Program Paste agentii Fortuna

5 (100%) 1 vote

Una dintre cele mai populare agenții stradale este Fortuna, nu în zadar, fiind sponsorul ales al națiunii românești. Ca rezultat, deși există încă mult de Paște, vom prezenta un program de vacanță în Fortuna pentru a evita să fie luate prin surprindere.

Înscrieți-vă acum și să aibă un prim pariu gratuit de 300 RON

În 2019, Easter falls pe 28 aprilie, și acea zi poate face suficiente pariuri sportive în meciuri ca Manchester United și Chelsea, Brugge Club și Anderlecht sau întoarcerea semifinalelor din Liga Campionilor feminin. Agențiile de pariuri se vor închide în prima zi de Paște, dar în orice moment puteți încerca pariuri online în aceeași casă la orice oră din zi și din noapte.

Program Paste agentii Fortuna

Dacă nu aveți un card de credit sau nu doriți să utilizați cardul sau portofelul bani on-line, există o alternativă foarte simplă pentru a face un depozit pe contul dvs. de avere on-line. Pur și simplu du-te la una dintre multele agenții de avere pe 20 aprilie, atunci când programul este aproape normal pentru a depune numai cu newsletter-ul și utilizatorul dvs. de avere on-line. Restul va fi manipulat de către operator. Rețineți că depozitul minim prin această metodă este de doar 10 RON.

Paste Fortuna program

Vineri 26 aprilie: ore normale.

Sâmbătă, 27 Aprilie: 10: 00-21: 00.

Duminică 28 aprilie: închis.

Luni 29 Aprilie: 12: 00-22: 00.

Marți 30 aprilie: ore normale.

Înscrieți-vă acum și să aibă un prim pariu gratuit de 300 RON

*****

[Fisiere] fortune pariuri agentiile program

De la această agenție de pariuri de Crăciun, observăm că doar prima zi de Crăciun și prima zi a Anului Nou sunt închise.

Pariați online pe Fortuna și retrageți bonusul de 300 de dolari în numerar pentru clienți noi > > > > > >

Prima agenție de pariuri online care a intrat online, Fortuna Bet, a atras mulți clienți de partea sa, în special după diversificarea ofertei, dar după ce a devenit sponsorul oficial al națiunii românești. Prin urmare, în timpul Crăciunului și în ajunul Anului Nou, nu vom avea ore de lucru la fel de lungi ca în celelalte zile. Acest Program de vacanță în Fortuna nu este oficial confirmat încă, dar este probabil să fie cel pe care îl puteți vedea mai jos.

[Fisiere] fortune pariuri agentiile program

Programul de vacanță Fortuna

Observăm că în prima zi de Crăciun, dar și în prima zi a Anului Nou, agențiile sunt închise în avere. În schimb, putem plasa pariuri sportive online la site-ul Fortuna în acele zile, astfel încât nu este necesar pentru un card bancar. Cu una sau două zile înainte de Crăciun sau Anul Nou, putem merge la agenții din Fortuna pentru a face un depozit în contul nostru online, fără a fi nevoie să se complice cu un card bancar. Dacă nu aveți un cont de avere, vă recomandăm să creați unul, mai ales că Fortuna Bet este singura casa de pariuri care oferă un bonus în numerar, fără condiții comerciale.

Programul de Crăciun și agențiile de Anul Nou.

  • Lunes 24 de diciembre de 2018: de 10: 00 a 16: 00.
  • Marți 25 decembrie 2018: CLOSE.
  • Miercuri 26 decembrie 2018: de la 12: 00 la 22: 00.
  • 27-30 decembrie 2018: de la 10: 00 la 22: 00.
  • Luni 31 decembrie 2018: de la 10: 00 la 16: 00.
  • Marți 1 ianuarie 2019 : închidere
  • Miercuri 2 ianuarie 2019: de la 12: 00 la 22: 00.

În timp ce agențiile din cartier au un program restricționat, puteți paria oricând doriți pe pagina de start din Fortuna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here