Rate this post
Când unii dintre noi sunt încă tineri și joacă contra Strike 1.6, Nu ne-am imagina că pro va fi starurile internaționale ale real și de a câștiga o mulțime de bani de la PC Jocuri. Cu cât mai mult nu cred că într-o zi vom lăsa unele dintre meciurile de fotbal atât și vom paria pe meci CS: G0. Dar pariuri pe eSports, și mai ales în contra grevă, acesta poate fi avantajos în anumite condiții.

Pariuri pe CS: pariurile nu se numără printre cele mai bogate, așa că trebuie să ne asigurăm că selectăm pariuri pe piața pe care o considerăm valoroasă. Am analizat bookmaker cel mai popular în România, să vedem ce au de oferit pentru iubitorii de Couter Strike.

Site-uri de pariuri pentru CS:GO - unde iti recomandam sa pariezi

Unibet

Bet Unibet (faceți clic aici pentru revizuire ) include toate mijloacele de concurență a contracarării. Dacă există un meci profesionist, atunci vom găsi cel puțin unele dintre variantele de pariuri pe bookmaker. Practic, vorbim despre jocul opțiune și harta, în funcție de structura Partidului (BO1, BO2, BO3 sau BO5). De handicap pe o rundă în jurul valorii de total, putem paria nimic pe Unibet. Uneori, casa de pariuri este răsfățat și cu promovarea pentru eSports, așa că ar trebui să fie întotdeauna atent.

Betano

Sporturile electronice nu este o prioritate pentru Betano , dar cu creșterea premiile oferite în competiția profesională și interesul crescut în această nișă, casa de pariuri a fost împlinită și a adăugat mai multe opțiuni pentru acest segment . Din păcate, Betano aproape întotdeauna se concentrează pe o competiție mare. Găsim un meci de CS: Du-te decât în orice concursuri, dar opțiunile sunt, de obicei, limitate la hârtia câștigătoare. Betano, cu toate acestea, face destul de bine atunci când vrem să pariem pe tot ceea ce ne gândim la în eSports.

Efbet

Deoarece se bazează pe platforma utilizată de Bet365, Efbet oferă clienților săi o gamă de pariuri identice. Astfel, sporturile electronice se bucură, de asemenea, descărcările de pe acest site. De la handicapul hartă la scorul corect sau sub / peste până la numărul de runde, putem găsi totul în CS: Du-te. Singurul disconfort? Efbet pune o ofertă eSports foarte târziu pe site-ul, așa că a trebuit să se certe cu pacientul.

Efbet

amirale.

Construit pe aceeași platformă cu Unibet, amiralul oferă o gamă de pariuri contra grevă, așa că nu ar trebui să ezitați să pariați acasă pariul Dacă doriți să investiți în eSports. Site-ul funcționează un pic mai ușor, și opțiunile prezentate într-un mod care poate fi citit, așa cum este cazul cu Unibet.

888

Cele mai multe dintre cele mai multe , cum ar fi poker software 888 ( click aici pentru revizuire), dar pariuri bazate în Gibraltar, De asemenea, excelează în pariuri sportive. De fapt, a fost prima casă de pariuri non-americane care este autorizată pe teritoriul Statelor Unite în 2013. Acesta este respectat în comunitatea vagonului și, la fel ca Unibet și Amiral, se bazează pe un software care și-a dovedit deja valoarea. și excelență. Opțiuni pe eSports și automat pe CS: Du-te nu este diferit de celelalte două, așa că nu doare să aibă un cont la 888 dacă vrem să pariem pe Sporturi Electronice.

Netbet

El este unul dintre primele pariuri din România care are opțiunea eSports. În urmă cu aproximativ trei ani, CS: Du-te și agenții de pariuri nu “deranjează” deloc, dar Netbet ( click aici pentru revizuire) a decis să facă un pas spre această piață și pentru a oferi unele variante de timid la început. Dar există o mare problemă în acel moment – ei nu ar putea combina evenimentul în Sporturi Electronice nimic. Nu în între ele, de asemenea, cu alte sporturi. Între timp, Netbet a făcut progrese din acest punct de vedere, dar încă nu a văzut potențialul acestei piețe și a lăsat o parte din “nonsensul” eSports. Counter Strike au doar opțiunea de pariuri (1X2, harta totală și o hartă a handicapului), și Netbet a depășit în mod clar de către agenții de pariuri.

Netbet

Betfair

Este renumit cu ușurința pe care le oferă clienților alegerea de sport, care sunt mai puțin cunoscute. El are o mare varietate de jocuri și atunci când vine vorba de CS: Du-te, dar în legătură cu opțiunea de pariuri, el ar fi mai degrabă undeva în nivelul Netbet. Fără prea multe complicații, doar harta totală și harta defect, în plus față de clasic 1X2. Cotele sunt în general mai mari, astfel încât cel puțin de aceea am meritat să aibă un cont Betfair ( click aici pentru revizuire ) pentru a paria pe eSports.

Fortuna

Aceasta este casa de pariuri cele mai faimoase cu artiștii stradali și stradă, și oferă platforme online care oferă clienților meci eSports de pariuri. Chiar dacă s-ar decide să intre pe această piață, pașii sunt încă mici. În Fortuna, avem doar un câștigător, în cazul eSports nimic, inclusiv contra grevă joc.

Sporturile electronice nu mai sunt privite sceptic de pariul house, și bettor și-au îndreptat atenția spre această piață, chiar dacă vor doar să experimenteze. Există câteva case de pariuri care nu au introdus încă eSports în ofertele lor, dar nu poate fi cu mult înainte de a face acest lucru. Pentru a ajuta, am făcut o listă, pe care o puteți accesa dând click pe link-ul de mai jos, unde puteți găsi casa de pariuri online din România, unde puteți paria pe eSports, precum și pe cei care au întârziat intrarea pe piață. Clasamentul oferit este scopul în măsura posibilului, dar acestea includ experiențele pe care le-am avut pe acest site.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.