Probabil vă întrebați ce înseamnă tipul de pariu Draw No Bet. Multor jucători începători, dar nu numai, le este greu să creadă în vestita ofertă a caselor de pariuri offline și online de a-ți întoarce banii puși pe miză, dacă faci un pariu de tipul DNB și meciul se termină la scor egal. Acesta reprezintă un tip de pariu cu doar două variante – victoria gazdei și victoria oaspeților – în timp ce egalitatea se echivalează cu rambursarea imediată în contul tău a sumei mizate. În cazul în care vă gândiți dacă este sau nu sigur un astfel de pariu, trebuie să țineți cont că, spre deosebire de un pariu cu trei variante și cu 33%  posibilitate de câștig pe variantă, pariul DNB determină o probabilitate de 50% pe opțiune.

Evoluția pariurilor Draw no Bet

Toate sporturile acceptă pariuri DNB?

În cazul în care vă întrebați dacă aceste pariuri pot fi folosite în cazul altor sporturi în afara de fotbal, cum ar fi baschetul, hocheiul, fotbalul american, atunci aflați acum că da. Singura condiție pentru ca un sport să fie eligibil este ca acesta să aibă ca finalitate un scor, rezultat înregistrat. Deși cel mai întâlnit rămâne fotbalul, aceste pariuri sunt folosite și de americani, care pariază cel mai mult pe baschet, fotbal american, etc și care mizează în mare parte pe handicapul asiatic.

Cum găsesc pariurile Draw No Bet la diverse agenții?

Primul lucru de care trebuie să ții cont este că fiecare agenție are propria sintagmă cu care denumește acest tip de pariu. Pentru a vedea cum apar acestea pe câteva dintre cele mai populare platforme de pariuri din România, urmărește tabelul următor:

AgențiaDenumirea pentru DNB
Unibet1 2 (Mizele pot fi returnate dacă se termină egal)
Sportingbet1 2 (Pariu Special)
BetanoNici un pariu pe egal
NetbetMiză rambursată pentru egal
BetfairPariu fără egal
WinmastersEgal, nici un pariu
Max bet, CircusNo bet
BetfairBet neegalat

 

Cum funcționează pariurile DNB pe bilete compuse?

După cum menționam și anterior, în cazul unui bilet simplu, cu un singur meci, dacă acesta se termină la egalitate, suma mizată se întoarce integral la parior. Lucrurile se complică un pic atunci în cazul biletelor cu meciuri multiple. Meciul cu tipul de pariu Draw no Bet activat va primi automat cota 1,00. De asemenea, prezența acestei opțiuni poate modifica cota generală a biletului, micșorând-o. Astfel, jucătorul trebuie să aleagă între o cotă mai mică, dar mai sigură și una mai mare, dar care nu îți oferă garanția rambursării.

DNB acceptă toate sporturile

Calcularea cotelor la pariurile DNB

Întrucât uneori, mai ales în cazul meciurilor cu o notorietate mică, opțiunea de a paria Draw No Bet apare cu puțin timp înainte de începerea propriu zisă a partidei, presupunem că ți-ar fi de folos să știi anticipat cum se vor calcula cotele și dacă riscul de a paria este justificat. Formula este simplă:

calcularea cotei la pariuri DNB

unde VG= victorie gazde, CX= Cota la egal, CG1X2= Cota gazdelor pentru 1×2. De menționat este că la parierea pe victoria oaspeților rezultatul parantezei se înmulțește cu cota oaspeților pentru 1X2. Unele case de pariuri își reervă dreptul de a modifica mai mult sau mai puțin semnificativ coefidientul rezultat din această formulă, de multe ori chiar în favoarea pariorului.

Rezolvarea pariurilor Draw no Bet

Concluzii

Există câteva idei pe care trebuie să le extragem din acest articol. Prima este faptul că DNB se poate juca la orice sport la care poate rezulta un egal la finalul partidei. Acest lucru i-ar aduce pariorului suma mizată înapoi. Cu toate acestea, nu toate agențiile au în oferta lor acest tip de pariu. Dacă nu îl găsiți în grila lor, cauza poate fi și faptul că a primit un alt nume. Deși funcționează la fel la toate agențiile, pariurile DNB nu au același nume peste tot. Căutați și pariați cu atenție!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.