Campionate din Europa in care se marcheaza des sub 2.5 goluri

Rate this post

Dacă ați studiat unele dintre rezultatele din ultimii ani ai ligilor europene de fotbal, probabil ați realizat că campionatele din Europa de Est au avut o tendință puțin mai mare de a încheia un meci cu câteva succese. Acest lucru poate fi atribuit unui număr de factori, inclusiv atmosfera din tribune, mândria sau lipsa de valoare, ca în prima ligă. În cele ce urmează, ultimele 3 sezoane sunt analizate în ceea ce privește Campionatele Europene cu mai puțin de 2,5 goluri marcate. Cu toate acestea, debutul acestui sezon se bazează pe procentul de meciuri cu un maxim de două succese.

Campionate din Europa in care se marcheaza des sub 2.5 goluri

1. Sezonul 2015-2016

Prima divizie din Azerbaidjan conduce cele mai multe campionate ale sezonului 2015-2016, măsurată prin numărul de meciuri cu un maxim de două succese. Un astfel de rezultat a fost obținut în 64% Din jocuri. Prima divizie a Azerbaidjanului este urmată de cea de-a doua divizie a Spaniei, Prima divizie a Israelului, a doua divizie a Ucrainei și prima divizie a Albaniei. În toate cele patru ligi, cota de meciuri cu un maxim de două goluri a marcat 62%. . Liga I din România este de asemenea în frunte, cu maximum două succese în 57% Din jocuri. Pentru 40 de campionate în Europa, numărul de meciuri pe care le-am avut cel mult două goluri a depășit numărul de meciuri pe care le-am avut cel puțin trei succese.

2. Sezonul 2016-2017

Aici, 55% din prima etapă a sezonului regulat sa încheiat cu un maxim de două meciuri. 17% din aceasta este liga, care este prima în acest sens. Aceasta este a doua ligă a Irlandei. Prima ligă a Albaniei urmează, în care 71% din toate meciurile au obținut maximum două succese. Ultimul loc de pe Podium este ocupat de Prima ligă a Israelului, aici acest lucru se întâmplă în 65% din cazuri. Imediat în prima ligă a Israelului, Muntenegru a fost prima ligă, urmată de Prima ligă a Azerbaidjanului, în care 64% Din jocuri au obținut maximum două succese. În nu mai puțin de 44 de campionate, numărul de meciuri cu maximum două meciuri a depășit-o cu cel puțin trei goluri marcate.

2. Sezonul 2016-2017

3. Sezonul 2017-2018

O ligă din Europa de Est sezonul trecut a fost liderul Ligii sub 2,5. Este prima ligă din Muntenegru, în care 66% Din jocuri au obținut nu mai mult de două succese. Este prima ligă din Kosovo, cu 65%, apoi a doua ligă din Croația și Prima Ligă din Grecia (62%), urmată din cauza Ligii a treia din Franța, a fost a doua ligă a Israelului și a doua ligă din Ucraina, 61% Din jocuri cu maximum două goluri. În total, în 36 de campionate, procentul celor două jocuri maxime a depășit minimul de 3 goluri. Aici a ajuns Prima ligă a României la 57%.

4. Sezonul 2018-2019

Deși au existat doar câteva runde în cele mai multe competiții din acest sezon, nu este exclus faptul că, în ligile în care este marcat puțin, tendința este menținută până la sfârșitul anului. În topul acestor Campionate Europene, care sunt adesea sub 2,5 goluri în sezonul actual, este prima ligă din Albania și Belarus. Nu mai puțin de 80% din jocuri se termină cu două goluri. De exemplu, în momentul publicării acestui articol în Albania, existau totuși patru etape și în Belarus nu mai puțin de 20. În cadrul celor două Campionate, Prima Ligă a Muntenegrului, în 77% din jocurile sub 2.5 goluri, echipa națională a Moldovei este de 74% în următoarea, primele 5 vor fi clasate de cea de-a treia ligă franceză, în 73% din meciuri, cu maximum două goluri finalizate. Liga I din România are o cotă de 52% după 8 etape. De asemenea, trebuie remarcat faptul că în Muntenegru, opt runde, în Moldova au trecut 20 de runde și în a treia ligă a Franței, șapte etape.

Dacă, pe baza acestor statistici, doriți să pariați că veți înscrie mai puțin de 2.5 goluri în unele dintre jocurile acestui campionat sau chiar în toate jocurile, vă recomandăm să înființați un cont la acest birou de pariuri. De ce? Pentru că are două avantaje în acest context. Primul este gama largă de jocuri de fotbal în care multe ligi sunt implicate în a doua și a doua ligă. Aceasta este casa în care unele dintre cele mai mari rate de pariuri sunt oferite pe piața pariurilor.

4. Sezonul 2018-2019

Sinteză

 

  • Sezonul 2015-2016: Campionate din Europa, unde ne-am întâlnit de multe ori sub 2.5 goluri: Premier League (Azerbaidjan), La Liga a 2-a (Spania), Ligat HaAl (Israel), 1. Diviziunea (Ucraina), Kategoria Superiore
  • Sezonul 2016-2017: Campionate din Europa, unde m-am întâlnit de multe ori sub 2.5 goluri: Prima Divizie (Irlanda); Kategoria Superiore (Albania); Ligat HaAl (Israel); 1.CFL (Muntenegru); Premier League (Azerbaidjan)
  • Sezonul 2017-2018: campionate în Europa, în cazul în care am realizat este de multe ori mai puțin de 2,5 goluri au fost: 1.CFL (Muntenegru); Superliga (Kosovo); 2.Division (Croatia); Super League (Grecia); National (France); Leumit League (Israel); 1.Diviziunea (Ucraina)
  • Season 2018-2019: Championships in Europe, the often achieves under 2,5 goals: Kategoria Superiore (Albania); Premier League (Belarus); 1.CFL (Muntenegru); Departamentul Național( Moldova); Național (Franța))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here