Ce este Paysafecard si cum il putem folosi la pariuri?

5 (100%) 1 vote

Dacă ați făcut vreodată un depozit la casa de pariuri online, este imposibil să nu auziți despre Paysafecard, o metodă de plată care a devenit destul de populară în ultima vreme, metoda este puțin diferită de celelalte.

Paysafecard este o metodă de plată preplătită pe internet similară cu o cartelă telefonică. În plus, pot fi făcute plăți sigure și rapide. Puteți găsi Paysfecard la diferite puncte de vânzare, cum ar fi PayPoints, Poșta Română , Penny Market etc., pentru a vedea locurile din apropierea dvs. unde a fost achiziționat Paysafecard, trebuie doar să accesați site-ul oficial.

Aproape toate casele de pariuri licențiate din România acceptă Paysafecard ca metodă de plată, iar costul acestora poate fi de 25, 50, 100 sau 300 lei. Pentru a putea utiliza pariurile, nu doar aceste carduri, aveți nevoie de un cont mypaysafecard. Evident, contul dvs. se deschide gratuit pentru a vă conecta nu mai mult de două minute.

Ce este Paysafecard si cum il putem folosi la pariuri?

Cum pot să-mi hrănesc contul mypaysafecard?

După ce ați cumpărat Paysafecard din magazin, veți observa că codul de 16 cifre este trimis pe fiecare astfel de card . Mypaysafecard, sub “introduceți codul PIN” situat în partea de sus a paginii de pornire a contului, astfel încât suma din fila să fie transferată în contul dvs.

Cu acest cont, veți putea contribui la orice carte de pariuri pe care o doriți . Prin urmare, această metodă nu depinde de cardul sau contul bancar.Acest lucru este diferit de portofelele virtuale Skrill și Neteller, unde aveți nevoie de detaliile cardului pentru a crea un cont. Dacă doriți să depuneți mai mult de 300 de lire sterline utilizând metoda Paysafecard, puteți efectua plata direct fără a introduce fiecare cod așa cum se întâmplă.

Paysafecard este un mod foarte simplu de plată

Am spus mai sus că nu aveți nevoie de un card bancar pentru a plăti cu Paysafecard. Acest lucru va atrage cu siguranță pe cei care doresc să joace online, dar nu au curajul de a crea un card de credit, iar motivele sunt diferite. Paysafecard Sales este o ofertă excelentă în România, astfel încât să o puteți găsi în apropiere și să vă recomandați site-ul oficial paysafecard. Acolo veți găsi toate locurile în care sunt vândute astfel de hărți, ceea ce vă împiedică să le descoperiți în zona dvs.

Paysafecard este un mod foarte simplu de plată

Avantajele și dezavantajele Paysafecard

Un avantaj este, de asemenea, o căutare foarte simplă pentru punctele de Vânzare Paysafecard. Un alt avantaj este că taxele sunt foarte scăzute . În plus, prezentarea Paysafecard nu este furnizată cu date personale sau date despre cardurile bancare, deci nu există niciun motiv să vă faceți griji că datele vor fi furate sau dezvăluite unor terțe părți. În plus, acest lucru nu se întâmplă în nici un agent de pariuri, indiferent de metoda pe care o utilizați, dar există unii oameni care încă mai gândesc așa.

Principalul dezavantaj, dacă se poate numi așa, este că la domiciliu se pot face numai depozite, nu retrageri prin Paysafecard. Excepțiile sunt casele de pariuri, unde puteți ieși cu ușurință din Paysafecard dacă ați salvat aceeași metodă.

Nu puteți să vă retrageți în nici un alt mod decât prin aceasta, astfel încât suma de bani merge în contul dvs. De acolo, le puteți stoca într-o altă rată, astfel încât să puteți retrage un transfer bancar fără probleme . Aproape toate casele de pariuri afișează Paysafecard ca metodă de plată.

În cele din urmă, trebuie spus că suma de bani pe cardul Paysafecard este valabilă timp de 30 de zile, dar bănuim că nu va afecta planul într-o mare măsură. Când suma este transferată în contul dvs., mypaysafecard dispare.

Avantajele și dezavantajele Paysafecard

concluzii

  • Cardul Paysafecard se află la punctele de vânzare ale țării
  • Încărcarea cardului variază de la 25 la 300 lei
  • Pentru a depune la casa de pariuri cu această metodă, veți avea nevoie de un cont mypaysafecard
  • Nu aveți nevoie de un card bancar sau de completarea informațiilor dvs. personale pentru a plăti în Paysafecard
  • Plățile Paysafecard nu pot fi făcute cu ajutorul unui anumit agent de pariuri
  • Nu puteți retrage bani din contul dvs.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here