Pariu Super Sansa: pariul sansa devine pariul super sansa la Superbet

Rate this post

După ce v-am spus despre Pariul Superbet și Fortuna, avem vești despre pariurile Superbet: Pariu Sansa a devenit super Sansa Bet

Ce pariu super Sansa este, sau exact ceea ce aceasta promovare arata ca:

  • Numărul minim de conexiuni de pe bilet este de 3 (trei);
  • Cu rata de cote minime de 1, 25 eliminat, nu există nici un prag minim pe bilet;
  • Părțile interesate vor putea, de asemenea, să câștige cu două evenimente pierdute pe bilet.
  • Există un sistem care permite parior să calculeze propria victorie în cazul unuia sau două jocuri pierdute pe bilet, respectiv.

Practic, bettor creează produsul cote câștigătoare, identifică într-un tabel gama de suma totală și multiplică pariul cu coeficientul corespunzător. Rezultatul acestui calcul este câștigul biletului.

Pariu Super Sansa: pariul sansa devine pariul super sansa la Superbet

Cum se calculează câștigul din pariul super Sansa

Prin urmare, pariul” Super chance ” se aplică oricărui bilet cu cel puțin trei meciuri și pentru care nu s-au pierdut mai mult de două evenimente.

Probabilitățile evenimentelor corecte rămase se vor multiplica și noua cotă rezultată se va regăsi într-unul dintre intervalele din tabelul de mai jos din coloana “cota totală de evenimente corect indicate”.

Pentru fiecare interval de cote Din reguli, veți găsi un multiplicator pentru un joc Pierdut și un multiplicator pentru două jocuri pierdute.

Cum se calculează câștigul din pariul super Sansa

Cât câștigi la pariul super Sansa pe Superbet?

Pentru a găsi câștigul pentru “Super chance”, pariul de pe bilet este înmulțit cu acest multiplicator, care corespunde unui meci pierdut sau două meciuri proaste.

Exemplu: am jucat un proiect de lege de 60 de cifre, cu opt meciuri și un pariu de 20 de lei. Dacă pierdeți un joc de 2.00, partea din bilet rămâne 60: 2 = 30 și câștigul cu pariul “Super chance”va fi de 20 lei (bet) x 1 (factor de multiplicare) = 20 lei.

Într-adevăr, pentru cei care joacă jocuri pe mize mari sau jocuri multiple pe bilet, pariul “Super chance” poate fi o opțiune de luat în considerare.

Pentru a vă califica, trebuie să aveți o participare totală la evenimentele enumerate de minim 29 de bilete pentru care ați pierdut un joc și 99 de bilete minime pentru care ați pierdut două jocuri.

Și dacă obținem un rating de 1 la “Super chance”””

Este foarte interesant și benefic pentru pariori că, dacă unul dintre meciurile jucate câștigă un prim gol, acesta va fi considerat câștigătorul “Super chance”.

De exemplu, dacă pe un bilet cu cinci bilete, un bilet este incorect și celălalt bilet este anulat, șansele celor trei pariuri câștigătoare se înmulțesc cu cotele jocurilor anulate. În cazul în care rezultatul este mai mare de 29 (a se vedea tabelul), biletul va fi câștigător, câștigul de cote înmulțit cu pariul.

La prima vedere, pariul “Super chance” ne forțează să jucăm mare și puternic pentru a obține venituri decente dacă pierdem unul sau două jocuri pe bilet.

Se pare că acest “Super șansă” pariu, cred că merită o încercare, mai ales de cei cărora le place riscul.

Și dacă obținem un rating de 1 la "Super chance"""

Notă: pariul” Super Chance “poate fi jucat doar în agenții, așa cum a fost cazul cu pariul” Bet”, nu poate fi jucat online, de asemenea.

Așteptăm în fiecare zi pe site-ul nostru, centrul Parisului este un instrument indispensabil pentru pariorii care analizează în mod responsabil chibriturile pe care le joacă pe biletele lor.

Și în secțiunea Sfaturi, avem o mulțime de materii prime pentru a construi un bilet “Super șansă”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here