Pariul sansa Fortuna: o optiune foarte apreciata de pariori

Rate this post

Prieteni, atunci când vă decideți să joace mai mult de 10 jocuri pe un bilet de pariuri sportive, va fi la risc mai mare. Pentru a minimiza acest risc, s-au făcut pariuri.

Sansa ‘ s bet on Fortuna Bet is only available in street agents. Dacă doriți să pariați online, înregistrați-vă acum și beneficiați de un pariu gratuit de 300 RON! De asemenea, vă recomandăm primul ghid de pariuri, dar avem, de asemenea, alte bonusuri exclusive, asistență dacă aveți probleme cu bookmaker și multe alte beneficii disponibile doar on-line.

Pariul sansa Fortuna: o optiune foarte apreciata de pariori

Continuăm să prezentăm bonusurile “posibilitatea pariului”, cu pariuri norocoase . Ca și cu pariurile Superbet , rastrearé câteva puncte principale pentru a face lucrurile cât mai clare posibil:

 1. Care este pariul de avere și cum puteți beneficia de această promovare?
 2. Pariu șansă și 200 în plus.
 3. Cât câștigi din pariul cu avere?
 4. Sfaturi mici pentru cei care joacă “norocul pariu șansă.”

1. Ce înseamnă pariul Fortuna și cum poți beneficia de acest bonus?

“Fortuna Chance Bet” este clasificat ca bonus și este destinat să ofere o oportunitate suplimentară pentru jucătorii care joacă cel puțin 11 jocuri pe bilet (Fortuna Plus meciuri nu sunt eligibile, dar există mai multe detalii despre posibilitatea de reglementare a pariurilor. următorul.)

Aici sunt regulile de pariuri Fortuna Bet, pe scurt.:

 • Dacă aveți cel puțin 11 evenimente pe bilet și pierdeți unul dintre ele, veți primi 10% din câștigurile totale care pot fi împărțite în Cote de joc pierdute;
  Pentru a câștiga această victorie, este necesar ca doar cotele de 1.30 sunt jucate pe biletul jucat.;
 • Fortuna Plus bets nu sunt eligibile: în pariul de calificare nu puteți juca meciurile incluse în oferta Fortuna Plus (acest lucru înseamnă că în biletul de pariuri nu puteți juca evenimentele de zi cu zi, care sunt cel mai probabil și sunt incluse în oferta Fortuna Plus);
 • “Fortuna Chance bet” nu este acordat pentru bilete combinate (Tip Sistem). Acest lucru înseamnă că nu se poate juca un sistem pe care doriți să aveți, cum ar fi grace, 9 jocuri câștigătoare din 11 și pentru același bilet aveți dreptul de a câștiga câștig pentru o posibilă ” posibilitatea de pariuri””;
 • Dacă aveți chibrituri pe un bilet care, din diferite motive, devine o probabilitate de 1.00, aveți o singură șansă în cazul în care biletul are cel puțin 11 meciuri cu o probabilitate de 1.30 mai mare sau egală cu 1.30;
 • Dacă un bilet pe care îl jucați îndeplinește “pariul” și 200 de condiții suplimentare, veți obține o valoare mai mare.

Și din moment ce este vorba despre bonusul “extra 200” în efortul și legătura strânsă cu pariul ocazional, aici sunt câteva cuvinte despre asta. :

1. Ce înseamnă pariul Fortuna și cum poți beneficia de acest bonus?

2. Bonus 200

Ce face 200 în plus?  Dacă jucați un singur bilet cu un pariu egal sau mai mare de 200 și pierdeți un singur joc pe acel bilet, veți primi de 10 ori miza de pe acel bilet.

În cazul în care unul sau mai multe evenimente de pe bilet este 1, bonus extra 200 va rămâne valabil în cazul în care taxa de bilet rămâne la sau peste 200

Biletul trebuie să conțină chibrituri cu cote egale sau mai mici de 10.

Trebuie remarcat faptul că bonusul “Extra 200” nu se aplică biletelor combinate (sistem).

3. Cât câștigi din pariul Fortuna?

Cum se calculează pariul: Dacă ați jucat, de exemplu, un bilet de 12 eveniment și un eventual câștig total de 390 lei și ați pierdut un meci cu o cotă de 1.30, veți câștiga 10% din suma de 390: 1.30 = 300 lei câștigurile voastre vor fi de 300: 10, adică 30 lei.

Nu știu dacă există mult sau puțin, este important să avem șansa de a paria, că avem posibilitatea de a recupera cel puțin investiția inițială.

3. Cât câștigi din pariul Fortuna?

4. Sfaturi mici pentru cei care joacă “norocul pariu șansă.”

 • În exemplul nostru de calcul, presupunem că avem 12 meciuri pe bilet. Nu, nu la toate, pentru că am văzut că în Fortuna, spre deosebire de Superbet, ai doar o șansă dacă aveți 11 cote valabile peste 1.30. Dacă un joc de 11 este primul, Pariul nu mai este valabil. Prin urmare, este recomandabil să aveți un meci de rezervă pe bilet, cel puțin
 • I-am spus, nu am ascunde acest lucru, cred că 11 jocuri sunt o mulțime pe un bilet. Dacă încercați acest tip de pariu, căutați cele mai sigure cote, că limita minimă de 1.30 ar trebui să fie punctul de referință pentru toate meciurile ai pus pe acel bilet.
 • Până când vă aventurați într-un pariu, veți dori să încercați selecțiile noastre individuale și să le găsiți în fiecare zi pe site-ul nostru. În acest fel, cu răbdare și disciplină, șansele de a obține un beneficiu sunt mult mai mari.
 • Șansa de pariuri avere poate fi jucat doar offline pentru acum, nu este valabil pentru secțiunea de pariuri online Fortuna

Din surse interne, vă pot spune că s-a discutat de ceva vreme atât despre Pariul ocazional, cât și despre bonusul dublu și pariurile sportive online . Există motive tehnice și de marketing care au încetat până în prezent să pună în aplicare și să atragă astfel de bonusuri în zona de pariuri online.

Trebuie să comentez că aceste tipuri de pariuri sunt printre cele mai interesante pentru cei care încă joacă online (și există încă destui jucători care joacă doar în agențiile de stradă).

Vă asigur că vom continua cu prezentarea bonusurilor pentru casele de jocuri de noroc cu adevărat importante și a modelelor lor de utilizare. În plus, vom împărtăși lecțiile experienței noastre pentru a face uz cu adevărat de costuri.

Uitați-vă cu atenție la articolele noastre dedicate pariurilor și pariurilor responsabile, în nici un caz mai mult de 10% din câștigurile lunare.

Pentru orice întrebare, aveți ghidul nostru de pariuri sportive, dar ne puteți pune întotdeauna întrebări în comentariile pe articolele site-ului.

Te așteaptă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here