus dublu.

Aceasta este calculată în conformitate cu formula: dimensiunea X (ori) dimensiunea finală – (minus) pariu . Această sumă crește potențialul câștig inițial al biletului, dublându-i practic valoarea.

Cât câștigi pe Bonusul dublu?

Sfaturi mici pentru cei care joacă ” Bonus Dublu”

 • Cotele minime ale unui joc Bonus dublu sunt de 1,25, așa că am văzut Regulile.
  Dar, așa cum am scris în articolul “pariuri norocoase”, dacă avem cel puțin 11 evenimente cu un pachet de cel puțin 1.30, putem beneficia de bonusul “posibilități de pariu”.

Prin urmare, concluzia pe care o putem deduce este că este bine să joci un “bonus dublu” cu un minim de 1.30 Pentru a câștiga “pariul” (Dacă pierzi un joc, încă mai ai 10% din câștiguri). bilet calculat fără cota din jocul Pierdut).

 • Trebuie să ai grijă, te rog, bonusul dublu este o mulțime de meciuri pe bilet, și riscul asumat este același (recunosc că nu-mi place cu adevărat, nu “overhang” pe profilul meu de risc);
 • Aceasta este o opțiune pentru zile în care avem o bază de date bogată de meciuri, cum ar fi week-end cu părți în campionatele europene puternice, sau zile în Liga Campionilor sau Europa League;
 • Vă îndemn să joace jocuri cât mai sigur posibil pe bilet, cât mai aproape posibil de 1.30 pe care am fost de acord să aibă pe biletul.
 • Noi nu recomandăm joc un “bonus dublu” foarte des, dar doar o dată sau de două ori pe lună pentru a satisface un hobby atunci când selectarea evenimentului este foarte generos.
 • Pentru alegerile de zi cu zi, oferim opțiuni individuale sau bilete de zi cu zi construite cu grijă și responsabilitate pentru imprimantele Legalbet.

Platforma de pariuri online lucky a fost recent actualizată și într-un articol următor Vă vom arăta noi opțiuni de pariuri și bonusuri pe site-ul de pariuri online.

Pentru a stimula curiozitatea, voi spune doar că cei care deschid noi conturi de avere beneficiază de o ofertă de rambursare de până la 300 de tine atunci când plasați primul pariu.

Cât câștigi pe Bonusul dublu?

Foarte interesant și atractiv în același timp este că, dacă pierdeți pariul pe primul loc, recuperarea pariului, această sumă este retrasă.

Nu uitați, dacă aveți îndoieli cu privire la pariuri sportive, vă rugăm să consultați ghidul nostru special special pentru tine sau de a pune întrebări, fără comentarii, în comentariile la articole.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here