Nu de puține ori, în rândul pariorilor apare întrebarea: Să pariem în agențiile stradale sau să deschidem un cont de utilizator pe una dintre platforme și să plasăm pariurile online direct de acolo?pariurile online

Fiecare dintre cele două variante dispune de avantaje și dezavantaje. În acest articol o să abordăm acest subiect, utilizând toate informațiile ce ar putea fi încadrate la avantaj sau dezavantaj astfel încât, data viitoare când vrem să pariem să alegem cel mai favorabil mod pentru noi!

Bazându-ne pe mai multe opinii de la pariorii experimentați, o să încercăm să răspundem la această întrebare des întâlnită: Să pariez online sau în una dintre agențiile stradale?

Pariu Online – pro și contra

O să începem abordarea subiectului cu modul de pariere cel mai folosit în România și anume Parierea Online.

Principalul avantaj al pariului online – mult mai practic!

Dacă ai un job cu un program destul de încărcat, este puțin dificil să te mai deplasezi la una dintre casele de pariuri. Așadar, prin parierea online scapi de acest impediment și esti liber să pariezi de oriunde, oricât și la orice oră din zi sau din noapte!

Trebuie să menționez că în ultima perioada, pariurile Online s-au dezvoltat foarte rapid, tot mai mulți jucători alegând această variantă și considerând-o mai rapidă și mult mai practică.

Pariurile online au devenit din ce în ce mai populare de-a lungul anilor, majoritatea pariorilor alegând să abandoneze pariurile offline vechi și să meargă pe web. Acest lucru poate fi considerat drept o alegere înțeleaptă, deoarece progresul site-urilor de pariuri este din ce în ce mai avansat, de la simplitatea platformelor până la ofertele de pariere disponibile strict online.

Pe lângă faptul, că poți plasa un bilet mult mai rapid, poți de asemenea să studiezi ofertele de pariere mult mai comod. Te poți interesa cu privire la oferte și promoții, iar pronosticurile puse la dispoziție te vor ajuta de fiecare dată.

Mai jos o să listăm principalele avantaje ale parierii online:

 • cote mai bune
 • bonusuri
 • mai multe opțiuni de pariere
 • pariuri 24/7
 • comoditate și rapiditate

Pe site-uri se poate paria la orice ora din zi și din noapte direct de pe desktop, telefon sau tabletă. Așadar, dacă observi un meci la o cotă avantajoasă ce tocmai e pe cale să înceapă, îl poți juca imediat, fără a fi necesar să pierzi timp până ajungi la casa de pariuri.online-betting

Oferta de evenimente și de opțiuni este mult mai variată în online.

Un alt avantaj este că poți retrage câștigurile oricând dorești, dar unele case de pariuri pot aplica comisioane de retrageri.

Pariurile live întâlnite în majoritatea agențiile online sunt foarte avantajoase și atractive pentru pariori. Ofertele pariurilor live sunt variate!

Un alt avantaj este și existența Serviciului de Suport Clienți ce poate fi găsită fie prin live chat, email sau telefon.  De fiecare dată când întâmpini o problemă, nu ezita să ceri ajutor

La casele de pariuri online nu se percepe taxa de 5%  care ne este oprită din câștiguri atunci când alegem să pariem în agențiile stradale. La casele de pariuri online nu este perceput nici impozitul pe câștig, însă se percepe un impozit pe retrageri.

Pariurilor sportive se joacă din ce în ce mai mult în online.

Desigur, fiecare parior încearcă să aleagă cea mai bună ofertă de pariuri.

Casa de pariuri trebuie aleasă având în vedere recenziile, bonusurile, metodele de plată, dar și securitatea.

Fiecare casă de pariuri poate avea atât avantaje cât și dezavantaje. Așadar, atunci când alegi o casă de pariuri, trebuie să fii atent la următoarele:

 • Casa de pariuri trebuie să fie licențiată!
 • Nivelul de încredere
 • Bonusul de Bun Venit
 • Metodele de plată oferite
 • Promoții și bonusuri
 • Aplicația mobilă

Este de menționat și faptul că platformele online oferă COTE MAI MARI!

Casele de pariuri online oferă cote mai mari decât agențiile de pariuri. Acest lucru se datorează faptului că online aveți o varietate mai mare de opțiuni – de exemplu, puteți alege dintre peste 100 de case de pariuri online, puteți compara cotele și plasați pariul pe cote mai mari în doar câteva minute. Offline nu ai atât de multe opțiuni.

Pariu în agențiile stradale

Într-adevăr, în aceste agenții stradale și-au început activitatea tot mai mulți dintre pariorii profesioniști, dar așa cum totul evoluează, este cazul și parierii.

Această metodă de pariere este folosită în principal de jucătorii care nu dețin un card bancar sau pur și simplu nu le place să facă tranzacții online. La casele de pariuri online, parierea se poate face cu bani cash.

Ridicarea câștigurilor se face pe loc, acestea fiind unul dintre principalele avantaje.pariuri online

Este pusă la dispoziție o gamă largă de tipuri de loterii. Pe lângă biletul la pariuri, atunci când intri într-o agenție stradală ești tentant să pui și un bilet la PlaySix sau la Grecia Kino.

Atunci când alegi să pariezi în agenții trebuie să știi că un impozit de 5% va fi oprit din câștig.

Pentru fiecare bilet câștigător o să îți fie oprit suplimentar un anumit procent, în funcție de suma câștigată, de exemplu, la biletele a căror suma câștigată este de până la 66.750 lei, îți vor opri 1% din sumă. La câștigurile mai mari, până la 16% sau chiar 25%.

Impozitul se oprește direct din bilet.pariuri in agentii

Se poate întâmpla, de asemenea, să intervină greșelile operatorilor, din diferite cauze, cum ar fi oboseală sau neatenție. Astfel de situații nu se pot întâmplă la pariurile live.

Majoritatea agențiilor de pariuri vă limitează dacă doriți să adăugați mai multe cote mari pe un bilet sau să plasați o miză mare. Acest lucru se poate întâmpla și în pariurile online, dar șansele sunt mai mici și aveți posibilitatea să intrați pe o altă casă de pariuri online în orice moment.

Concluzii

Acestea fiind spuse, este observabil faptul că pariurile online câștigă detașat această competiție, din ceea ce observăm zilnic la preferințele pariorilor.

 • Offline plătești 5% din miza biletului, nu și în online
 • Offline plătești impozit la fiecare bilet câștigat, online plătești doar impozit la fiecare retragere din cont
 • Este mult mai rapid și comod să plasezi un bilet online
 • Folosind platforma online ai posibilitatea de a paria la orice oră din zi sau din noapte
 • Folosind platforma online obții mai multe bonusuri, cum ar fi cel de la prima depunere
 • Casele de pariuri online oferă cote mai maripariu onlinebet

Probabil unul dintre principalele motive pentru care pariorii preferă casele de pariuri online este faptul că pot plasa pariurile online oricând. Nu contează dacă e noapte sau zi, nu contează dacă sunt sărbători, poți paria oricând. Nu putem spune același lucru despre pariurile offline, deoarece agențiile de pariuri au un anumit program.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.