Probabil majoritatea color care citesc acest titlu gândesc că el nu este nimic altceva decât o altă formă de atragere a click-urilor și că, in realitate, nu există nici o formă prin care parierea poate genera câștiguri garantate.

Să ne înțelegem, noi nu susținem și nici nu promovăm tipul acela de pagină de Facebook a unui tânăr ce a pus câteva pariuri la viața lui și acum vă promite „Bani siguri din pariuri. Aflați aici rezultatele celor mai importante meciuri”. Nu. În acest articol vorbim despre o strategie ce vă ajută să securizați câteva câștiguri, cunoscută în industria de pariuri din România ca “jocurile sigure”.

Cum beneficiez de câștiguri sigure?cea-mai-buna-metoda-sa-castigi-la-pariuri-sportive

Pentru a putea avea câștiguri sigure trebuie sa jucăm la meciuri sigure. Iar pentru a descoperi aceste meciuri se cere o analiză scurtă a cotelor de pe cel puțin două site-uri de pariuri. Ulterior, mizele se ajustează după valoarea fiecărei cote la fiecare agenție astfel încât să rezulte un câștig maxim.

Sa luăm drept exemplu meciul Monaco – Bastia. La Unibet gazdele au cota de 1,44. Pentru a ne convinge de eficacitatea acestui pariu, verificăm cotele si de la Netbet. Întrucât gazdele au pentru egal și pierdere cote de 5,5 si respectiv 11, ne convingem că pariul pus pe câștigul echipei Monaco este unul sigur.

Un prognostic cu posibilitate mare de îndeplinire cere si o miză pe măsură. Astfel, în acest caz am putea câștiga până la 2000 RON. Acestă sumă s-ar distribui dupa cum urmează – 1450 lei câștigați la Unibet pentru victoria gazdelor, aproximativ 400 de lei în cazul unei remize și până la 200 de lei în cazul în care echipa favorită pierde.analiza cotelor

Poate aceste ultime câștiguri nu sunt printre cele mai mari, dar dupa câteva astfel veți putea să apreciați altfel placerea de a paria fără griji. Lăsați cotele să lucreze pentru dvs.

Cât de frecvente sunt astfel de meciuri?

Adevărul este că acest tip de pariuri sunt din ce in ce mai rare, fenomen determinat de mai mult cauze. În primul rând, s-au schimbat legile ce reglementează activitatea agențiilor de pariuri din România, autorizația de funcționare fiind acum obligatorie. Acest lucru a dus la micșorarea radicală a numărului agențiilor si, implicit, oferta pe care o au clienții la dispoziție pentru comparația cotelor.

O altă cauză a rarității „jocurilor sigure” este faptul că procesul de analiză și comparare a cotelor de la mai multe agenții este unul destul de anevoios și care necesită timp și energie din partea clientului. Or, astăzi oamenii nu mai au nici răbdarea și nici disponibilitatea de a pierde nici cea mai mică parte din timpul lor.

Și ca și cum toate acestea nu ar fi de ajuns, mai apare o limitare și aceasta din partea caselor de pariuri. Unele s-ar putea să nu te lase sa te bucuri de siguranța pariurilor și dorința de a paria sume de zeci de mii de lei, impunând, în acest sens, sume maxime pentru miză. Altele aleg să modifice cotele atunci când se joacă cu sume mai mari, tocmai pentru a evita retragerea unei sume substanțiale din circuit. Cu aceste aspecte expuse, rămâne la latitudinea dvs dacă vă aventurați sa căutați jocurile sigure. Cert este că numai pariorii extrem de calculați și răbdători ar urma această cale.

Football Betting

Care alte variațiuni de pariuri sunt sigure?

Indiferent dacă vorbim despre fotbal, baschet, hochei, tenis sau badminton, pariuri aproape la fel de sigure pot fi obținute si prin diverse variațiuni. Un exemplu în acest sens este handicapul, european sau asiatic. Prin excelență, acestea sunt menite sa echilibreze balanța meciului  între echipe cu valoare distinctă, ceea ce implică securizarea unui câștig mult mai ușor. Pentru o și mai mare siguranță, unii pariori apelează în ziua de astăzi la acele case de pariuri ca Unibet, 888sport și altele, care dispun și de handicapuri la valori mai mari – 3,5, 4, 5,5. Acestea din urmă sunt cele mai eficiente la meciurile de baschet, acolo unde se marchează destul de multe puncte și fiecare are importanța lui.

Rezumat

  • Prin intermediul „jocurilor sigure” câștigăm puțin, dar sigur. Pic cu pic…
  • Etapa definitorie în pariere este analizarea cotelor de la mai multe case de pariuri și ajustarea biletelor în consecință.
  • „Jocurile sigure” nu se găsec chiar la tot pasul. Nu vă pripiți și analizați în detaliu meciurile
  • Nu vă fie frică să folosiți variațiunile de pariuri pe care agențiile le pun la dispoziție, mai ales handicapul european și asiatic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.