Case de pariuri online sau case de pariuri offline ? Aceasta-i intrebarea…

Rate this post

Hei, prieteni, suntem aici împreună la școala de vagoane!

Multe articole despre site-urile de pariuri sportive online și jocurile offline sunt scrise , “o mulțime de cerneală” pe această temă.

Știu că am citit foarte mult și sunt puțin obosit de ei, majoritatea sunt aproape exclusiv teorii, cu prea puțină practică.

“Și de ce încă mai vrei să ne plictisești?”Tu întrebi.

Promit că nu voi fi un articol neplăcut, va fi atractiv, util, ușor de aplicat în viața de zi cu zi.

Oamenii, i-am spus în articolele noastre despre cum vrem să fie cu voi, să vă susțină în paris de activitate, care vă spune despre “școala de Pariuri” despre ceea ce faci sau nu faci, pentru a transforma pariuri sportive în profitabilă pasiune.

În acest articol, m-am gândit să revitalizez teoria cu exemple specifice din experiența personală, cu avantajele și dezavantajele ambelor tipuri de pariuri.

Experiența interesantă pe care am avut-o cu 50 de case de pariuri care mi-au pus întrebări despre pariuri și strategia mea preferată de pariuri mi-a făcut să mă întorc la acel subiect “arzător” în aceeași zi.

Case de pariuri online sau case de pariuri offline ? Aceasta-i intrebarea...

1.Bets offline bets – de ce ar trebui să joc aici și de ce nu?

Ele sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de “agenți de stradă”, peiorativ sau nu. În astfel de locuri, am lansat majoritatea celor mai vechi jucători. Și au fost momente minunate, trebuie să recunosc asta …

Să vedem de ce vom juca pariurile offline.

Unii dintre noi au încă o fobie reală în ceea ce privește plățile online sau pur și simplu din diferite motive, nu avem un card bancar sau nu vrem să facem acest lucru.
În pariurile offline, putem juca în numerar sau putem depune bani în contul nostru de agenție, fără a fi nevoie de un card.

Plata poate fi efectuată în aceeași zi în care biletul este aprobat, ceea ce este foarte pozitiv.

Mulți jucători mi-au spus că vor “simți banii în mână”, ceea ce este motivul pentru care se joacă într-un mediu autonom.

Este o modalitate de a controla banii spunând că, dacă îi văd acolo, sunt disponibili în contul lor online pentru a fi tentați să joace și să se joace. Până când le pierd.

Aici le dau dreptate, am simțit și acest test.

Dar nimeni nu se va opri, recomand cu adevărat să trageți o parte din câștig de fiecare dată (cel puțin 30-40% din profit) pentru a nu cădea în capcana tentației de a juca din nou toți banii pe care îi câștigați.

Despre taxele offline, iar la predarea cardului și retragerea câștigului, vom vorbi puțin mai departe.

 1. Dacă îmi spui că preferi o agenție offline pentru a comunica cu alți jucători, aș prefera să te contrazic. Când mi-e dor de agențiile de stradă, încerc să intru și să ies repede. Înc

Da, am învățat din greșeli, jucând cartea mea frumoasă, meciurile pe care le-am auzit despre “asta e sigur!”, A spus el într-o mușcătură a celor care au mers acolo și am crezut că sunt jucători mari.

Este inutil să vă spun că majoritatea jocurilor care “au auzit de alții” nu au ieșit și le-am jucat ca prost, dăunând cărțile mele.

M-am înșelat de multe ori, mi-am înșelat barba, am urât aca pentru că eram slab și apoi mi-am recunoscut mintea.

Și, într-un fel, am început să “stau” cu aceste pariuri, recunosc că mi-a împiedicat, am fost influențat de ceea ce ascultam prin sală.

Acesta este, fără îndoială, unul dintre motivele pentru care m-am mutat la casele de pariuri online .

 1. c) pe lângă pariurile sportive, agențiile de stradă oferă jucătorilor și o gamă variată de tipuri de loterie care au crescut puțin în ultima vreme.

Nu spun că nu există astfel de alternative într-un mediu online, dar diversitatea este mult mai mare aici datorită unui motiv foarte clar pentru creșterea atractivității ofertei, păstrarea clienților și introducerea de noi persoane în agențiile stradale.

Deci, în plus față de pariurile la loterie, sunteți atrași de” livrarea “loteriei, două în Polonia sau” grecii” și, prin urmare, bananele trec prin degete.

