Una dintre cele mai cunoscute agenții de pariuri de pe piața românească și sponsorul oficial al naționalei României, Fortuna a pregătit un program special pentru sărbătorile din anul 2019, astfel încât pentru fanii înrăiți ai pariurilor să nu piardă nici o oportunitate avantajoasă.

Mereu deschis pentru paisonați

Sezonul sărbătorilor de Paște este de multe ori unul încărcat cu meciuri importante atât din fotbal, cât și din alte sporturi. Anul acesta, în 2019, Paștele se sărbătorește pe 28 aprilie, atunci când mari echipe precum Manchester United și Chelsea se vor lupta pentru câștig. Aceeași perioadă găzduiește și semifinalele din Liga Campionilor la femei.

Sediu Fortuna România

Astfel, deși agențiile stradale nu sunt deschise în prima zi de Paște, administratorii Fortuna vor avea grijă ca toată lumea să aibă acces la site-ul de pariere online nelimitat și la orice oră. Să nu crezi că câteva pariuri online îți vor modifica complet strategia și metodele, dacă nu ai mai pariat nicioadtă online până acum. Unul dintre sfaturile noastre este să faci depozitul de bani de care vei avea nevoie încă dinainte de sărbători, atunci când este pogram normal. Astfel, ești scutit de grija de a introduce datele cardului bancar pe Internet. Singura condiție este dpeounerea unei sume de cel puțin 10 lei.

Paște 2019

Pogramul Fortuna pentru Paște 2019 este unul destul de accesibil:

  • Sâmbătă, 27 Aprilie – 10:00 -21:00
  • Duminică, 28 Aprilie – închis
  • Luni, 29 Aprilie – 12:00 – 22:00
  • Marți, 30 Aprilie – program normal

Programul Fortuna de Crăciun

Pe același principiu, agențiile stradale Fortuna se închid sau își micșorează programul în timpul sărbătorilor de iarnă, dar site-urile de pairuri rămân funcționale în continuu. Prin urmare, sediile Fortuna sunt închise în mare parte în zilele de Crăciun și Revelion, motiv pentru care ar trebui să mergeți dinainte să vă faceți depozitul de care o să aveți nevoie pe parcursul următoarelor zile. A doua zi de Crăciun, 26 Decembrie, programul agențiilor începe la 12 și se încheie la 22:00. Același sfârșit de program îl au și în perioda 27-30 decembrie, doar că ziua de lucru în acest interval începe la 10:00.  Înainte de Anul Nou, pe 31 decembrie, agențiile se vor închide la ora 16:00.

Aceste date au fost furnizate presei în preajma sărbătorilor din 2018. Din istoricul companiei, aceasta este o practică obișnuită, dar, cu toate acestea, nu putem garanta că va fi menținut la fel pentru sărbătorile care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.