Admiral oferă fără ezitări bonusuri clienților săi, motiv pentru care se poate și menține ca una dintre cele mai apreciate case de pariuri pe piață. Unul dintre aceste bonusuri a adus și mai multă satisfacție decât de obicei pentru pariori, întrucât Admiral a introdus un bonus fără condiția depunerii banilor.bonus fara depunere Admiral

Verifică-ți identitatea – primește 100 de lei

Acest bonus a prins foarte repede la public, pentru că i-a oferit acestuia tocmai ceea ce avea nevoie. Astfel, casa de pariuri Admiral a beneficiat de o expunere fără precedent. Probabil vă întrebați cum funcționează acest bonus. Simplu.

Tot ce trebuie să faceți este să aveți un profil activ și verificat pe această platformă. Verificarea reprezintă un proces prin care aduceți acte doveditoare identității, domiciului și vârstei dvs.

Ce trebuie să fac ca să primesc bonusul?  Inregistrare Admiral

Condițiile sunt incredibl de simple. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site, completând cu date adevărate și valabile toate câmpurile afișate și ulterior să verificați contul dvs. prin prezentarea unei poze cu un act de identitate.

Procesul de verificare durează de la câteva ore la câteva zile, dar imediat după confirmarea identității și domiciliului dvs. veți prima suma de 100 de lei în cont, gata pentru a fi investită. Condițiile de utilizare a acesteia sunt minime. Bonusul este valabil 30 de zile, disponibil atât pentru pariuri, cât și jocurile de tip slot. Condiția de retragere a banilor este rularea acestora de minim 30 de ori în interiorul site-ului în prealabil, în pariuri cu cota de minim 2.00.

Bonusul Admiral pentru prima depunereBonus depunere Admiral

Admiral a conceput un bonus distinct și pentru primul depozit efectuat de noii clienți. Astfel, pentru depunerile de până la 1000 RON primești bonus în valoare de 100% din valoarea bonusului. Și asta nu este tot. Platforma oferă și 50 de spin-uri gratuite și se angajează să plătească în locul tău plata de 2% pentru efectuarea depozitului. Cu acest bonus Admiral este, fără îndoială, una dintre cele mai generoase platforme de pe piața din România.

Acest bonus se supune aproximativ acelorași termeni și condiții precum rulajul obligatoriu de minim 30 de jocuri/ pariuri cu cota minimă de 2,00, valabilitatea 30 de zile și activitatea permanentă a contului.

Nu ezitați să vă înscrieți acum la Admiral pentru a beneficia atât de bonusul de 100 de lei fără depunere, dar și de generosu bonus de până a 1000 de lei la primul depozit efectuat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.