O atenție deosebită aici, fără glume, disciplina trebuie să-și spună cuvântul.

Dacă coborâți această capcană, plasați o altă carte și una fără gestionarea banilor, suma înainte de joc și fără oprire atunci când o atingeți, calea spre prăbușirea financiară este deschisă.

Am scris deja despre asta, vital pentru pariurile sportive, vă invit să-l tratați cu cea mai mare seriozitate.

Am impresia că aceste lucruri, de prea multe ori, sunt degradate, au pierdut valoare.

Toată lumea vorbește despre gestionarea banilor, disciplina și responsabilitatea la nivel de teorie.

Este timpul să devenim mai practic, pragmatic și chiar să educăm chelnerii…

V-am spus, în special, aici, Cum pot aranja banii alocați pentru pariurile sportive?

 1. Dacă pariați pe agenți autonomi, plătiți 5% din impozitul pe fiecare bilet pe care îl jucați.

În plus, pentru fiecare bilet câștigător, veți plăti, de asemenea, un procent din câștigurile dvs., în funcție de valoarea lor, după cum urmează:

– până la 66.750 leja-1% din suma câștigată;

– între 66.751 lei și 445.000 leja-667,5 lei plus 16% pentru 66.750 leja;

-peste 445 000 lei-61 187, 5 lei plus 25% pentru 445 000 lei.

Impozitul se oprește chiar de la sursă, astfel încât acesta se plătește atunci când jucați biletul sau creșteți câștigul dacă biletul este acordat ca câștigător.

Desigur, atunci când doriți să jucați niște bilete” mai puternice”, se recomandă să vă asigurați că eventualul câștig pe fiecare bilet nu depășește 66 750 lei, astfel încât să nu ieșiți din rețeaua fiscală cu 1%.

Dacă aveți povești despre experiența dvs. cu casele de pariuri offline, așteptăm cu nerăbdare opiniile dvs.

2. Casele de pariuri online-de ce să joci aici

Știind cum să pariezi online înseamnă mai mult decât conștientizarea cine este Leo Messi și deține un card bancar.

Misiunea site-ului nostru este să vă oferim opțiuni, opțiuni pentru a afla mai multe despre pariurile sportive, pentru a vă împărtăși experiența.

Noi nu ne numim pe toți, participăm cu dvs. la “școala de pariuri”, învățăm de la dvs. și credem că împărtășirea experienței, interactivitatea este una dintre cele mai bune modalități de a învăța.

De asemenea, se referă la o educație mai bună .

Iată câteva lucruri de spus despre ceea ce ne oferă ratele online.

Așteptăm cu nerăbdare ideile tale, există unele lucruri interesante pe care nu am putut veni aici.

 1. Într-un mediu online, puteți paria în orice moment al zilei și al nopții pe desktop, laptop, telefon, tabletă sau cine știe ce gadget a apărut și cine nu știe

Este minunat, pentru că dacă vedeți un meci într-un început tentant care începe în câteva minute, puteți să-l jucați în liniște fără a renunța la momentul morții pe care nu aveți timp să ajungeți la “agenție”.

2. Casele de pariuri online-de ce să joci aici

 1. De asemenea, am spus că oferta evenimentului și, în același timp, opțiunile pentru fiecare eveniment sunt mult mai diverse decât offline. Datorită acestui fapt, prin diversificarea livrărilor, ei au sedus casele de pariuri Betano, Superbet-urile Unibet, sunt casele de pariuri din partea de sus a personalului de top.

De asemenea, vă încurajez să spuneți că, în mod obiectiv sau nu, despre pariurile de titlu pentru opinii .

Experiența dvs., fie că este pozitivă sau nu pe care o aveți în ceea ce privește operatorii de pariuri, îi ajută pe alții să aleagă cartea de pariuri potrivită pentru profilul dvs. parizian.

 1. c) puteți retrage câștigurile în orice moment (dacă aveți bani în cont, desigur, și dacă nu aveți un bonus în acest proces).

Este bine de știut că unele case de pariuri pot să se pensioneze, nu o ascundem.

Prin urmare, se recomandă examinarea termenilor de plată și a plăților înainte de orice rate online.

Este la fel de exact cum ar trebui să așteptați, de obicei, două până la trei zile lucrătoare pentru a vă vedea banii în cont.

