În lumea pariurilor, există mai multe tipuri de jucători: cei care pun 1,01 acțiuni într-un bilet pentru a avea opțiunea de 15 bilete și cota astronomică totală.

Dar toată lumea are în comun, și anume dorința de a găsi previziunile sunt cât mai sigure posibil de la fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, etc. . Evident, acest lucru nu este ușor deloc, indiferent cât de mică cotă de ea. Dar există oportunități identice în diferite sporturi care au șanse de succes sunt diferite. De exemplu, fotbalul are cote mai mici de 2.3 tenis, handbal sau volei.

Cum alcatuim cea mai sigura cota de 2.00

A se vedea aici cele mai bune sporturi pentru a paria pe și pe care ar trebui să evităm >> > > > > > >

În sport, unde găsim cele mai sigure pariuri?

Peste 10 ani de experiență în pariuri, am ajuns la concluzia că fotbalul este un sport care este cel mai nefavorabil din diferite motive. Pe de altă parte , cel mai sigur sport pare să fie volei, poate mingea mâinii. Aici vorbim despre un sport în cazul în care avem posibilitatea de a viziona o mulțime de meciuri în fiecare zi. Sport în pariuri, de asemenea, rugby, dar site-urile de pariuri nu au meciuri în fiecare zi, deoarece sportul nu este atât de popular la nivel global.

De ce volei? Pentru că observ că o petrecere preferată destul de des . Aici ne referim la bărbații și femeile din volei, dar avem tendința să credem că femeia este puțin șocată . Un joc de volei jucat de sistemul “best of 5 sets” , fiecare set câștigând primul până la 25. Chiar dacă echipa preferată începe mai greu în primul set sau chiar pierde, este greu de crezut că nu este din nou.

În sport, unde găsim cele mai sigure pariuri?

Cu alte cuvinte, o echipă mai bună decât adversarul tău hardcore își va pierde concentrarea pe tot parcursul meciului. În plus, concentrarea joacă un rol important în volei, toți cei 5 jucători trebuie să joace cu capacitate maximă. Terenul este mic, destul de rapid, nu au timp să se relaxeze. Deci echipa favorită pierde, oamenii de afară trebuie să atingă nivelul unui joc foarte bun nu într-unul, ci în trei seturi, care este încă o dată greu de crezut. Când spunem “favorit” ne referim la o formație cu o secțiune de 1,25 sau mai mică , echipa joacă în cele din urmă în fața publicului lor . Există, de asemenea, situația nefericită în cazul în care o echipă favorită antrenor decide pe ultima sută de metri pentru a intra de rezervă. Acest lucru se întâmplă rar, și atunci când sa întâmplat o parte a echipei preferate în creștere destul de mult, astfel încât poate evita acest joc.

Ce să evit?

Deci, echipa de volei a femeilor să joace pe cont propriu și să vină după un meci de succes altele au o mare șansă de a câștiga acest joc. Pentru a face totul mai sigur, vom exclude meciurile din Cupa Europeană și, evident, din cupa națională . În Cupa Europeană, echipa considerată a începe de mici dimensiuni este determinată, capabilă să surprindă, mai ales atunci când vorbește despre o fază avansată a competiției.

Dimpotrivă, în Cupa Națională, echipele preferate pot juca relaxat, astfel încât să apară complicații. De fapt, suficient pentru un singur jucător să nu fie “în mână”, deoarece un joc de echipă este greșit. În general, cu toate acestea, jucătorul a fost rapid schimbat de antrenor.

Avem un alt pariu sigur în volei cu o șansă mai mare?

Astfel, pentru a obține cote în jurul valorii de 2,00, avem nevoie doar pentru a găsi cele 4 Echipe în propriul lor teren cu o victorie 1,2 sau 3 echipe la 1.25 . Dacă doriți să obțineți 2.00 stoc doar din cele două opțiuni, puteți alege posibilitatea de la un maxim de 1.2 Pentru femei pentru a câștiga cel puțin două seturi de diferență (3-1 sau 3-0). Toate cazinourile online oferă pariuri pe volei, dar cele mai bune oferte din Fortuna . Există o mulțime de dobânzi de pariuri, inclusiv puncte totale (peste / sub / între). Dacă doriți să găsiți pariul sigur, altele decât cele menționate mai sus.

Avem un alt pariu sigur în volei cu o șansă mai mare?

concluzie

  • Pariuri sportive cel mai sigur este volei printesa, în conformitate cu opinia noastră
  • Propria lui echipă la cote de 1,25 sau mai mici nu va fi învins în acel meci
  • Evitați Cupa Campionilor Europeni și Cupa Națională
  • Echipa de acasă feminin cu Cote un maxim de 1,2 câștiga cel puțin două seturi de diferențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.