Seria noastră de concursuri pe Facebook continuă, de data aceasta în colaborare cu casa de pariuri Winmasters. De data aceasta punem la bătaie premii de 200, 40 și 20 de lei. Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți rezultatele următoarelor cinci meciuri într-un timp cât mai scurt, pentru a intra în posesia premiului mare.

Concurs-pe-Facebook1

 

Premii

Regulile sunt cât se poate se simple. Prezici minim trei scoruri corect și ai un premiu garantat. În definitiv, miza crește după cum urmează:

  • 3 meciuri prezise corect – 20 lei
  • 4 meciuri prezise corect – 40 lei
  • 5 meciuri prezise corect – 200 lei

Premiile vor fi automat virate câștigătorilor în conturile corespondente de pe platforma Winmasters. Dacă nu sunteți încă un client al acestei agenții, acum e timpul să vă înregistrați pe site, să vă verificați contul și să faceți primele depuneri de bani. Dacă nu știți cum să faceți acest lucru, vă venim noi în ajutor cu un articol complet despre primii pași pe această platformă. Vă reamintim că puteți câștiga un bonus de până la 300 de lei în calitate de nou client la efectuarea primului depozit.   Logo-winmasters-

Premiile expuse mai sus nu sunt împărțite între câștigătorii de aceeași categorie. Fiecare dintre ei va primi cuantumul specificat în funcție de numărul de reușite.

Termeni și condiții de participare

Trebuie să menționăm în primul rând că acest concurs este destinat exclusiv persoanelor din România. Pașii pentru a intra în concurs sunt simpli:

  1. Asigurați-vă că aveți un cont activ și real de Facebook
  2. Dați share de pe contul dvs. la postarea referitoare la concurs
  3. În aceeași postare comentați cu scorurile pe care le presupuneți și echipele corespunzătoare.

Termenul limită pentru intrarea în concurs, adică introducerea comentariilor cu scorurile presupuse de dvs. este începerea primului meci din serie, în cazul dat marți, 18 aprilie, 21:45. Aveți dreptul la un singur set de supoziții, iar în cazul în care introduceți mai multe, se va lua în considerare doar primul.concurs-ghiceste-scorul

Utilizarea bonusului

După maxim 48 de ore de la încheierea concursului, banii se vor afla deja în conturile câștigătorilor. Și după această etapă, însă, se impun câteva limite la folosirea premiului. Atât în cazul premiului de 20, cât și în cazul celui de 40 de lei, acestea pot fi utilizate în jocuri separate, în mai multe tranșe. Cerința este ca pariurile să aibă cota minimă de 2,00, iar câștigurile să nu depășească 100 și respectiv 200 RON. Premiul de 200 de lei poate fi folosit doar într-un singur pariu cu o cotă minimă de 2,00 și un câștig maxim de 800 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.