 1. Bonusuri și promoții.

Da, unii dintre noi încă se confruntă cu bonusurile noastre de cazino online.

Oferim acest card pentru bonusuri complete ale casei de pariuri.

Recunosc că a trecut ani de zile când am fost încântat de astfel de oferte.

Amintiți-vă cât de mult îmi place când primim, periodic, 10 sau 20 de lei pe contul dvs.

Astăzi vă sfătuiesc să studieze cu atenție condițiile de muncă ale acestor bonusuri, care la prima vedere arata foarte atractiv.

Dacă sunteți pregătit să rulați un bonus de 10-20 de ori, care cunoaște cotele minime care nu sunt doar minime, vă invităm să vă gândiți de două ori înainte de ao căuta.

Bonusul poate fi dificil, dar și o modalitate de a pierde bani și de a consuma nervii.

Știm că alegem casele de pariuri în primul rând din cauza diversității ofertelor și a costului cursului.

Dacă suntem de acord cu acest lucru, faptul că uneori spunem “pasul” bonusului, pariind pe termenii pe care îi stabilim, nu pe alții, poate fi o decizie înțeleaptă.

 1. Pariuri liveîn majoritatea agențiilor de internet sunt foarte atractive pentru unii jucători.

Recunosc că le folosesc doar pentru a mă ” acoperi “în cazul unui eveniment înainte de jocul pe care l-am jucat și nu” merge ” în direcția în care vreau.

Apoi jucați live “counter” pentru a reduce pierderea sau-de ce nu? – pentru a profita de acest eveniment de pariuri.

Ofertele variază, casele de pariuri sunt case cu o ofertă mai bogată, altele cu o ofertă mai mare.

Aici am prezentat oferta noastră de pariuri live pentru a vă ajuta să alegeți ceea ce credeți că aveți nevoie.

Sincer, oferta live a devenit, de asemenea, disponibilă pe site-urile de pariuri offline, dar nu este ca diversitatea și disponibilitatea cu bogăția și fiabilitatea ofertelor online ale Agenției.

Dar feriți-vă de această metodă de pariere: dacă nu aveți experiență în domeniu și strategii bune de pariere, ar trebui să puteți să o ocoliți.

Tentația de a lua un cvartet în joc și unul și altul este foarte mare, iar “banca” poate fi consumată fără să-și dea seama.

Apoi vine frustrarea, mândria, “Jocul de recuperare” și de acolo un bulgăre de zăpadă care poate aduce o avalanșă de probleme care vă vor duce la faliment financiar, fizic și mental.

Știu că am folosit cuvinte dure în acest articol: Doom, faliment, dar eu spun corect.

Știu prea multe cazuri de oameni care și-au distrus viața din cauza lipsei de anxietate și înțelegere pentru a încerca într-un fel să facă machiajul o realitate.

Mindfulness, vă rog, deci este cuvântul de ordine atunci când vorbim despre pariurile live .

 1. F) existența serviciului de asistență pentru clienți este o altă forță a ratelor online.

Ajutorul poate fi oferit într-o varietate de moduri: chat, e-mail, telefon.

Există o mulțime de discuții între jucători despre aceste relații cu cumpărătorii de case de pariuri, poate fi, de asemenea, un criteriu pentru alegerea agenției cu care doriți să lucrați.

Există multe întrebări legate de limitarea pariurilor pentru unii jucători, anularea bonusurilor, renunțarea la pariuri și chiar suspendarea contului.

Să fim cinstiți, există o mulțime de bani în mijlocul casei de pariuri, iar unii nu doresc să joace un joc corect, fie că sunt pariuri sau pariuri.

Știm cât de greu este uneori să rezolvăm un proces cu casele de pariuri și de aceea vă oferim o secțiune specială a site-ului nostru pentru a vă ajuta.

Sincer, spuneți-ne întrebările pe care le aveți cu casele de pariuri și încercăm să vă ajutăm să le rezolvați.

Vă îndemn să fiți corect în relațiile cu agențiile de pariuri, de la deschiderea unui cont, trimiterea documentelor solicitate într-un mod care vă permite să pariați și apoi să revendicați orice nedreptate.

Pentru a vă putea sprijini, este necesar să respectați corect regulile jocului.

 1. Ratele online nu au o taxă de 5% pe care trebuie să o plătim în rate offline.

În plus, impozitul pe venit are o caracteristică care costă practic spre deosebire de pariurile offline: acest lucru este valabil pentru fiecare pensionare, nu pentru fiecare bilet câștigător.

