Cu siguranță măcar o dată atenția ți-a fost atrasă de agențiile stradale Superbet care se bucură de o mare popularitate pe piața din România. Pentru a-și satisface publicul și în domeniul online, a fost lansată și platforma de pariuri și jocuri de noroc cu același nume. Aceasta este deschisă non-stop, clienții bucurându-se de pariuri în orice moment al zilei și al nopții.

Oferta SuperbetOferta superbet

Toate serviciile și produsele oferite de Superbet sunt foarte ușor accesibile pe site-ul lor. Încă de la pagina principală, categoriile de bază ale site-ului sunt afișate. Dar indiferent pe care o alegeți, fie că vă opriți asupra Pariurilor Sportive, fie că mergeți spre jocuri și loterii, primul pas pe care trebuie să îl efectuați este înregistrarea. Mai multe detalii despre acest proces în cele ce urmează.

Înregistrarea – clasic și simplu

Ca la majoritatea caselor de pariuri, este necesară o înregistrare pentru a asigura buna calitate a serviciilor per general. Nu vă speriați, însă, nu este un proces deloc complicat sau îndelungat. Butonul pentru înregistrare este galben, țipător și îl găsiți în colțul dreapta jos a ecranului principal  Acesta vă va redirecționa spre o pagină cu mai multe căsuțe goale pe care trebuie să le completați cu datele dvs. Există în total trei etape ale înregistrării:

  1. Date pentru configurarea contului (nume utilizator, parolă, adresa de e-mail, etc.)
  2. Date personale necesare pentru identificarea persoanei (Nume complet, CNP, adresa de domiciliu)
  3. Oferirea consimțământului pentru procesarea datelor și confirmarea vârstei de peste 18 ani.inregistrare Superbet

De menționat este că toate datele trebuie să fie adevărate și valabile, întrucât se va ace ulteriori și un proces de verificare a acestora.

Profil complet la Superbet

După trimiterea formularului cu toate datele veți primi pe adresa de e-mail un mesaj de confirmare a înregistrării dvs. Nu uitați să accesați link-ul prezent în e-mail în termen de 30 de zile de la momentul înregistrării. Același termen este valabil și pentru efectuarea verificării identității. Acest lucru se face prin trimiterea unei copii de buletin sau un alt act de identitate pe e-mailul de pe site. Este permisă verificarea unui singur cont de pe același IP. În cazul în care procesul nu se finalizează în termen de 30 de zile de către client, contul lui va fi blocat și fondurile nu vor putea fi accesate.

Primul depozit la Superbet

După înregistrare și confirmarea contului, tot ce vă rămâne să faceți este să vă bucurați de oferta Superbet, iar acest lucru îl puteți face doar cu câțiva lei în cont. Pentru a face un prim depozit, accesați butonul din meniul „Contul meu”. Selectați suma și metoda de plată și banii vor fi disponibili în cel mai scurt timp. În dependență de intermediarul de plată ales, vă vor fi solicitate sau nu alte date personale. De exemplu, dacă plătiți prin intermediul agențiilor stradale Superbet, nu aveți nevoie de card bancar, ci doar de un document care să vă confirme identitatea. Aici se impune un depozit de minim10 lei.

De cealaltă parte, dacă alegeți să plătiți online, o puteți fie prin intermediul cardului bancar, fie al portofele virtuale Neteller sau Skrill. Paysafecard este un serviciu disponibil și aici, având o limită minimă de 20 de lei.bonus bun venit

Bonus de Bun Venit

Conform regulamentului prezent pe site-ul agenției, primele trei depuneri sunt subiectul unui bonus de bun venit. Superbet a setat un bonus atractiv de până la 500 de lei. Interesant este că acesta este valabil nu pentru primul depozit, cum se întâmplă de obicei la majoritatea agențiilor, ci pentru primele trei, cu raţe de rambursare de 50%, 50% și respectiv 100%. Principalele condiții de eligibilitate la acest bonus este să fiți un jucător nou și să faceți depuneri de minim 20 de lei fiecare. Astfel, după primul depozit și al doilea depozit vi se vor returna în cont câte jumătate din suma depusă, urmând ca al treilea depozit să fie complet rambursat. Premiul complet este în limită de 500 lei.bonusuri-si-promotii-la-superbet

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.