Ghiceste cea mai mare cota si castiga o Toyota

Rate this post

În timp ce acest lucru nu poate fi cazul, majoritatea caselor de pariuri trag cele mai mari cote pe bilet, astfel încât profitul potențial este, de asemenea, mai mare. Aceasta este ceea ce Mozart a pus în scenă atunci când a introdus promovarea în care veți câștiga o mașină Toyota dacă ați lovit cea mai mare parte. Dar vor exista multe alte premii care nu vor fi ignorate. Acest concept de promovare a fost, de asemenea, testat cu succes Mozzart în trecut, ca singura casa de pariuri din câte știm, oferind promoții în cazul în care cel mai mare câștigător.

Ghiceste cea mai mare cota si castiga o Toyota

Ce să fac?

Promovarea se va încheia la 31. ianuarie 2019. ani, cu suficient timp pentru a obține cărți câștigătoare cu cote mari. Pentru a intra în promovare, trebuie doar să depuneți bilete la evenimente sportive adecvate. Rata minimă pentru un bilet este de 3 USD, iar biletul dvs. ar trebui să aibă cel puțin 4 opțiuni. Pariurile în timp real sau sistemul nu sunt luate în considerare pentru această promovare.

Despre premii

El conduce partea leului și câștigă Toyota Yaris Hybrid, dar nu este singura recompensă oferită de Mozzartbet. Alte 30 de premii vor fi acordate autorilor următoarelor 30 de victorii. Deci, vor fi cei care ocupă între 2. și șase. obțineți iPhone 8 plus, cei care se află pe locul 7-11 vor primi Samsung S9, iar restul bicicletei cu bicicleta. Lista celor mai buni 10 câștigători clasați este actualizată zilnic și plasată pe paginile Mozzartbet și pe agențiile Mozzartbet.

Despre premii

rezumat

  • Instalați online și / sau offline în Mozzart cât mai multe bilete preliminare ca până la 31. ianuarie 2019
  • Rata minimă a cardului este de 3 lei
  • Biletul trebuie să aibă cel puțin 4 opțiuni
  • Primii 30 de câștigători vor primi căști, premii cu două roți sau chiar patru roți

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here