Pe site-urile de pariuri, nu plătim impozite pentru fiecare bilet pe care îl jucăm, doar impozitul pe venit.

Cel puțin pentru moment, deoarece starea de urgență deja cunoscută și prost cunoscută, 114 a introdus noi taxe pentru operatorii de pariuri sportive care ar putea fi taxați ca noi impozite pe câștigători.

Să vedem ce urmează, vă vom ține la curent cu toate știrile și impozitele.

Nivelurile de impozitare sunt egale cu cele enumerate mai sus în ratele offline.

În mediul online, în cazul câștigurilor de peste 66 750 lei, putem, desigur, să deducem sumele mai mici ale acestei valori pentru a fi incluse în sumele fiscale de 1%.

Cel puțin putem câștiga atât de mult încât nu lucrăm cu impozite …

În plus, în ceea ce privește impozitele, altceva important, relevanța: de la 23. martie 2018. de asemenea, au fost introduse casele de pariuri online pentru impozitarea surselor de profit.

A fost o decizie minunată, serios.

De atunci, impozitul pe suma pe care o retragem întrerupe imediat casa de pariuri.

Dar cei care au retras fondurile de la 1. ianuarie 2018. până la 23. martie 2018. ei trebuie să facă o declarație unică .

Termenul de depunere a cererii-15. martie 2019.. și iată cum să completați acest lucru.

Și nu va fi rambursarea impozitelor din an.

Sau cel puțin sper că nu va mai exista stres birocratic!

Ceea ce mă aduce acum la pariurile offline

 1. “Revenind la elementele de bază”, nostalgia recreează momentele de început boem în pariurile sportive, pe măsură ce am împins liderii din meciuri și îi cere călăreților să lupte cu un creion suplimentar.
  Recunosc că încă mai am o astfel de nostalgie, dar, din păcate, nu este același lucru ca înainte. Înainte de a vorbi despre pariurile sportive ale agențiilor de stradă, este plin de “Paciano” și recunosc, din nou, nu-mi mai place atmosfera.
 2. Pariurile Superbet și Fortuna oferă “Bonus Dublu”și” Bet Bet”.
  Am scris sfaturi articol dedicat pe Cum de a construi astfel de bilete, acestea sunt încă de dorit și jucat de jucători.Știu că șansele de a câștiga sunt destul de scăzute cu aceste tipuri de pariuri și nu sunt un adept al jocului obișnuit pentru astfel de opțiuni, dar am pus o sumă mică în bugetul de pariuri pe “pariuri extravagante”.O dată sau de două ori pe lună, la sfârșit de săptămână, când oferta este generoasă, eu “joc” cu astfel de bilete.

Ceea ce mă aduce acum la pariurile offline

3. Consecințe

Răspunsul la întrebarea lui Hamlet în titlu este clar din punctul meu de vedere.

Încă decidem să jucăm pe site-urile de pariuri online și offline, am adus suficiente argumente pentru acest răspuns.

Dar cred cu tărie că tendința actuală în pariurile sportive este pariurile online clare. Și este chiar printre cele mai vechi. Aceasta este o tendință naturală, tehnologia a câștigat totul, desigur, precum și zona de pariuri sportive.

Urmăriți-vă ratele ca o mică afacere online în care lucrați de acasă. Și unde resursa principală nu este bani, ci timp.

Economisiți timp când mergeți la o agenție de stradă, utilizați acest timp și utilizați-l pentru a vă face propria analiză a evenimentelor sportive folosind cunoștințele sportive pe care le aveți.

Nu stați cu capul în jos și în ușă pentru a oferi agenții autonome, consultați agențiile online, confortabil, confortabil și ergonomic, pe laptop sau telefon.

Bucurați-vă de bogăția de oferte online și statistici pe care le aveți pentru fiecare meci și vă ajută să analizați profund meciurile.

Suntem aproape de dvs., vă ajutăm să alegeți pariurile potrivite și suntem cu dvs. în această călătorie interesantă, cu un centru de pariuri magnific, cu sfaturi, idei, îndrumări de pariere care vă vor duce pașii spre alegeri profitabile.

Abil monetiza această pasiune pentru sport. Aici aveți un site special, cald și prietenos, gata să răspundă la toate întrebările și întrebările.

Vă așteptăm!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here