După ce am vorbit despre Pariul Șansă de la Fortuna și tipul de pariu Șansă Superbet, avem noutăți despre pariurile Superbet: Pariu Șansă a devenit pariul Super Șansă

Ce este pariul super Șansă sau ce condiții trebuie să întrunești pentru a beneficia de acesta:

  • Este mult mai avantajos decât Pariul Șansă
  • Numarul minim de evenimente pe bilet este trei
  • Nu mai există cota de 1,25, așadar cota minima este eliminate
  • Ai șansa de a câștiga și cu două evenimente pierdute pe bilet

Există un sistem prin care pariorii își pot calcula câștigul în cazul în care au unul, respectiv, două meciuri pierdute pe bilet. Acest sistem informatic va calcula singur de fiecare dată valoarea pariului.

Practic, pariorul realizează produsul cotelor câștigătoare. Se poate găsii un tabel în care vezi în ce interval se încadrează suma totală și înmulțești miza cu coeficientul aferent. Rezultatul acestui calcul reprezintă câștigul de pe bilet.

Cum se calculează câștigul din pariul Super Șansă la Superbet?

Cum se calculează câștigul din pariul Super Șansă la Superbet?

În primul rând, trebuie menționat faptul că pentru a fi valabil pariul SuperȘansă numărul evenimentelor trebuie să fie de minim trei, unde s-au pierdut cel mult două evenimente.

Pariu super sansa superbet? Cotele evenimentelor corecte rămase se înmulțesc, iar noua cotă rezultată se va regăsi într-unul dintre intervalele din tabel, în coloana “Cotă totală evenimente indicate corect

Pentru fiecare interval de cote din regulament, puteți găsi un coeficient de multiplicare pentru un eveniment pierdut și altul în cazul în care sunt două evenimente pierdute.

Cât câștigi cu pariul Super Șansă Superbet? pariuri sportive super bet?

superbet super sansa

Pentru a afla câștigul, miza pariată se înmulțește cu acel coeficient de multiplicare, în funcție de numărul evenimentelor pierdute, unul sau două.

Să luăm următorul exemplu: Jucăm un bilet cu o cotă de 60, opt meciuri, iar miza este de 20 de lei. Dacă dintre cele opt evenimente, unul de cotă 2.00 este pierdut, atunci cota de pe bilet rămâne 30 (60:2), iar câștigul, conform pariului SuperȘansă va fi de 20 de lei (miza) x 1 (coeficientul de multiplicare). Rezultând 20 de lei.

Cei care aleg să joace mize mari chiar trebuie să țină cont de acest tip de pariu pentru că suma totală în cazul unui potential câștig va fi foarte mare.

De asemenea, pentru a putea fi valid pariul Super Șansă, cota totală de pe bilet trebuie să fie de minim 29, în cazul pierderii unui singur eveniment. Pentru biletele cu două meciuri pierdute, cota totală trebuie să fie de minim 99.

Ce se întâmplă atunci când există meciuri de cotă 1 la pariul Super Șansă?

Ce se întâmplă atunci când există meciuri de cotă 1 la pariul Super Șansă?

Mulți se întreabă ce se întâmplă în cazul în care, pe bilet există și o cotă de 1. Așadar, vă anunț că biletul va fi declarat drept câștigător cu cota de 1.

De exemplu, avem un bilet cu șapte evenimente dintre care unul este ratat și altul anulat, cotele celor cinci pariuri câștigătoare și această cotă de 1 se vor înmulți pentru a afla cota totală.  Dacă rezultatul este mai mare decât 29, biletul va fi câștigător. Câștigul va fi rezultat din cota înmulțită cu miza. Acest tip de pariu este preferat de cei care sunt dispuși să accepte riscul.

Este foarte interesant faptul că aveți șansa să câștigați și cu doar trei meciuri pe bilet, dintre care doar unul câștigat. Este un avantaj pentru pariorii care aleg să parieze cu mize mari.

Vă aducem la cunoștință faptul că acest tip de pariu poate fi jucat doar în agenții, nu și online.superbet pariuri

Noi vă așteptăm în fiecare zi pe site-ul nostru cu noutăți în materie de pariere, atât online cât și în agenții. De asemenea, în secțiunea ponturi, aveți la dispoziție toate informațiile și sfaturile necesare pentru bilete care să îndeplinească beneficiile noului pariu Super Șansă, doar la Superbet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.