Pariul șansă Fortuna: variantă convenabilă pentru toți pariorii

Știm cu toții că se întâmplă frecvent să avem mai mult de 10 evenimente pe un singur bilet și știm cu toții că poate fi destul de riscant. Ce facem în acest caz? Agenția Fortuna a luat în calcul această problemă și au găsit o alternativă foarte avantajoasă care a fost foarte folosită de către pariori încă din primele zile.

Trebuie menționat încă de la început că Pariul tip „Șansă” este valabil la Fortuna Bet, doar în agenții. Însă, dacă îți este mai ușor să pariezi online, trebuie să știi că vei avea parte de multe surprize. Înregistrează-te acum și beneficiezi de un pariu gratuit în valoare de 300 RON! Este pus la dispoziția dumneavoastră și un ghid de pariuri, asistență în caz de probleme, dar și multe bonusuri și beneficii exclusiv online.

În continuare, vă prezentăm bonusurile disponibile la Fortuna Bet. La fel ca și în cazul pariurilor Superbet, o să urmărim câteva subiecte esențiale pentru a fi cât mai ușor de înțeles.

Pariul șansă Fortuna: variantă convenabilă pentru toți pariorii

La ce se referă pariul Fortuna și cum poți beneficia de acest bonus?

Pariul Șansă Fortuna este un bonus destinat celor care au mai mult de 11 evenimente pe un singur bilet (evenimentele Fortuna Plus nu sunt eligibile, dar există multe detalii despre posibilitatea de reglementare a pariurilor), fiind considerat un beneficiu mult mai puțin riscant. Odată încercat, o să observi avantajul uriaș cu care vine acest bonus!

Care sunt regulile principale ale Pariului Șansă Fortuna Bet?fortuna înregistrare2

Dacă aveți cel puțin 11 evenimente pe bilet, iar unul dintre ele se întâmplă să fie pierdut, puteți totuși câștiga. Valoarea câștigului va fi de 10% din câștigul total împărțit la  cota de joc pierdută.

Pentru a beneficia de acest bonus, cotele de pe bilet trebuie să fie, neeapărat, de cel puțin 1,30.

Pariurile din categoria Fortuna Plus nu sunt eligibile, asta însemnând că nu puteți juca evenimentele zilnice incluse în oferta Fortuna Plus;

Pariul Șansă de la Fortuna nu poate fi acordat biletelor combinate (tip sistem). Așadar, nu aveți posibilitatea de a juca pe același bilet, sistem 9 evenimente câștigătoare din 11 și în același timp Pariul Șansă;

Dacă pe bilet există cote de 1,00, puteți beneficia de Pariul Șansă, doar în cazul in care mai există 11 evenimente cu cotă mai mare sau egală cu 1,30.

Dacă pe biletul dumneavoastră sunt întrunite simultan condițiile Pariului Șansă, dar și cele ale bonusului „Extra 200”, atunci câștigul va fi mai mare.

Din moment ce am menționat bonusul “Extra 200”, aflându-se în legătura strânsă cu pariul ocazional, o să prezentăm, pe scurt, condițiile acestuia:

Bonus Extra 200 Fortuna Bet

Dacă biletul dumneavoastră are o cotă mai mare sau egală cu 200 și este pierdut un singur meci, atunci veți primi de 10 ori miza biletului respectiv. Cu condiția de a fi un bilet simplu.fortuna1

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet au cota 1,00, bonul Extra 200 rămâne totuși valabil, dacă cota biletului rămâne mai mare sau egală cu 200. Însă biletul trebuie să conțină evenimente ce au cote mai mici sau egale cu 10.

Important de menționat este că bonusul Extra 200 nu se acordă biletelor combinate (tip sistem).

Ce sumă poți câștiga atunci când beneficiezi de pariul șansă Fortuna?

Să luăm următorul exemplu: Dacă ați jucat,  un bilet cu 13 evenimente, iar câștigul potențial este de 390 lei și meciul pierdut are o cotă de 1,30, atunci veți câștiga 10% din suma de 390. Asta însemnând:

390: 1.30 = 300 lei, iar câștigul dumneavoastră va fi de 300:10, adică 30 lei.

Chiar dacă câștigul nu este foarte mare, măcar ne recuperăm banii de pe bilet!

Ce trebuie să știi atunci când alegi să joci „Pariul șansă Fortuna”

4. Sfaturi pentru cei care aleg să joace „ pariul șansă.”

În primul rând, trebuie să știi că beneficiezi de pariul șansă, doar dacă  ai 11 cote valide de peste 1.30.  Daca un meci din cele 11 primește cota 1,00 pariul șansă nu mai rămâne valabil. Te sfătuim să adugi un meci de rezervă pe bilet de fiecare dată când joci.

Dacă alegi acest tip de pariu, trebuie să ai în vedere cote cât mai sigure!

Pariul șansă la Fortuna este valabil exclusiv în casele de pariuri. Nu este valabil, incă, pentru sectiunea de pariuri online.

Urmăriți cu atenție articolele noastre dedicate pariurilor și nu uitați să pariați responsabil.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.