Pariul sansa Superbet: o optiune atractiva pentru pariori

Rate this post

Așa cum le-am “amenințat” în ghidul nostru de pariuri sportive , vom analiza variantele de pariuri disponibile în prezent pe piața de pariuri cât mai exact posibil.

Pariul sansa Superbet: o optiune atractiva pentru pariori

Astăzi voi vorbi despre pariuri pe pagina de pariuri Superbet și de a organiza gândurile mele un pic, Am urmat o agendă scurtă:

 1. Ce înseamnă șansa la Superbet?
 2. Controlul umed sintetic.
 3. Cât câștigi pariul?
 4. Sfaturi mici pentru cei care”joacă cotele”.

Pariați online 100% sigur unul dintre casele de pariuri licențiate din România, și veți câștiga bonusuri consistente!

Ce înseamnă să pariezi la Superbet?
“Oportunitatea de pariuri” este una dintre cele mai atractive promoții cu care ne confruntăm în oferta de pariuri Superbet. Acesta este un tip de pariu pentru toți cei care doresc să joace mai multe Cote mici meciuri pe bilet, dar în același timp doresc și garantează într-un fel investiția făcută.Pe scurt, un punct de plecare, acest tip de pariu este șansa de a câștiga bani, chiar dacă pierzi un meci pe bilet.

 • Oportunitate de pariuri
  Este necesar să se joace cel puțin unsprezece Evenimente Sportive pe un bilet cu o cotă de cel puțin 1,25 pe eveniment.Dacă unul dintre evenimentele de pe bilet este neatractiv, biletul în sine nu este pierdut iremediabil. Încă mai ai o șansă de a câștiga pentru că titlul de pariuri arată ca ea.Prin urmare, veți câștiga o sumă egală cu 10% din profitul total posibil al biletului jucat, împărțită la partea din joc pe care ați pierdut-o.Dacă unul sau mai multe evenimente sunt în Cote 1 în conformitate cu normele aplicabile, pariul cote va continua să se aplice, dar vom raporta cu privire la noul posibil câștig pe bilet.
 • Cât câștigi pariul?
  Să luăm un mic exemplu împreună pentru a înțelege mai bine cum pariul este de a câștiga  :Dacă ați jucat exemplul gratiei, un bilet cu 11 jocuri și un profit total de 500 Lei, și dacă ați pierdut un joc cu o cotă de 1.25, veți primi 10% din suma de 500: 1,25 = 400 Lei. Profitul tău va fi de 400: 10, dh 40 Lei.Nu voi uita să spun ceva destul de evident, dar eu încă mai spun: dacă toate jocurile de pe bilet câștiga, vom colecta în mod natural întregul premiu pentru bilet.Dar trebuie să spun, de asemenea, următoarele: pentru acest tip de pariuri, grila bonus Superbet nu este aplicată, ceea ce cei care joacă mai mult de cinci jocuri pe bilet, există procente suplimentare.
 • Sfaturi mici pentru cei care ” joacă cotele”
  Aici sunt câteva sfaturi pentru pariuri, pe baza experienței acestui joc:- Cel mai important lucru pentru a avea grijă este că cel puțin 1,25 pentru fiecare joc sunt prezente pe bilet pentru a obține o “șansă”.- Nu juca opțiuni în cazul în care pariul este returnat, deoarece câștigul poate fi mai mic, deoarece aveți mai mult de o cotă pe bilet.

Ce înseamnă să pariezi la Superbet?

  • – Pentru a maximiza șansele de a câștiga, încercați să joace cotele “cât mai sigur posibil”. Dacă este posibil, Selectați că toate jocurile au cota minimă permisă de 1, 25.

– Lăsați acest tip de pariu, totuși, în caseta “eșantion mai puțin probabil”. Există unsprezece jocuri, există multe lucruri în mintea mea, și chiar dacă aveți marja de siguranță a acestei “șansă”, probabilitatea de a câștiga este semnificativ mai mică decât cu alegerile individuale pe care le recomand cu tărie pentru tine.

– Dacă asta se numește” șansa unui pariu”, dă-ți șansa la minimul de securitate. Calculați profitul posibil dacă pierdeți un meci pe bilet, cel puțin la fel de mult ca pariul plasat.

Recenzii de călătorie :

 • Trebuie să ai cel puțin 11 evenimente pe bilet.
 • Pentru fiecare eveniment, cota trebuie să fie de cel puțin 1, 25.
 • Dintr-un minim de 11 evenimente, puteți pierde doar unul pentru a obține șansa.
 • Câștigurile în cazul pierderii unui singur eveniment pe bilet reprezintă 10% din câștigurile totale împărțite în cele din urmă la cotele pierdute.
 • Biletul trebuie jucat.  Opțiunea de pariuri nu se aplică tipului de sistem combinat (adică nu puteți juca simultan “odds” și un sistem de 8 din 11 jocuri).
 • Trebuie să știți că oferta este disponibilă doar pentru agențiile Offline. Acesta nu este disponibil pentru pariuri online la Superbet.

Recenzii de călătorie :

 

Sper că am fost explicit, și că articolul este foarte util. Am scris și despre Fortuna Chance , te invit să te bucuri de articol.

Mă voi întoarce în următoarele câteva zile cu articole despre acest tip de pariuri sau altele asemenea și despre alte case de pariuri aveți în portofoliul dumneavoastră.

Vă invit să vizionați sfaturi și articole de învățare pe site-ul nostru . Acest lucru vă va ajuta să luați mai multă disciplină și responsabilitate în pariuri sportive.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here