Casa de pariuri online Circus se inchide din Ianuarie 2019

Rate this post

Începând cu luna ianuarie a anului viitor, casa de pariuri va închide ușa. Această știre a fost cu atât mai surprinzătoare cu cât a obținut licența de operare în România în următorii 10 ani. Este vorba despre Circ, Casa de on-line care, având în vedere oferta bogat, au un mare potențial de creștere. Când spunem că oferta este bogată, ne referim la pariuri sportive și jocuri de cazino. Circul ne permite să alegem din 18 sporturi și mai mult de 225 de jocuri de cazino.

Casa de pariuri online Circus se inchide din Ianuarie 2019

Pariuri online 100% legal într-una din licențe de pariuri se află în România!

Deci, cei care au banii în contul dvs. Circus trebuie să se retragă înainte de 31 decembrie 2018. De asemenea, a stabilit că, la 17 decembrie, toate pariurile plasate pe site vor fi anulate, valoarea sa va fi rambursată în contul dvs. Bonusul care nu a fost convertit în bani reali înainte de 17 decembrie va fi pierdut. De asemenea, punctele VIP disponibile în contul dvs. nu vor fi convertite în bani reali.

Ce alternative am?

Dacă ești un jucător care a pus un pariu ocazional sau chiar în mod constant la circ, poți face reprofil foarte ușor. Din ianuarie 2019, un agent de pariuri va acoperi, dar în România există, de asemenea, 19 pariuri online, cele mai multe dintre ele cu o ofertă foarte frumos și aici nu ne referim doar la pariuri sportive.

Ce alternative am?

Există multe pariuri care excelează în două capitole sau mai multe, cum ar fi cote, oferte, pariuri live, sau chiar un bonus pentru semnarea în sus. Trei dintre case sunt foarte bune în primele trei capitole, dar și în alte case , este Unibet, Betano și Maxbet . Cu acces ușor la site-ul a două case pariați că veți afla de ce acesta este cel mai bun din România.

Creați contul acum în bandar most mode >> > > >

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here