Așa cum vă anunțasem și în articolul general despre Superbet, urmează să analizăm mai detaliat cele mai cunoscute și mai avantajoase promoții pe care le are această agenție, acest articol fiind dedicat tipului de pariu Șansă și condițiilor acestuia de câștig. Să începem, așadar, aventura despre unul dintre bonusurile cele mai consistente de pe piața de pariuri din România, oferit de Superbet.bonusuri-si-promotii-la-superbet

Cine poate să joace Pariul Șansă?

Dacă există o anume categorie de pariori care ar trebui să confere o atenție deosebită acestui tip de pariu, atunci acesta este reprezentat de jucătorii care de obicei joacă mai multe meciuri în același timp și care nu se aruncă foarte ușor în meciuri riscante sau cote mari atrăgătoare. Cu alte cuvinte, dacă ții mult la garanția investiției tale, acesta este tipul de pariu care te-ar avantaja cel mai mult. Pe de altă parte, Pariul Șansă oferă tuturor tipurilor de pariori o mare șansă de reușită, șansă de a câștiga bani chiar și atunci când nu toate calculele coincid.

Condițiile de valabilitate

Pentru a fi eligibil la promoția Pariul Șansă, un bilet trebuie să îndeplinească câteva condiții. Una dintre acestea este să fie un bilet simplu, nu alcătuit pe combinații, dar care să aibă cel puțin 11 evenimente. Acestea din urmă trebuie să aibă cota minimă de 1,25. Partea interesantă și avantajoasă este că nu ai nevoie de toate meciurile să fie în câștig pentru a păstra valabilitatea biletului. Astfel, chiar dacă unul dintre meciuri este fără succes, mai ai o șansă de a lua bani de pe celelalte. Formula după care se calculează câștigul final este simplă. În definitiv, câștigi 10% din fostul potențial câștig împărțit la cota meciului pierdut. Pentru a înțelege mai bine acest calcul, propun să analizăm un exemplu:

Presupunem că biletul tău are câștigul potențial de 1000 lei, iar meciul pe care l-ai pierdut are cota de 1,3. În cazul în care toate celelalte bilete sunt câștigătoare, atunci suma pe care o vei primi este 10% din 1000/1,3=76,9 lei. Deja cred că este evident că, dacă ai toate meciurile de pe bilet câştigătoare, vei colecta întreg câștigul de 1000 lei.

pariu-sansa Superbet

Sfaturi pentru jucătorii de Pariu Șansă

  • În primul rând, nu vă îndepărtați foarte mult de cota minimă de 1,25. Știm că meciurile cu cote mari și cu câștiguri potențiale majore sunt mai atractive, dar și riscurile sunt pe măsură. Pentru a evita neplăcerea de a pierde un câștig major din cauza unei ambiții necalculate, noi vă sfătuim să jucați la limita cotei de 1,25, cotă la care riscurile nu sunt atât de mari.
  • Nu abuzați de acest pariu. Sfatul nostru este să folosiți această ofertă mai rar, dar mai sigur. Ne referim aici la faptul că, cel mai potrivit este să îl utilizați în perioadele cu multe meciuri, când aveți de unde alege. Până la urmă, limita minimă este de 11 meciuri și trebuie să aveți un coeficient de siguranță cât mai mare pe ele. Dacă nu ești sigur, atunci te sfătuim să le joci individual, pentru a minimaliza eventualele pierderi.
  • Nu uita să calculezi înainte de plasarea oricărui bilet posibilul profit, dar și posibilele pierderi. Trebuie să fii pregătit pentru orice deznodământ.

Pariul SuperSnasaUpgrade – Pariul Șansă devine Pariul Super Șansă

De curând Superbet a anunțat un upgrade al promoției. De acum Pariul Șansă este Pariul Super Șansă, cu condiții de valabilitate mai simple și mai avantajoase pentru parior. Astfel, nu se mai impune nici o cotă minimă pe eveniment. De asemenea, numărul minim de evenimente pe un bilet a scăzut radical de la 11 la doar trei evenimente. Mai mult decât atât, ai și dreptul de a greși două meciuri din totalul celor plasate și tot să ai un bilet de succes. Consultă site-ul Superbet pentru a analiza exact cum se calculează câștigurile în dependență de potențialul câștig al biletului dvs. și de numărul de meciuri ratate.calculare castig Pariu Sansa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.