Atunci când vine vorba de campionate importante și meciuri disputate la nivel internațional, casele de pariuri din România au oferte și posibilități de pariere multiple, dar în egală măsură de dificile. Acestea le creează probleme până și jucătorilor cu o vastă experiență în domeniu. Din acest motiv, deși reprezintă o sursă atrăgătoare de profit, ele sunt de multe ori evitate de pariori în favoarea meciurilor mai puține disputate.

Cum aleg scorul corect?scor-corect-multiplu-Betano

Dar te-ai gândit vreodată că, poate, nu trebuie să alegi? Atunci când meciurile sunt prea imprevizibile și nu știi care este soluția cea mai sigură, poți recurge la un pairu de tipul Scor Corect Multiplu. Acum cinci ani nu era o opțiune foarte viabilă, întrucât nici nu se găsea la foarte multe case de pariuri. Astăzi, însă, Pariul cu scor multiplu este mult mai răspândit și oferă o mai mare siguranță atunci când este folosit în mod calculat. Atât cotele, cât și șansele de câștig sunt mai mari decât la un pariu obișnuit, făcând toată experiența pariului una de neuitat.

Ce înseamnă Scor Corect Multiplu?

Pentru cei care nu s-au întâlnit încă cu un astfel de concept, pariul de tip Scor Corect Multiplu este, redus la elementar, pariul în care ai voie să dai trei-patru posibilități pentru scorul final de la o singură partidă, să ai dreptate doar cu una dintre ele, bineînțeles, și să ridici un premiu complet. Practic, îți mărești șansele de câștig de minim trei-patru ori.

Unele agenții au câte 10-11 variante disponibile pentru astfel de pariuri, toate fiind la discreția dvs. Dacă oscilați în a miza pe câștigul gazdelor la un scor de 1-0; 2-0 sau 3-0 sau cu 2-1; 3-1 sau 4-1, acum nu mai trebuie să faceți dificila misiune de a alege. Plasați două bilete și bucurați-vă de cotele frumoase.

Avantajele acestui tip de pariu

Principalul avantaj al acestui tip de pariu se referă în primul rând la calcularea cotelor. Acestea nu se înmulțesc ca în cazul unui pariu multiplu obișnuit, dar, cu toate acestea, sunt destul de avantajoase. Mai ales că nu riști să pierzi totul dacă ai greșit o presupunere, așa cum se întâmplă la pariurile multiple.

Astfel, valoarea cotelor de la cele mai mici la cele mai mari începe de la posibilitatea victoriei gazdelor cu un scor de 1-0, 2-0 sau 3-0. Corespunzătoare acestei presupuneri, în cazul în care echipa este cotată la general cu 1,4, este o cotă de 2,95. Mai mult decât atât, dacă mizăm pe un scor de 2-1; 3-1 sau 4-1, cota crește semnificativ la 3,9. Astfel, cu cote într-o continuă ascendență, este greu să nu nimerești combinația perfectă în cadrul acestui pariu.alte-cote-4

Cum găsesc combinația perfectă?

Probabil aceasta este întrebarea care a apărut tuturor în cap după citirea paragrafului anterior. Răspunsul sigur este că NU prin ghicire. Orice pariu, indiferent de felul lui, se plasează calculat, iar Scor Corect Multiplu nu face o excepție în acest sens. Aveți nevoie de o strategie în spate pentru a vă asigura un câștig pe termen lung.

Primul pas în construirea unei strategii este analizarea atentă a statisticilor. Este foarte important să vedeți rezultatele din ultimele confruntări directe ale echipelor adversare, atât ca gazde, cât și ca oaspeți. Și meciurile recente cu alte echipe sunt importante, atâta timp cât nivelul echipelor este comparabil. Nu este reprezentativă, spre exemplu, evoluția Valenciei împotriva lui Real Madrid, dacă meciul curent este cu Valladolid. O astfel de analiză exhaustivă va aduce la lumină și posibile scoruri pentru meciul care vă interesează. NU uitați să luați în calcul și circumstanțele zilei – precipitații, accidentări, cartonașe.

Elaborarea strategieipariurile-pe-scor-corect

Recomandarea noastră este să alegi meciurile și pariurile în care echipa favorită are cota de 1.2-1.25, ca gazdă și 1.1-1.15, în calitate de oaspete. După analizarea statisticii, plasați nu unul, ci două pariuri, mizând pe scoruri diferite – o dată 1-0; 2-0 sau 3-0 și a doua oară – 2-1; 3-1 sau 4-1.

În primul caz, cota va fi în jur de 3.00, cea ce înseamnă că un pariu cu miza de 100 de lei câștigător la acest scor aduce un venit de 300. În cel de-al doilea caz, pentru un câștig asemănător, e de ajuns să mizăm în jur de 70 de lei. Astfel, observăm că putem să facem cu ușurință un profit de aproximativ 200 de lei pentru că sunt șanse foarte mari ca rezultatul să fie unul dintre cele șase variante propuse.

Case de Pariuri cu Scor Corect Multiplu

Câțiva ani în urmă ar fi fost destul de complicat să răspundem la această întrebare, dar astăzi pariul Scor Corect Multiplu se găsește la majoritatea agențiilor mari din țară. La Betano, spre exemplu, puteți localiza oferta în secțiunea „Speciale” corespunzătoare unui meci și beneficiați de 12 variante de pariere. Asemănător, Netbet și Winmasters propun același pariu, în același timp de secțiune, dar cu 8 variante de pariere. În final, Sportingbet a inclus această opțiune în subcategoria „Scor corect”, pe care o găsiți anexată fiecărui meci pe site și propune pariorilor până la 11 variante din care pot alege pentru pariere.

Rezumat

  • La pariul Scor Corect Multiplu puteți plasa trei-patru scoruri pe bilet
  • Atât Betano, cât și Netbet, Winmasters și Sportingbet dispun de acest tip de pariu, în condiții destul de avantajoase.
  • Recomandarea noastră numărul unu este să consultați rezultatele ultimelor confruntări directe între echipele adversare și abia apoi să plasați pariurile.
  • Puteți conta pe combinația de scor 1-0; 2-0; 3-0; 2-1; 3-1 sau 4-1 în favoarea unei echipe cu cota de câștig de aproximativ 1,2. Aceasta funcționează în majoritatea cazurilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.