Deși și-a început activitatea ca o agenție stradală în 2004, Get’s Bet a înregistrat progrese remarcabile, adunând o audiență din ce în ce mai mare. Pentru că are clienți pe care nu vrea să îi dezamăgească, această platformă trebuie să se muleze pe necesitățile clienților. Acest lucru se va întâmpla și în preajma sărbătorilor pascale din 2019, când programul de lucru al sediilor va suferi anumite schimbări.

Pariere online la Get’s Betgetsbet pariere

Perioada sărbătorilor de Paști din acest an este una foarte încărcată de meciuri importante. Mai multe campionate de fotbal sunt pe ultima sută de metri, ceea ce înseamnă că există multe meciuri pe care pariorii vor să le folosească. Cea mai bună soluție în acest sens, atât pentru dezvoltatori, cât și pentru jucători este parierea online.

Dacă sunteți fan Get’s Bet, vă sfătuim să vă obișnuiți cu procedura de plasare a pariurilor online, întrucât agențiile stradale ale acestei comanii nu promit un program nemaipomenit pentru perioada sărbătorilor. Acesta va fi drastic scurtat și duminică, 28 aprilie, toate agențiile vor fi închise.

Get’s bet – înregistrare și bonusuri

Dacă nu ai încă un cont pe Get’s bet, atunci acest paragraf este pentru tine. Durează doar câteva minute să te înregistrezi și să îți activezi un cont aici. În colțul de dreapta sus a paginii principale veți găsi butonul „Cont nou”. Accesați-l și treceți la treabă.

Dacă nu sunteți sigur de această opțiune, atunci trebuie să aflați că noii pariori primesc un bonus de până la 600 de lei la Get’s bet, iar bonusul celor care joacă la casino poate ajunge și până la 1600 RON. Depozitul de bani puteți să îl faceți direct de pe cardul dvs. sau apelând la serviciile unei agenții stradale înainte de sărbători, când acestea vor fi încă deschise. Aceasta din urmă este o soluție și pentru personele care sunt sceptice în legătură cu siguranța datelor personale pe care le introduc, în special cele de tip bancar.getsbet bonus bun venit

Programul Get’s bet de Paște

Conform orarului afișat în agențiile stradale și pe site-ul Get’s bet, cele dintâi vor fi închise pe 28 aprilie. Pentru mai multe detalii despre orarul de lucru studiază datele de mai jos:

  • Vineri, 26 aprilie – program normal
  • Sâmbătă, 27 aprilie – 10:00 – 19:00
  • Duminică, 28 arpilie – închis
  • Luni, 29 aprilie, 10:00 – 19:00
  • Marți, 30 aprilie – program normal

Programul Get’s bet în timpul sărbătorilor de iarnă

getsbet app

Cu o practică asemănătoare, agențiile Get’s bet își modifică radical programul timp de patru zile în preajma sărbătorilor de iarnă. În timp ce în cele mai importante zile, 25 decembrie și 1 ianuarie, ele vor fi închise toată ziua, pe 24  și 31 decembrie ele vor fi deschise în intervalul 10:00 – 19:00. Dar nu uitați, dacă nu aveți posibilitatea să ajungeți la o agenție până la închiderea acesteia, aveți întotdeauna la dispoziție site-ul web, unde puteți paria non-stop.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.