Încă de la începutul existenței pariurilor, în această lume s-au diferențiat două tipuri total distincte de oameni: pe de o parte sunt cei care preferă să joace pe bilete simple, meciuri sigure, cu cote mici și să-și adune încet câștigurile, iar de cealaltă parte sunt pariorii aventuroși ce pun bilete cu mai multe evenimente și cote imense în așteptarea de a câștiga lozul cel mare.

Ceea ce au în comun toți jucătorii, însă, este dorința de a fi echilibrați în pariuri. Echilibrul este legat în primul rând de valoarea cotei. Astfel, toată lumea este interesată să găsească rețeta de alcătuire a cotei perfecte în fiecare sport, nu doar fotbal și baschet, spre exemplu. Aflați câteva sfaturi prețioase în cele ce urmează.

Care sport are cele mai bune cote?pariuri volei

Deși probabil o să trezim multă mirare în jur spunând asta, experiența noastră de peste 10 ani în analiza sistemului de pariuri ne-a făcut să ajungem la concluzia că nu fotbalul este cel mai potrivit sport pentru pariuri. Mai mult decât atât, acesta este de multe ori chiar dezavantajos, atunci când ne referim la cotele care se propun. Este până la urmă cel mai popular sport de pe glob și cel mai jucat la pariuri, lucru de care multe agenții profită, având certitudinea că oamenii nu vor renunța să joace sub nici o formă.

De cealaltă parte, sportul care ni se pare nouă mult mai sigur este voleiul. Să ne aducem aminte un pic regulile: fiecare echipă este alcătuită din șase jucători pe teren, se joacă în seturi de până la 25 fiecare, cu regula diferenței de două puncte, până când una dintre echipe are trei seturi câștigătoare. Terenul nu este unul foarte mare, în schimb cere o mobilitate mare din partea jucătorilor și o capacitate de reacție sporită.

Cu acest sistem de joc, lucrurile se pot modifica de la un set la altul. Astfel, dacă echipa favorită nu a început în forță și a pierdut primul set, mai are cel puțin încă trei în care poate întoarce scorul. Atunci când se joacă pe teren propriu, avantajul galeriei și a spațiului cunoscut poate fi decisivă, de asemenea. De cealaltă parte, o echipă care nu este foarte bine pregătită, chiar dacă a reușit să câștige un set, există șanse foarte mari că își va pierde concentrarea în cele care urmează. La fotbal însă, un gol înscris este, de cele mai multe ori, ireversibil. Astfel, la volei, o echipă favorită reușește să câștige în majoritatea cazurilor. Nu există atât de multe meciuri surprinzătoare ca scor, doar antrenante și captivante ca joc.

De ce trebuie să fugă un parior?

Meciurile nesigure sunt, de multe ori, cele din campionate mari, cum ar fi Cupa Europeană și Cupa Națională, mai ales în etapele avansate ale competițiilor. Pe cât posibil, evitați meciuri larg disputate, deoarece acestea au cote fluctuante și soarta lor este imprecisă. De asemenea, nu vă bazați nici pe meciuri în care unul din jucătorii cheie este absent din varii motive. O astfel de lipsă poate întoarce radical scorul și nu vreți să vă confruntați cu situații atât de neprevăzute. Luați în calcul și starea în care se află jucătorii cei mai buni ai echipelor. Dacă aceștia trec printr-o etapă bună a jocului lor, atunci profitați de siguranța ce o oferă ei meciurilor disputate. Dacă nu, găsiți alte meciuri mai sigure.cota perfecta

Cum și unde pariem pentru cota perfectă de 2.00

Deși toate agențiile pun la dispoziția clienților pariuri zilnice din volei, noi considerăm cele mai avantajoase a fi cele de la Fortuna. Pe lângă bonusurile și promoțiile deja bine cunoscute, această platformă are și multe variațiune de pariuri, incluzând handicapurile, cash-aut, etc.

În ceea ce ține de cota perfectă de 2,00, aceasta poate fi obținută prin mai multe metode. Cea mai întâlnită și sigură este cea prin care găsim combinația perfectă de patru echipe în două meciuri, fiecare echipă având, pe teren propriu cota nu mai mare de 1,25. Dacă doriți să pariați doar pe un meci, atunci căutați echipe care au maxim 1,2 cota de victorie în calitate de gazde.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.