Chiar și jucătorii începători au auzit de Paysafecard – metoda de plată online care te scuteşte de multe griji și proceduri în plus, motiv pentru care a devenit destul de populară în ultimii ani. O mulțime de agenții o folosesc, aplicând principiul de transfer în moduri cât mai eficiente.cartela Oaysafecard

Ce este Paysafecard?

Cu un software sigur și rapid, Paysafecard este o metodă de plată asemănătoare cu o cartelă telefonică pe care încarci creditul. În România această metodă a devenit din ce în ce mai populară, motiv pentru care există foarte multe puncte de vânzare a cartelelor preplătite, printre care și Poșta Română, Qiwi, PayPoints sau Penny. Site-ul oficial Paysafecard vă ajută cu detalii despre adresele exacte de unde puteți face rost de cartele.

Majoritatea caselor de pariuri din România au, printre alte metode de plată și Paysafecard, cu condiția ca serviciile acesteia se achită cu 25,50,100 sau 300 RON, în dependență de tipul de cartelă ales. Pentru ca acestea să fie valabile, asigurați-vă că aveți și un cont pe site-ul oficial al serviciului, înregistrarea fiind una foarte rapidă și simplă.

Transferul banilor de pe cartelă în contsuplinirea contului paysafecad

Fiecare cartelă dispune de un cod de 16 cifre care reprezintă și codul PIN al biletului dvs. Acesta trebuie să fie introdus în căsuța special destinată de pe pagina contului dvs. de Paysafecard. Aveți toate codurile și sumele într-un singur loc și puteți alege ulterior încotro să destinați sumele de bani, către ce agenții și ce plăți să efectuați online. Nu trebuie să introduceți datele bancare ale cardului sau contului dvs, lucru care reprezintă unul dintre avantajele Paysafecard față de alte portofele virtuale precum Skrill sau Neteller.

Avantajele Paysafecard

Această platformă este una foarte bine construită, astfel încât te ghidează pas cu pas începând de la momentul găsirii punctului de vânzare până la ultima etapă a transferului de bani. Acesta este, poate, unul dintre cele mai mari avantaje ale acestei metode, întrucât utilizatorii din ziua de azi nu au nici timpul și nici răbdarea să caute anumite informații esențiale foarte mult timp. Site-ul oficial al companiei le conține însă pe toate.cautare paysafecard centre

Un alt avantaj este faptul că această platformă nu stochează foarte multe date personale ale utilizatorului. Fără date biografice sau chiar bancare introduse, pariorii nu au de ce să-și facă griji în legătură cu scurgerile de informații și administrarea defectuoasă a pachetelor de date. Deși în ziua de azi softurile majorității agențiilor sunt destul de sigure, fiind prevenită oricare dezvăluire a datelor, mulți oameni încă au anumite rezerve față de aceste proceduri.

Dezavantajele Paysafecard

Din păcate, platforma te lasă să faci doar depozite de la domiciliu, iar procesul de retragere a banilor este flexibil de la o agenție la alta. Doar unele agenții realizează retrageri prin intermediul Paysafecard. Dacă agenția dvs. preferată nu se numără printre ele, nu vă faceți griji, puteți opta pentru un transfer bancar. Acesta va dura un pic mai mult, dar este la fel de sigur și simplu de efectuat pentru utilizator.

Un alt mic dezavantaj este faptul că poți stoca o anumită sumă de bani pe cardul Paysafecard doar 30 de zile. Cu toate acestea, nu credem că acest lucru va afecta atât de mult evoluția dvs. pe platformele de pariuri.

Retragerea banilor

Chiar dacă este un proces un pic mai complicat, se poate realiza retragerea banilor de pe contul de Paysafecard prin diverse metode:

  • Una ar fi să îi virezi spre o altă casă de pariuri pentru a-i putea folosi în continuare, adică să îi investești în alte pariuri sau să îi retragi.
  • Folosești un Mastercard Paysafecard, care funcționează ca un card Skrill. Cu ajutorul lui poți retrage banii la orice bancomat. Din păcate, nu se poate comanda un astfel de card în România, motiv pentru care v-a trebui să folosiți unul din străinătate și să suportați cheltuielile de conversie.
  • Folosești portofelul Skrill ca un intermediar de transfer, dar și aici se percep taxe suplimentare: taxa Paysafecard – Skrill, care este de 7% și taxa Skrill – transfer bancar, împreună fiind aproximativ 10% din suma retrasă.

paysafecard app

Ce alte taxe percepe Paysafecard?

În general, serviciul oferit de această companie este unul gratuit, referindu-ne aici la utilizarea contului și achiziționarea cardului. Însă pentru operațiuni speciale sunt prevăzute anumite taxe. Spre exemplu, dacă vrei să restitui valoarea unui bilet deja introdus în cont, o poți face cu ușurință, dar o taxă de 30 RON va fi reținută. Există și o taxă de administrare a contului de 10 lei lunar, dar aceasta se aplică doar conturilor care nu au efectuat nici o tranzacție timp de 12 luni.

Concluzii

  • În țară sunt foarte multe puncte de vânzare a cartelelor Paysafecard
  • Puteți încărca contul cu sume distincte care variază de la 25 la 300 lei
  • Primul pas pentru utilizarea acestei platforme este înregistrarea pe site-ul lor oficial și configurarea completă a unui cont.
  • Nu trebuie să aveți un card sau să introduceți datele de pe acesta pentru a folosi serviciile de transfer.
  • Nu puteți să retrageți banii din conturile de pariuri prin Paysafecard.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.