Începem o nouă rundă a acestui concurs minunat, combinat cu casa de pariuri Winmasters și suntem provocați să prezicem rezultatele 5 ale jocurilor propuse la 200, 40 sau 20 RON!

Regulile concursului nostru pe Facebook sunt simple: participantul care a prezis cu exactitate rezultatul a cel puțin 3 din 5 meciuri propuse a câștigat premiul după cum urmează:

  • Corect prevăzute 3 rezultate-în valoare de 20 RON
  • 4 rezultate proiectate corect-în valoare de 40 RON
  • 5 rezultate așteptate, corect-în valoare de 200 RON

Concurs pe Facebook: premii garantate de 200, 40 sau 20 RON!

Premiile vor fi adăugate la contul câștigătorilor activi deschise la casa de pariuri online Winmasters. Dacă nu aveți deja un cont, înregistrați-vă acum făcând clic aici, faceți cel puțin un depozit minim, utilizați bonusul de înscriere 300 RON, participați la concurs și câștigați! Concursul este destinat doar jucătorilor din România.

Condiții de participare la concurs pe Facebook:

  • Din moment ce pagina noastră de Facebook, ro
  • Apoi împărțiți-văpost în acest concurs
  • În același post de pe pagina noastră de Facebook, comentați, spuneți-ne ce credeți despre rezultate în timpul obișnuit al celor cinci pagini pe care le oferim.

Predicțiile vor fi salvate ca un comentariu pe postie pe Facebook, la fel ca în exemplul următor: 1X12X (sunt acceptate doar predicții simple: 1, x sau 2, predicțiile se referă la timpul obișnuit).

Condiții de participare la concurs pe Facebook:

Toate comentariile sunt acceptate înainte de începerea primului meci propus (marți, 18 aprilie, 21:45).

Premiile nu sunt împărțite! Toți participanții care au prezis corect 3, 4 sau 5 meciuri vor primi un premiu în conformitate cu lista de premii de mai sus.

Este permisă doar o singură prognoză. Dacă participantul publică mai multe comentarii, se ia în considerare doar prima prognoză.

Termeni de pariere

Premiile vor fi creditate în termen de 48 de ore de la ultimul meci 5 oferit în concursul curent și vor avea următoarele condiții comerciale:

  • 3 rezultatele așteptate corect-FreeBet 20 RON-trebuie să fie pus într-o întreprindere separată, rata minimă de 2,00, câștig maxim 100 RON
  • 4 Rezultatele prognozate corect-în valoare de 40 RON-trebuie să fie livrate la o întreprindere separată, rata minimă de 2,00, câștigul maxim de 200 RON
  • 5 rezultate prognozate corect-în valoare de 200 RON-trebuie să fie pariat pe un singur pariu, rata minimă de 2,00, câștigul maxim de 800 RON

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.