Atunci când eram tineri și jucam Couter Strike 1.6 în rețea de calculatoare cu prietenii, nu ne-am imaginat nici pentru o secundă ca aceasta ocupație s-ar putea transforma în job pentru unii, job care să le aducă sume considerabile de bani. Cei care s-au plictisit se jocul propriu-zis, dar vor să fructifice experiența pe care au acumulat-o optează pentru plasarea pariurilor în categoria CS Go.

Site pariuri cs go

Pentru ca piața nu este foarte bine conturată și ofertele sunt în unele cazuri înșelătoare sau prea riscante, noi vă propunem câteva platforme pe care poți paria pe CS și care sunt cele mai avantajoase de pe piață.

Unibet – lider la pariuri CS GO

Dacă există o agenție care e perfectă pentru pariurile CS Go, atunci aceea este Unibet. Aici sunt disponibile o mulțime de oferte de pariuri din diverse campionate, incluzând ESEA Premier EU, ICE Challenge London, LOOT.BET Hotshot Serie și United Masters League. Aici puteți beneficia și de posibilitatea de a vă alege tipul de pariu, opțiunile fiind Handicap rundă sau Total runde.

Betano – exemplu de eficiențăBetano-CS

Deși sporturile online nu au fost niciodată printre prioritățile Betano, îl ultimul timp această platformă a înregistrat o creștere remarcabilă a vânzărilor, motiv pentru care și-a permis să investească și în domenii de nișă. CS Go s-a numărat printre ele, fiind adăugate mai multe opțiuni de pariere pentru jocurile profesioniste. Cu toate acestea, gama nu este foarte variată iar acest lucru determină o concurență acerbă între pariuri pe meciurile disponibile. În general, Betano administrează eficient meciurile și pariurile, cotele fiind destul de avantajoase în acest sens.

Efbet – simplitate și avantaje

Fiind o extensie a cunoscutei platforme Bet365, Efbet are aproximativ aceeași gamă de produse și servicii. Aceasta din urmă se axează, însă, mai mult pe tot ce înseamnă sporturi electronice. Astfel, aici nu doar că găsești cele mai importante jocuri de CS Go pe care să pariezi, dar și multe posibilități de construire a biletului tău. Criterii precum handicapul de hartă, scor sau număr de runde, toate pot fi găsite pe Efbet. Un singur dezavantaj le cate această platformă îl are este că meciurile sunt afișate uneori mult prea târziu, pariorul neavând destul timp să analizeze şi să calculeze. Acest lucru a determinat câteva divergențe între administrația site-ului și clienți. Admiral Asociată Unibet, Admiral este o agenție destul de serioasă care oferă o gamă largă de pariuri și în domeniul sporturilor electronice. Avantajul pe care aceasta îl are este faptul că are un site bine construit și ușor de înțeles. Acesta funcționează rapid și fără întârzieri sau erori.

888-esports pariere

888 – oportunități din străinătate

Deși este originară din Gibraltar, ceea ce nu este un lucru foarte obișnuit pentru agențiile de pariuri, 888 face o treabă destul de bună le piață. A început cu ori o atunci când a fost autorizată pe teritoriul SUA în 2013, fiind prima agenție non-americană acceptată pe teritoriul țării. În industrie, această platformă este respectată și considerată una de înaltă calitate, fiind deseori comparată cu Unibet sau Admiral. De altfel, toate trei funcționează pe bază aceluiași tip de software și au opțiuni asemănătoare pentru sporturile electronice. Chiar dacă aveți cont pe site-urile menționate mai sus, noi vă sfătuim să vă faceți unul și pe 888, pentru a putea profita la maxim de toate bonusurile și ofertele pentru CS Go.

Netbet – cel mai vechi de pe piață

Pe vremea în care nimeni nu vedea în domeniul sporturilor extreme nici o posibilitate de recuperare a investițiilor și de înmulțire a banilor, Netbet a fost prima agenție care a ales să depășească limitele și să introducă secțiuni aparte pentru jucători. Așadar, Netbet a fost una dintre cele mai bune agenții de gambling în România.

De atunci și până acum lucrurile s-au schimbat semnificativ pe toată piața și, în timp ce multe alte agenții au înțeles că există potențial în acest domeniu relativ de nișă al pariurilor pentru sporturile electronice, Netbet a neglijat în ultimul timp CS Go și toate jocurile de acest tip. Astfel, singura opțiune de pariere este 1×2, Harta totală sau Handicapul pe rundă. Acestea nu sunt însă de ajuns pentru a ajunge la nivelul celorlalte agenții.

Betfairbetsport cs go

Există câteva avantaje ale platformei Betfair care ar trebui cel puțin să te facă să vrei să-ți faci un cont aici. În primul rând, aici găseşti oferte generoase de pariuri nu numai pentru sporturile mai puțin cunoscute, ci și pentru cele electronice. În al doilea rând, este foarte simplu de utilizat și cotele sunt în general destul de avantajoase.

Pe de altă parte, Betfair nu revoluţionează această lume a jocurilor. Singurele pariuri disponibile sunt cele clasice pentru acest tip de joc, pariuri pe care le are și Netbet, de altfel.

Fortuna pariuri

Casa de pariuri care nu mai are nevoie de nici o prezentare, Fortuna oferă utilizatorilor posibilitatea de a paria pentru sporturi electronice atât online, cât și offline. Aceasta se află încă în etapa de dezvoltare a acestui concept, motiv pentru care mai așteptăm următoarele schimbări pentru a ne putea pronunța.

Pariuri cs go?

În general, am observat că atitudinea pariurilor și agențiilor față de sporturile electronice s-a schimbat destul de mult în ultimii ani, majoritatea fiind deja obișnuiți cu astfel de pariuri. Unele case nu au introdus încă această secțiune, dar sigur o vor face în viitor.pariuri-csgo-fortuna

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.