Practicile asiatice la pariuri pe înțelesul tuturor

În interacțiunea noastră cu jucătorii am observat de foarte multe ori anumite rezerve pe care le au aceștia față de practicile și principiile asiatice ale pariorilor. Și nu vorbim aici doar de cei începători care abia au pășit în această lume, dar și de jucători experimentați, dar care nu au avut încă oportunitatea de a descoperi cum se cuvinte aceste tehnici. Despre handicapul asiatic a auzit majoritatea jucătorilor și unii chiar se descurcă la handicapurile de tip 0.5, 1.5, 2.5. Numărul celor care înțeleg scade însă dacă aducem în discuție handicapul cu 0,25, 0,75, 1,25, 1,75, totul fiind, în acest caz, mult mai complicat de calculat.

Cu toate acestea, avantajele pe care le pot aduce aceste practici și tehnici sunt bine cunoscute printre jucătorii din România. Din acest motiv, am ales să analizăm pe larg această problematică, cu speranța că vom oferi răspunsuri la multe dintre întrebările dvs.

Total goluri – sistem asiaticHandicapul asiatic - total goluri

Unul dintre cele mai cunoscute pariuri de tip asiatic este pariul „Total goluri”. Acesta este interesant pentru că valoarea de câștigător sau nu a acestuia este determinată nu doar de evoluția unei echipe. El presupune determinarea unui anumit număr de goluri care urmează să fie înscrise sau o limită de goluri ce va fi depășită, motiv pentru care contribuția fiecărei echipe este definitorie. O zi proastă a echipei favorite nu înseamnă neapărat și eșecul tău la pariu. Poți conta pe cealaltă echipă să te facă câștigător.

Handicapul asiatic pe goluri

Spre deosebire de handicapul european care lucrează doar cu numere întregi, handicapul asiatic pe goluri se poate pune și cu diferențe de 0.5 goluri. Pentru a înțelege mai bine cum funcționează un asemenea pariu și ce trebuie să se întâmple pentru ca acesta să devină câștigător, vom analiza câteva exemple concrete.

Peste 0,5 goluri

Indiferent dacă este o diferență de doar 0,5 sau acesta se mărește la 1,5 sau 2,5, aplicăm aceeași regulă, lucru care va fi valabil la toate exempleke de mai jos. În acest sens, pentru ca un pariu peste 0,5 să fie câștigător în timpul meciului trebuie să se marcheze cel puțin un gol. În caz contrar, pariul este necâștigător.

Sub 0,5 goluri

Pe un principiu asemănător, regula este valabilă și în cazul handicapului negativ „sub”. Acest tip de pariu va fi câștigător dacă nu se va marca nici un gol. O singură minge în poartă și un gol validat va transforma pariul în unul eșuat.

Peste 0,75 goluri

Aici lucrurile încep să fie și mai interesante, adăugându-se mai multe condiții de reușită a biletului. Acesta poate fi un bilet complet câștigător, dacă în timpul meciului se înscriu cel puțin două goluri. În cazul în care se înscrie un singur fol, atunci câștigul este parțial, iar câștigul final reprezintă jumătate din cel potențial. Doar în cazul în care nu se va marca nici un gol miza va fi pierdută complet.

Sub 0.75 goluri

Aici lucrurile sunt în sens invers. La nici un gol marcat pariul este în totalitate câștigător. Pariorul rămâne cu jumate din câștig dacă se marchează un singur gol. La două sau mai multe goluri, orice câștig se anulează.pariuri-cu-handicap-asiatic

Să analizăm pe scurt și celelalte posibilități:

Peste 1 gol – câștig total la minim două goluri marcate; parțial la un gol marcat.

Sub 1 gol – câștig total la un scor de 0-0 și parțial la un singur gol marcat

Peste 1,25 goluri – pariu câștigător dacă se înscriu două sua mai multe goluri și pierzător dacă nu se marchează deloc

Sub 1,25 goluri – pariu câștigător la scorul de 0-0 și pierzător dacă se marchează de la două goluri în sus.

Handicapul asiaticcum sa pariezi cu handicap

Următorul pas în înțelegerea sistemului de pariere asiatic este reprezentat de Handicapul asiatic. Acesta din urmă funcționează pe aceleași principii ca pariurile pe goluri, doar că în cazul handicapului, valoarea pariului este determinată nu de numărul de goluri marcate, ci de cine le marchează și, în definitiv, cine câștigă partida. Să analizăm câteva exemple și de aplicare a handicapului asiatic.

Handicap 0 – pariu Draw No Bet

Foarte cunoscut sub numele de pariu DNB, regula principală a acestuia este că în cazul unei egalități de scor, miza investită este returnată jucătorului.

Handicap (-+0.25)

Pentru câștigul echipei pe care ați pariat primiți câștigul total, iar un egal vă oferă jumătate din miză.

Handicap (-+0.5)

Atât la pariul cu +, cât și la cel cu -, câştigul echipei pe care ați pariat vă aduce suma pariată în cont, iar înfrângerea ei determină eșecul pariului. Diferența este că, la pariul -0,5 egalitatea meciului înseamnă un rezultat negativ al pariului, pe când la +0,5 este exact invers.

Handicap (-0.75)

De la această valoare, pariurile primesc și varianta de câștig parțial. Astfel, cu o diferență avantajoasă de minim două goluri pentru echipa dvs, beneficiați de un câștig complet. Un gol diferență înseamnă câștig parțial și pierderea pariului este determinată de egalitate sau, bineînțeles, eșecul echipei dvs.

Handicap (-1.00)

Echipa dvs. trebuie să câștige la mai mult de un gol diferență pentru ca pairul să fie unul câștigător. Egalitatea sau pierderea marchează un pariu necâștigător.

Pariurile cu câștig parțial nu sunt, insă, disponibile la toate casele de pariuri. Cu toate acestea, este bine să cunoașteți avantajele lor, pentru a le putea folosi atunci când veți avea mai mare nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.